poczytajcie o usługach bankowych.
Działalność klubu - kłopotów cd....
Re: Działalność klubu - kłopotów cd....
Start Gniezno - Drużyna bez pieniędzy, a posiada pomysł marketingowy http://www.start.gniezno.pl/index.php
kurierlubelski.pl pisze:(...)w auli Liceum Ogólnokształcącego im. Stanisława Staszica(...)
Wreszcie coś się dzieje w mojej szkole
Ja jako kibic chętnie bym się wybrał tylko właśnie w tym problem, że nie ma godziny spotkania. A może się zdarzyć tak, że akurat nie będzie mnie tam. Kolejna sprawa czy zamierzają tam wpuścić osoby postronne.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
sting126 pisze:janek pisze:Start Gniezno - Drużyna bez pieniędzy, a posiada pomysł marketingowy http://www.start.gniezno.pl/index.php
Warto wspomniec, ze w/w pomysl nic nie kosztuje - program partnerski mBank oferuje kazdemu. Wystarczy wejsc na strone i do tegoz programu sie zglosic.
I jest to już drugi pomysł po tym:
http://www.doladowania.start.gniezno.pl
Fajnie by było gdyby również w Lublinie takie coś było że można sobie doładować konto, a te pieniądze pójdą na konto klubu, napewno klub by na tym zarobił całą fajną sumke, a ja sam bym częściej kupywał kartę, jakby nie patrzeć cała moja rodzina ma w sieci w orange i pare razy doładowują w miesiącu.
Sledzio pisze:ja sam bym częściej kupywał
ma to coś wspólnego z kupą?

Kiry pisze:ma to coś wspólnego z kupą?
taki skrot od kupowania kupy ;]
Spotkanie z tego co mi słyszałem i widzałem odbyło się ale mnie /chyba jako ucznia/ nie chcieli wpuscic.
Kiry pisze:Sledzio pisze:ja sam bym częściej kupywał
ma to coś wspólnego z kupą?
No wiesz kto jak lubi, rzecz gustu.
A tak po za tym, to Trumnie się upiekło, czy odpowie finansowo za swój wybryk???
Proszę o odpowiedź, bo wielu jest ciekawych kto zapłaci za mecze play-off.
Proszę o odpowiedź, bo wielu jest ciekawych kto zapłaci za mecze play-off.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Taka ciekawostka:Polonia Bydgoszcz dostała w tym roku 1 mln zł od miasta: 400 tys. zł dla klubu plus 600 tys. na organizację Grand Prix.
- tezetomaniak
- Trener
po spadku do II ligi (jeśli nie wywalą Ostrowa):
CO DALEJ ?
CO DALEJ ?
tezetomaniak pisze:po spadku do II ligi (jeśli nie wywalą Ostrowa):
CO DALEJ ?
Dalej nie ma juz nic, takze nizej nie spadniemy
Ostatnio zmieniony 14 października 2007, o 17:50 przez Cooper, łącznie zmieniany 1 raz.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Koper pisze:Taka ciekawostka:Polonia Bydgoszcz dostała w tym roku 1 mln zł od miasta: 400 tys. zł dla klubu plus 600 tys. na organizację Grand Prix.
Lubelski klub też coś mógł dostać od miasta. Dużo mniej wprawdzie, ale zawsze coś.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
bienio pisze:Koper pisze:Taka ciekawostka:Polonia Bydgoszcz dostała w tym roku 1 mln zł od miasta: 400 tys. zł dla klubu plus 600 tys. na organizację Grand Prix.
Lubelski klub też coś mógł dostać od miasta. Dużo mniej wprawdzie, ale zawsze coś.
Dobrze ze udało sie te stypendia wyrwac przy okazji stypendiow dla pilkarzy Motoru, ktorzy mowiac delikatnie wysoko umoczyli we Wrocławiu.
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
To był mecz przyjażni wiec wynik jest nieważnyDobrze ze udało sie te stypendia wyrwac przy okazji stypendiow dla pilkarzy Motoru, ktorzy mowiac delikatnie wysoko umoczyli we Wrocławiu.
Piłkarze pozadrościli żużlowcom wyniku na Łotwie i też chcieli trafić na karty historii. 
Jakby przypadkiem (tfu,tfu) zabrakło żużla w lublinie na jakiś czas, zorganizujemy Bus-a i będziemy jeździć do Tarnowa na zawody
, Ja bez żużla nie wytrzymam.
- tezetomaniak
- Trener
janek pisze:Jakby przypadkiem (tfu,tfu) zabrakło żużla w lublinie na jakiś czas, zorganizujemy Bus-a i będziemy jeździć do Tarnowa na zawody, Ja bez żużla nie wytrzymam.
popieram
Tak tak jasne, na nasze mecze nie można było zebrać busa to sie na pewno zbierze na mecze obcych drużyn...
no to żeby żuzla w Lublinie nie zabrakło, ruszcie tyłki 21 października
i głosujcie na Zb.Wojciechowskiego, honorowego prezesa TŻ
lista PO poz.10
lista PO poz.10
janek pisze:Jakby przypadkiem (tfu,tfu) zabrakło żużla w lublinie na jakiś czas, zorganizujemy Bus-a i będziemy jeździć do Tarnowa na zawody, Ja bez żużla nie wytrzymam.
milo bedzie sie osobiscie poznac
mikas pisze:Tak tak jasne, na nasze mecze nie można było zebrać busa to sie na pewno zbierze na mecze obcych drużyn...
Jeśli żużla zabraknie w Lublinie, to zaręczam że 10 chętnych się znajdzie na zorganizowane wyjazdy do Tarnowa.
Lepiej w Tarnowie kulturka sobie siedzieć niż w Rzeszowie się gnieść.
-
jataman22
no to żeby żuzla w Lublinie nie zabrakło, ruszcie tyłki 21 października
lista PO poz.10
Przestańcie już z tym Wojciechowskim. Już Nam pomógł przed tym sezonem, naobiecywał naobiecywał i gówno zyskaliśmy. A ta kampania na meczu z Gnieznem to była żałosna.