bslub pisze:no to żeby żuzla w Lublinie nie zabrakło, ruszcie tyłki 21 października
i głosujcie na Zb.Wojciechowskiego, honorowego prezesa TŻ
lista PO poz.10
I co podniesie nam kraty na stadionie?
bslub pisze:no to żeby żuzla w Lublinie nie zabrakło, ruszcie tyłki 21 października
lista PO poz.10
janek pisze:mikas pisze:Tak tak jasne, na nasze mecze nie można było zebrać busa to sie na pewno zbierze na mecze obcych drużyn...
Jeśli żużla zabraknie w Lublinie, to zaręczam że 10 chętnych się znajdzie na zorganizowane wyjazdy do Tarnowa.
Lepiej w Tarnowie kulturka sobie siedzieć niż w Rzeszowie się gnieść.
bkapusta pisze:bslub pisze:no to żeby żuzla w Lublinie nie zabrakło, ruszcie tyłki 21 października
lista PO poz.10
janek pisze::lol:Tobie już nic nie pomoże studenciku
jataman22 pisze:no to żeby żuzla w Lublinie nie zabrakło, ruszcie tyłki 21 października
lista PO poz.10
Przestańcie już z tym Wojciechowskim. Już Nam pomógł przed tym sezonem, naobiecywał naobiecywał i gówno zyskaliśmy. A ta kampania na meczu z Gnieznem to była żałosna.
bslub pisze:bkapusta pisze:bslub pisze:no to żeby żuzla w Lublinie nie zabrakło, ruszcie tyłki 21 października
lista PO poz.10
a to do II-ligi spadliśmy z powodu za wysokiej kraty?
czy braku sponsorów?
bslub pisze:a no to, że jako osoba prywatna to mógł tyle co ja czy TY,
jako poseł możliwości będzie miał zdecydowanie większe...
jednak starał sie pomagać klubowi w miare swoich możliwości
a działał SPOŁECZNIE co powinno byc docenione
bkapusta pisze:
Kolejna rzecz - co do tej pory zostalo zrobione dla zuzla i kibicow, ze mamy uwierzyc PO? Mieszkancy lublina w wyborach samorzadowych zaglosowali w wiekszosci na PO i jakich to wielkich pozytywnych zmian w zuzlu w Lublinie sie doczekalismy? Moze zamiast glosowac na Wojciechowskiego powinnismy wzroem kibicow pilki noznej wbic sie do ratusza wielkim lekko agresywnym tlumem?
bslub pisze:chyba żartujesz Prezydent to nie organ założycielski dla klubów sportowych
a po drugie miasto to 350 000 ludzi i niby dlaczego miałyby być przeznaczane jakieś srodki finansowe dla przyjemności kilku tysięcy kibiców...
napewno łatwiej namówić prezesa jakieś firmy posłowi niż jakiemuś tam
działaczowi klubowemu a pamietam że SIPMA pojawiła sie w lubelskim żużlu
właśnie dzieki Wojciechowskiemu i przez pare ładnych lat mogliśmy
oglądać I-lligowy żużel
bslub pisze:przeczytaj trzy razy post wyżej i najlepiej ze zrozumieniem
Wasilewski jest prezydentem miasta a nie klubu sportowego
a miasto to wiele ważniejszych spraw niz żużel
pozyskiwanie sponsorów to rola klubu a nie Prezydenta
bkapusta pisze: wzroem kibicow pilki noznej wbic sie do ratusza wielkim lekko agresywnym tlumem?
bslub pisze:oczywiście że nie jest rolą posła pozyskiwanie sponsorów dla klubu sportowego
ale jeśli poseł jest działaczem klubu to napewno prędzej dostanie sie na rozmowe
z prezesem dużej firmy niz np Harry...
tak miasto ma obowiązek tworzyc infrastrukturę sportową i mam nadzieje
że zaprezentowany projekt stadionu zostanie zrealizowany natomiast nie jest
rolą miast dawanie kasy na sport wyczynowy
jataman22 pisze:Ja również, jesli miałbym nie dokładać do interesu.
Pierwsza rzecz jaką bym zrobił to zatrudnił zamiast kierownika drużyny, profesjonalnego menadzera który zajmowałby się szukaniem sponsorów.
Co do Wojciechowskiego to załatwił jedno wielkie gówno i nic oprócz obiecanek nie zauważyłem.
Jakiś czas temu (chyba) Przemek Nasiukiewicz mi mówił, ze są firmy, które same szukają sponsorów, a jeśli znajdą to biorą jakiś tam % od całości wyłożonej gotóweczki przez znalezionego przez siebie darczyńce. A co do menadzera, to P. Kasiński nie pełnił takiej/podobnej funkcji?