Mikkel wskakuje w miejsce Smolinskiego do GP!
https://m.sportowefakty.wp.pl/zuzel/895 ... tina-smoli
Mikkel Michelsen
Re: Mikkel Michelsen
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Jednemu smutek i ból, drugiemu radość i uśmiech.
Mam nadzieję, że w sobotnim Challenge'u będzie "lubelskie" podium.
Mam nadzieję, że w sobotnim Challenge'u będzie "lubelskie" podium.
od 1988 tylko SPEEDWAY
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/912087/zuzel-mikkel-michelsen-mysle-o-polskim-obywatelstwie-planuje-wybudowac-w-rybniku
Mikkel potwierdza poraz kolejny że w Lbn czuje się świetnie.
Mikkel potwierdza poraz kolejny że w Lbn czuje się świetnie.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
^^^Sportowo,ale osiedlić planuje się w Rybniku ;)
Swoją drogą jak piszę mieszka w Polsce od 5 lat,ale po polsku to chyba (przynajmniej ja nie słyszałem) nie mówi...przecież to musi być strasznie męczące mieszkając w obcym kraju na stałe i nie wiedzieć o czym ktoś obok dyskutuje.
Trzeba by mu chyba mocniej zaprezentować uroki naszego miasta i okolic, a dodatkowo zorganizować jakieś prywatne lekcje językowe -może wtedy mocniej przekona się i do naszego regionu ;)
Swoją drogą jak piszę mieszka w Polsce od 5 lat,ale po polsku to chyba (przynajmniej ja nie słyszałem) nie mówi...przecież to musi być strasznie męczące mieszkając w obcym kraju na stałe i nie wiedzieć o czym ktoś obok dyskutuje.
Trzeba by mu chyba mocniej zaprezentować uroki naszego miasta i okolic, a dodatkowo zorganizować jakieś prywatne lekcje językowe -może wtedy mocniej przekona się i do naszego regionu ;)
Mikkel w wywiadzie dla eleven lub c+ mówił że rozumie polski język, ale nie czuje się jeszcze na tyle pewnie żeby samemu go używać. Myślę, że to kwestia czasu.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Nie posądzam Mikkela o luźne podejście do tematu sprzętu, więc defekty w Zielonej to bardziej pech, niż brak profesjonalizmu. Ale odpysknięcie Majewskiemu na TT było niepotrzebne i nieprofesjonalne. Rozumiem emocje, ale to było słabe. Wypadałoby zdobyć się na refleksję i naprawienie sytuacji. A jeżeli prawdą są fochy Mikkela i powtórka z wybierania sobie biegów i pól startowych - to rozmowa dyscyplinująca z Kubą niezbędna. Bo że "Jack ja to wygram" Ziółkowski nie radzi sobie z zawodnikami to już wszyscy wiemy. Nie poradził sobie z Dawidem w Lesznie - który wyznaczony nie chciał pojechać, nie poradził sobie z przesympatycznym Andreasem którego chciał zmienić a nie dał rady, to jak ma sobie człowiek bez charyzmy poradzić z trudnym Mikkelem?
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
slabe to sa zaczepki szefa telewizji na twitterze w stosunku do zawodnika, ktory wiadomo ze jest mega wkurwiony bo stracil w jednym meczu kilkadziesiat tysiecy zlotych
METHANOL ADVENTURE TEAM