Lubelski klub w sezonie 2011
Re: Lubelski klub w sezonie 2011
któryś z wymienionych czy jeszcze ktoś inny?
pewnie Lukaszewski 
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Jeśli w najbliższym tygodniu nasz klub nie podpisze żadnego sensownego kontraktu,to będzie można mówić o pewnym rozczarowaniu w postaci braku prezentu gwiazdkowego dla kibiców żużla w Lublinie
. Natomiast z ostateczną oceną pracy działaczy poczekałbym do zakończenia okresu transferowego, bo przecież efekt końcowy się liczy
.
Cooper pisze:O, Tobie tez?:)
uff, czyli jednak nie jest ze mna tak zle =]
METHANOL ADVENTURE TEAM
Panowie pełen luzzz skład będzie na awans
Liczy się kasa i to tyle w temacie.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

Ja chyba słyszałem nazwisko zawodnika, który na przełomie lat 40-tych i 50-tych reprezentował barwy Okęcia, Ogniwa, CWKS i Budowlanych Warszawagrzesieck pisze:za trzezwy na fanklubowej wigilii nie bylem ale obilo mi sie o uszy, ze pewien zawodnik z KSM 2,50 juz podpisal kontrakt
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Pamiętam jak Wojciechowski na którymś spotkaniu mówi, że marzy mu się, żeby zorganizować spotkanie opłatkowe z udziałem wszystkich lub prawie wszystkich zakontraktowanych zawodników i kibiców. Fajnie by było jakby coś takiego doszło do skutku.
Czy ten zawodnik z lat 40 i 50 miał na imię Janusz???? 
- niespokojny
- Trener
Gdyby Suchy podpisal to bysmy pozamiatali reszte.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
jerry78 pisze:Pamiętam jak Wojciechowski na którymś spotkaniu mówi, że marzy mu się, żeby zorganizować spotkanie opłatkowe z udziałem wszystkich lub prawie wszystkich zakontraktowanych zawodników i kibiców. Fajnie by było jakby coś takiego doszło do skutku.
Nawet jeśli to będzie spotkanie "jajeczkowe" to źle nie będzie (chociaż Wielkanoc jakoś późno chyba w 2011 wypada)
Czy ten zawodnik z lat 40 i 50 miał na imię Janusz????
W rzeczy samej
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
niespokojny pisze:Gdyby Suchy podpisal to bysmy pozamiatali reszte.
uzasadnij
- niespokojny
- Trener
YY a bo tak
Wtedy na 5 ktos z wysokim KSMem moglby zamknac sklad. Ktos naprawde dobry. A Suchy w II lidze by sobie poradzil, dla mnie to zawodnik na ok. 2,0 w II lidze tak ja pozostala 3 naszych seniorow.
Wtedy na 5 ktos z wysokim KSMem moglby zamknac sklad. Ktos naprawde dobry. A Suchy w II lidze by sobie poradzil, dla mnie to zawodnik na ok. 2,0 w II lidze tak ja pozostala 3 naszych seniorow.
Suchecki jak najbardziej
spokojnie wykreciłby średnia zbliżoną do Jankowskiego, a KSM idealny do dobrej paki
spokojnie wykreciłby średnia zbliżoną do Jankowskiego, a KSM idealny do dobrej paki
Z niczego może być tylko nic.
wszystko fajnie - ale na jakiej podstawie ta pewność?
pewności nigdy nie ma, ale tu chodzi w głownej mierze o KSM, a Suchecki jak ulał pasuje....
spokojnie jest w stanie wykręcić dobrą średnią, na poziomie Jankowskiego
spokojnie jest w stanie wykręcić dobrą średnią, na poziomie Jankowskiego
Podobnie jak Gelo zastanawiam się skąd biorą się takie rewelacje? Kiedyś na forum był szał za Gathercolem...spokojnie wykreciłby średnia zbliżoną do Jankowskiego
Jankowski przychodząc w zeszłym roku do II ligi miał średnią 1,463 w I lidze, wcześniej notował 1,988; 1,813; 1,640.
Suchecki natomiast zeszły sezon stracił. W 3 meczach wykręcił 0,375 (co przypuszczam jest jedną z najgorszych średnich uzyskanych w zeszłym sezonie we wszystkich polskich ligach). W poprzednich sezonach jego wyniki to - 1,383; 1,189 w I lidze - czyli piach.
Owszem. Również uważam, że Suchecki z obecnym KSM by nam się przydał (choć osobiście wolę Piszcza), ale nie traktujmy go jako lidera drużyny, bo nic nie wskazuje żeby nim był.
Ot, takie zbicie KSM z najmniejszą szkodą dla drużyny.
PS. Tak w ogóle, to podoba mi się sposób (przynajmniej jak to widać z zewnątrz) kontraktowania zawodników w tym roku. Zakontraktowaliśmy tych, na których nam zależało (Puzon, Miesiąc, Sweetman, Stead), pozyskaliśmy szybko dobrego polskiego juniora, a teraz możemy spokojnie kompletować skład przyglądając się kształtującym się składom innych rywali.
Ostatnio zmieniony 19 grudnia 2010, o 22:19 przez istred, łącznie zmieniany 1 raz.
Owszem. Również uważam, że Suchecki z obecnym KSM by nam się przydał (choć osobiście wolę Piszcza), ale nie traktujmy go jako lidera drużyny, bo nic nie wskazuje żeby nim był.
Ot, takie zbicie KSM z najmniejszą szkodą dla drużyny.
No toż przecież o to chodzi, że trzeba tworzyć skład z kalkulatorem w ręku i z tej kalkulacji wynika, że taki Suchecki będzie "pasował"...
Jeśli już porównujemy Piszcza i Sucheckiego, to ja jestem zdecydowanie za Sucheckim
A niby na kogo kreujesz Sucheckiego pisząc, że spokojnie może zrobić średnią - 2,289 - taką jak 4 zawodnik ubiegłego sezonu II ligi?
żeby być precyzyjnym - Suchecki - odjechane 8 wyścigów w ekstralidze. 5 razy ostatni, 3 razy trzeci. Trudno tu o snucie optymizmu. Jak dla mnie to zawodnik porównywalny bardziej z Piszczem niż Jankowskim..
Puszakowski I liga 1,4, 2009 ( mogę się mylić nieznacznie) a jaki byłby wynik w Estralidze ,strach pomyśleć...
A co było w II lidze w wykonaniu Mariusza każdy wie, dlatego myślę że Suchecki jest w stanie kręcić średnia w II lidze ponad 2,0
A co było w II lidze w wykonaniu Mariusza każdy wie, dlatego myślę że Suchecki jest w stanie kręcić średnia w II lidze ponad 2,0
alez oczywiscie ze jest w stanie - z tym ze rownie dobrze jest w stanie robic po 6 punktów w meczu
Ale wychowanek to wychowanek
. Jakbym mial gwarancje, ze sie nie polamie na poczatku to bralbym go w ciemno...
- niespokojny
- Trener
Jak Stead zrobil w II lidze 2,55 to i Suchecki sobie poradzi, a wyniki mieli dosc porownywalne w poprzednich latach. Jak Charczenko i Burza byli w 10 najlepszych zawodnikow
. Po prostu nie ma zbyt wielu lepszych zawodnikow. Ci lepsi tez moga wypalic albo i nie. Kwestia sprzetu jest najwazniejsza co pokazal Jacek w ubieglym sezonie.