Działalność klubu - kłopotów cd....
Re: Działalność klubu - kłopotów cd....
yyyyy? A mozna jasniej bo nie zakumałem...
Gelo pisze:yyyyy? A mozna jasniej bo nie zakumałem...
a co tu kumac?
Chodzilo o to ze wedlug Ciebie przygnebiajaca wypowiedz Siwka pogorsza jeszcze sytuacje, a gdyby byla (ta wypowiedz) entuzjastyczno-optymistyczna to bys pisalas ze po co te falszywe nadzieje..
I racja
ha ha ha
Tyle ze mi to pasuje, nie lubie glaskania sie po glowach i tzw tow wzajemnej adoracji
Chodzilo o to ze wedlug Ciebie przygnebiajaca wypowiedz Siwka pogorsza jeszcze sytuacje, a gdyby byla (ta wypowiedz) entuzjastyczno-optymistyczna to bys pisalas ze po co te falszywe nadzieje..
I racjaTaki juz jestes.
Jaki jestem i skąd wiesz co bym pisał gdyby...? Akurat optymizmu nigdy się nie czepiam. Wręcz przeciwnie - szefostwu klubu jakie by nie było zawsze sugerowałbym optymizm i dobry kontakt z otoczeniem. Wiec dalej nie kumam o co chodziło. Czyżby jakieś potrunkowe czepialstwo?
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Magazyn Sportowy z udzialem Jarosława Siwka:
http://ww6.tvp.pl/3166,20071029590547.strona
http://ww6.tvp.pl/3166,20071029590547.strona
Gelo pisze:Jaki jestem i skąd wiesz co bym pisał gdyby...?
Jestes taki ze nie lubisz chwalic i przytakiwac.. i .. skutecznie starasz sie nie robic tego ;P
A moze i jestes inny tylko na tym forum mnie przyzwyczailes to takiej swojej postawy, wiec przypuszczam co bys pisal gdyby... a przynajmniej w jakim tonie (tylko bez urazy - nie mialem nic zlego na mysli)
Jestes taki ze nie lubisz chwalic i przytakiwac.. i .. skutecznie starasz sie nie robic tego ;P
Dziekuje - teraz wreszcie załapałem.
Ale się słodziutko zrobiło

Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Znowu w Kurierze Lubelskim pojawił się artykuł o groźbie likwidacji klubu żużlowego w Lublinie:
http://www.kurierlubelski.pl/module-dzi ... 45984.html
http://www.kurierlubelski.pl/module-dzi ... 45984.html
Ja dla mnie to nie jest artykul o grozbie likwidacji tylko o tym dlaczego nie warto likwidowac. Artykul ma calkiem inny wydzwiek niz poprzedni, bo i autor inny...
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- Łoptymista
- Trener
kaszana
juz nawet szkoda klawiatury
juz nawet szkoda klawiatury
- Łoptymista
- Trener
no jasne...
nas terminy nie obowiązują
nas terminy nie obowiązują
i znowu ta sama spiewka oraz wpisy typu - nie dajcie sie Lublin, musi u was byc zuzel. Jak ja mam tego dosyc. Czy ja dozyje czasu ze bedziemy sie pasjonowac czy bedzie u nas jezdzil Harris czy Pedersen a moze Crump? Trace nadzieje.
przypominam ze w piątek walne, wszystko mozna wtedy zmienic. Jesli bedziecie szczekac tylko zza komputerow bedzie dalej to samo.
a co zmieni walne?
w dzisiejszych czasach trudno będzie o naiwnych
którzy spłacą cudze długi, żeby "ekipa" dalej mogła się
bawić w żużel.
Tylko nowy klub budowany od podstaw na zdrowych zasadach
a najlepiej już od początku jako SSA o ile znajdą się chętni
na zakup akcji.
bawić w żużel.
na zakup akcji.
Walne jest po to, żeby wybrać nowe władze, to się właśnie zmieni. Nikt nie będzie spłacał "cudzych" długów, tylko klubowe zadłużenie. Może rozumujesz w sposób, że jeśli ja nie prowadziłem klubu to nie odpowiadam za jego funkcjonowanie (czyli m.in. generowanie kosztów), ale w takim razie np. Real Madryt też trzeba by było rozgonić, ale znalazł się taki Laporta bodajże i co
(kaliber porównania ogromny ale sens mam nadzieję zachowany). "Ekipa"
odejdzie po walnym.
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
bslub pisze:a co zmieni walne?
bawić w żużel.
na zakup akcji.
a wiec w czym jest problem ? każdy pomysł jest dobry, tylko pewnie znow na walne przyjdzie 10 osob a reszta bedzie dawac rady na forum.
Macie teraz okazje jaka nie zdarza sie czesto, mozna zrobic wszystko od reformy starego po zalozenie nowego. Byle by byli na to chetni...
I mieli wolną stówkę żeby przyjść. I to nie na piątek a na dziś czy jutro. Jeśli oczywiście już dziś nie jest za późno żeby się do stowarzyszenia zapisać i jeśli jest w ogóle komu te chętne osoby do stowarzyszenia zapisać i to 100zł przyjąć...
Do tego warto mieć też jakieś argumenty (najlepiej finansowe), bo dobrymi chęciami to wiadomo...
Do tego warto mieć też jakieś argumenty (najlepiej finansowe), bo dobrymi chęciami to wiadomo...
no tak, i byc o umowionej godzinie, i wejsc po schodach i wydac na bilet mpk 1,80. Ale czego sie nie robi dla zuzla...
Shack pisze:no tak, i byc o umowionej godzinie, i wejsc po schodach i wydac na bilet mpk 1,80. Ale czego sie nie robi dla zuzla...
To daj mi namiar tego MPK co mnie za 1,80 przewiezie z domu/osiedla na walne
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
Shack pisze:no tak, i byc o umowionej godzinie, i wejsc po schodach i wydac na bilet mpk 1,80. Ale czego sie nie robi dla zuzla...
Gdyby to było tylko to co wymieniłeś to pewnie dla większości nie byłby to problem. Niestety są też te aspekty które wymieniłem ja i np. 100zł to już dla większości jest problem, bo większość ma wiele pilniejszych wydatków niż żużel, żeby móc sobie pozwolić lekką ręką na przeznaczenie takiej kwoty na jedno czy dwa spotkania do roku.
Nie było woli ze strony władz klubu zorganizowania spotkania jakie proponowałem tutaj viewtopic.php?f=10&t=2505&p=157026&hilit=#p157026 ponad tydzień temu to teraz pewnie będą te władze musiały sobie radzić same...
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
"Wsparcie" klubu stówą i wymądrzanie się jest wybitnie żałosnym pomysłem świadczącym o przeroście ambicji nad możliwościami.
Tu trzeba konkretnych ruchów jak np.: przekazanie klubowi wymiernego wsparcia w postaci xx xxx złotych lub ze względu na posiadane kontanty i możliwości kandydowanie do zarządu.
Jak na mój gust to na walnym może zjawić się choćby dwóch, ale konkretnych ludzi. Przyjście całej chmary stuzłotówiarzy NIC nie da.
Pozdr.
Tu trzeba konkretnych ruchów jak np.: przekazanie klubowi wymiernego wsparcia w postaci xx xxx złotych lub ze względu na posiadane kontanty i możliwości kandydowanie do zarządu.
Jak na mój gust to na walnym może zjawić się choćby dwóch, ale konkretnych ludzi. Przyjście całej chmary stuzłotówiarzy NIC nie da.
Pozdr.
Jasne, tylko problem jak te wszystkie dobre pomysły zrealizować.a wiec w czym jest problem ? każdy pomysł jest dobry, tylko pewnie znow na walne przyjdzie 10 osob a reszta bedzie dawac rady na forum.
Lub jedno czy dwa spotkania w ogóle, jeśli klub zostanie zlikwidowany.żeby móc sobie pozwolić lekką ręką na przeznaczenie takiej kwoty na jedno czy dwa spotkania do roku.
Ja sie nie wymadrzam i nie uwazam ze wsparcie klubu 100 cos da. Osobiscie uwazam ze sytuacja jest bez wyjscia i nawet tysiac 100 nic nie da.
Ale jesli kazdy z was ma 1000 powodow zeby nie przyczynic sie do ratowania zuzla w lublinie to przestancie plakac na forum. Nie wymagajcie od innych cudów jesli sami nie robicie kompletnie nic.
Ale jesli kazdy z was ma 1000 powodow zeby nie przyczynic sie do ratowania zuzla w lublinie to przestancie plakac na forum. Nie wymagajcie od innych cudów jesli sami nie robicie kompletnie nic.