Kto do TÅ» ?

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Saint
Kadrowicz

#201 Postautor: Saint » 2 maja 2005, o 15:45

Gawrzyk pisze:nie byłbym tego taki pewny...

Sorki Gawrzyk, że się czepiam i że trochę nie na temat... ale takimi postami dajesz tylko pożywkę wszystkim plotkarzom i pozwalasz na tworzenie dziwnych teorii...
Sprawa jest prosta jeśli jest coś co możesz napisać, nie drażnij się z kibicami, jeśli nie możesz podać szczegółów... nie zaczynaj tematu do czasu, gdy nie będzie jakegoś "niusa"... no chyba, że post miał przeczytać Franek... :twisted:

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#202 Postautor: Łoptymista » 2 maja 2005, o 17:23

Saint pisze:

Sorki Gawrzyk, że się czepiam i że trochę nie na temat... ale takimi postami dajesz tylko pożywkę wszystkim plotkarzom i pozwalasz na tworzenie dziwnych teorii...
Sprawa jest prosta jeśli jest coś co możesz napisać, nie drażnij się z kibicami, jeśli nie możesz podać szczegółów... nie zaczynaj tematu do czasu, gdy nie będzie jakegoś "niusa"... no chyba, że post miał przeczytać Franek... :twisted:

SAINT z ust mi to wyjąłeś.

<to nie nabijanie postów, ja tylko dawno nie przeczytałem nic z czym tak bardzo bym się zgadzał>
PS Cała prawda - całą dobę :mrgreen:

Krzysio

#203 Postautor: Krzysio » 2 maja 2005, o 18:58

A co, szykujecie furki dla Jurka Mordela, a może chcecie powalić nas na kolana kolejnym obok Dominiczaka hitem transferowym w postaci np. Kamila Łyko?

p.s.
Daruj sobie Gawrzyku, bo chyba nie chcesz znowu zamykać forum?

Awatar użytkownika
kilar
Trener