Lubelski klub w sezonie 2015.
Re: Lubelski klub w sezonie 2015.
Nie wiem czy kogoś w Lublinie to jeszcze obchodzi, ale jeden z kluczowyh sponsorów Unii Leszno - firma PKM Duda niedługo otwiera Centrum Dystrybucyjne w Lublinie. Nie chce nic sugerować władzom naszego klubu, ale może mógłby się ktoś do nich odezwać w sprawie jakiegoś sponsoringu.
Niemozliwe, w Lublinie nie powstaja nowe zakłady, a tym bardziej miejsca pracy. A firma Duda wypracowane na naszych zgarbionych plecach zyski wytransferuje do Leszna i upasie za to Pawlickich. Poza tym, żeby Duda dał jakas kase w miescie rzadonym przez Zuka? 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Jestem daleki od zazdrości typu "zarobi na tym milion". A niech zarobi! Jeżeli potrafi, jeżeli zasługuje, jeżeli daje coś w zamian np. produkt sportowy wysokiej jakości to co mnie obchodzi ile zarobi i co z tym zrobi? Upasie Pawlickich? A to by było ciekawe np. Pawliccy w Lublinie. A dlaczego nie? Jak chcemy extraligę to trzeba jechać "po bandzie"! 
apoli pisze:http://www.dziennikwschodni.pl/sport/zuzel/ii-liga-zuzel/n,1000169418,problemy-zuzlowcow-dlugi-i-banda.html
może osoba która tak mocno zarządzała klubem wraz z prezesem odpowie coś na ten temat ??
czy tylko potrafi załatwić imprezkę po nocnych klubach z zawodnikami w celu lansowania się ..
zamiast nockę spędzić na stadionie przed tak ważnymi zawodami wraz z toromistrzem aby przygotować tor
a jaki tor był każdy widział to tak jakby nad samym stadionem jakieś tornado przeszło
wodę lat to też trzeba umieć .....
Kojarzy ktoś od kiedy Zając jest w zarządzie klubu?Tak naprawdę, cierpimy za grzechy poprzedników.
Coz, mozna psioczyc na nieudolnosc zarzadu, ale tak naprawde, po takim kiepskim sezonie, braku walki o awans itd. to te 200 tys. z hakiem, to jest smieszna kwota - szczegolnie jesli zestawimy ja z dlugami innych lubelskich klubow i milionami pompowanymi przez miasto w celu ich pokrycia/ukrycia.
-
Pirat
simona pisze:apoli pisze:http://www.dziennikwschodni.pl/sport/zuzel/ii-liga-zuzel/n,1000169418,problemy-zuzlowcow-dlugi-i-banda.html
może osoba która tak mocno zarządzała klubem wraz z prezesem odpowie coś na ten temat ??
czy tylko potrafi załatwić imprezkę po nocnych klubach z zawodnikami w celu lansowania się ..
zamiast nockę spędzić na stadionie przed tak ważnymi zawodami wraz z toromistrzem aby przygotować tor
a jaki tor był każdy widział to tak jakby nad samym stadionem jakieś tornado przeszło
wodę lat to też trzeba umieć .....
Simona jako, że lepiej mi się rozmawia z ludźmi prosto w oczy a nie z ludźmi których nie znam lub muszę się domyślać kto to, zapraszam Cię w poniedziałek lub inny wybrany przez Ciebie termin (godzina do ustalenia) do biura klubu. Odpowiem Ci wtedy na wszystkie Twoje pytania oraz wyprowadzę Cie z błedów powyższego lansowania w jednymz lubelskich klubów. Ba, wprowadzę Cię w tajniki co klub dostał w zamian.
Czekam na info o terminie spotkania.
Oczywiście jeśli ktoś z tego forum ma ochotę aby się spotakać i zadać pytanie to również zapraszam.
^^^ O i to jest cenna inicjatywa.
A może by pójść dalej i spotkać sie w większym gronie,omówić co było złe co dobre, a następnie spróbować znaleźć jakieś wyjście z tej patowej sytuacji. Czas by było podsumować jakoś ten sezon,zamknąć i ustalić co dalej...?
A może by pójść dalej i spotkać sie w większym gronie,omówić co było złe co dobre, a następnie spróbować znaleźć jakieś wyjście z tej patowej sytuacji. Czas by było podsumować jakoś ten sezon,zamknąć i ustalić co dalej...?
-
Pirat
Nie wykluczamy takiej sytuacji jednak w chwili obecnej jest to niemożliwe z kilku przyczyn o których nie będe się wypowiadał na forum.
A po co to wlec za soba w nieskonczonosc?
Nie wiem czy sie da, ale zeby za rok bylo jeszcze gorzej?
Trzeba wyszkolic jeszcze ze 4 malolatow i stworzyc druzyne Made in Lublin, z samych mlodziezowcow, zglosic do rozgrywek II ligi i niech kreca kolka na meczach. Bedzie tanio, a widzow pewnie niewiele mniej co w tym sezonie.
Nie wiem czy sie da, ale zeby za rok bylo jeszcze gorzej?
Trzeba wyszkolic jeszcze ze 4 malolatow i stworzyc druzyne Made in Lublin, z samych mlodziezowcow, zglosic do rozgrywek II ligi i niech kreca kolka na meczach. Bedzie tanio, a widzow pewnie niewiele mniej co w tym sezonie.
Na pierwszym meczu chyba gdzie dostaniemy do 15 !
a później wrócą czasy LKŻ-tu .
Tymczasem dziś przegłosowano 3 bańki z miasta na pokrycie długu SPRu.
http://m.lublin.wyborcza.pl/lublin/1,10 ... n_Wyborcza
http://m.lublin.wyborcza.pl/lublin/1,10 ... n_Wyborcza