Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Frajdę muszą mieć chyba pierwszy raz w życiu taki sezon Ci którzy siedzą na końcu naszego stadionu tzn. Koniec przeciwległej prostej/początek drugiego łuku. Musi to pięknie wyglądać jak Fred jedzie na drugiej czy trzeciej pozycji i wchodzi tam w łuk po szerokiej mijając rywali. Nigdy tam nie lubiłem oglądać. Ale w tym sezonie są argumenty za tym miejscem.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Michelsen za to jeździ jakby jako jedyny miał hamulce w motocyklu. Przyjemnie się ogląda Freda w tym sezonie :)
Trzeba powiedzieć, że Holder też dobrze wygląda w tegorocznym SGP
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Woźniak powinien sobie ten ostatni bieg swojego byłego kolegi z zespołu puszczać codziennie przed snem. Może przestalby kłaść się od podmuchów wiatru.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Doyle kawał błazna. Powtórka w 4...
- tezetomaniak
- Trener
Słupski zalicza dzisiaj blamaż. Doyle rżnie go w tyłek bez wazeliny, gdzie i jak chce.
no nie, toczenie Doyla widać było z kosmosu, gość ma już ostrzeżenie.
tezetomaniak pisze:Słupski zalicza dzisiaj blamaż. Doyle rżnie go w tyłek bez wazeliny, gdzie i jak chce.
Słupski do końca sezonu powinien sędziować co najwyżej mecze DMPJ lub 2 ligi. Skompromitował się w Krośnie, a dzisiaj robi wszystko by Doyle wczołgał się do półfinału…
Bardzo słaba forma Słupskiego!
papi pisze:no nie, toczenie Doyla widać było z kosmosu, gość ma już ostrzeżenie.
Doyle po raz kolejny się toczy. Panie sędzio okulary?
żenada
Nie wiem co robi Słupski w trakcie startów Doyle'a, ale na pewno nie patrzy na start :D
ale to jest o tyle szokujące, że wszyscy wiedzą o zachowaniu Doyle'a. Hampela w miarę nauczyli, Madsena też, a ten dalej robi lotne
Po co Fred odchodził od krawężnika w 18 to wie chyba tylko on sam.
Jacusiu drogi, jak Ty żeś mnie zaimponował w tej chwili!
- tezetomaniak
- Trener
Myślę, że sędzia Słupski robi to świadomie. Widocznie im mniej wykluczeń tym lepsza ocena pracy sędziego. Po co kogoś wykluczać i narażać się na zły komentarz, jak można zakryć się 1 łukiem :)
Perez pisze:Po co Fred odchodził od krawężnika w 18 to wie chyba tylko on sam.
Już spieszę z wyjaśnieniem. Po krawężniku Szwed był wolny i go wręcz ślizgało, nawet chyba przekręcało, po szerokiej miał szybkość ale zaczyna tam rzucać zawodnikami czego ofiarą był Woffinden i się przejechał Janowski.
I niech ktoś mi wytłumaczy jak wygrać start z Doylem skoro facet się od razu kładzie i aż do skutku...
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
a niedostrzeganie ruchu na starcie czym można uzasadnić? Brak wykluczenia Doyle'a wypaczyło wynik, bo odebrało półfinał Janowskiemu
sorry za posta pod postem, ale po tej rundzie 3 naszych prawdopodobnie będzie na podium generalki SGP :D
papi pisze:sorry za posta pod postem, ale po tej rundzie 3 naszych prawdopodobnie będzie na podium generalki SGP :D
Raczej na pewno :)
Nawet jak Vacul wygra, a Jack będzie 4, to Holder będzie mieć 1 pkt więcej
Szkoda ze Fred dziś beż finału ale i tak 2 naszych w finale. Więc kolejny sukces :-)
nie, było +5, a jest 20 vs 14
Holder ma 28, Vacul 21
EDIT: masz rację. Doyle ma 28
EDIT: masz rację. Doyle ma 28
Ostatnio zmieniony 3 czerwca 2023, o 21:44 przez Flagg, łącznie zmieniany 1 raz.
Czechosłowacja górą u siebie :/
W ostatnim starcie i półfinale Lindgrena mocno dźwigało do góry. Ciekaw jestem czy to kwestia ustawień, a może paska sprzęgłowego na który ostatnio postawił Fredrik. Nigdy nie był wybitnym startowcem, ale starty jak te 2 ostatnie, to nie jest też dla niego normalne i raczej wykluczył bym błąd w technice, a stawiał właśnie na coś w sprzęcie.
W ostatnim starcie i półfinale Lindgrena mocno dźwigało do góry. Ciekaw jestem czy to kwestia ustawień, a może paska sprzęgłowego na który ostatnio postawił Fredrik. Nigdy nie był wybitnym startowcem, ale starty jak te 2 ostatnie, to nie jest też dla niego normalne i raczej wykluczył bym błąd w technice, a stawiał właśnie na coś w sprzęcie.
Ciekaw jestem kto pierwszy w elidze postawi na Borucka Bloedorna? Moim zdaniem to świetny kandydat na u24 na najbliższe lata. Ciekawe jak by się odnalazł w świecie większych pieniędzy, lepszego sprzętu itd. moim zdaniem to jeden z najbardziej perspektywicznych małolatów w tej chwili.
Jeśli jazda Jelenia nie wynika z fatalnego sprzętu to zostaje mu już chyba tylko 2 liga. Chociaż sezon zaczął całkiem fajnie