Åšledz i MOrdel zawieszeni na 3 miesiÄ…ce...
Erwin pisze:harry pisze:Pragnę zaznaczyć, że nie ma w Polsce klubu który płaci po meczu wyjazdowuym. Wtedy powiedziałem mu, że jeżeli nie przyjedzi to postaramy się żeby za niego pojechał Szymon Bałabuch ( który postanowił zakończyć karierę dzien wcześniej
Pierwszy raz słyszę
O tym bylo juz slychac przed MDMP w Lublinie.
- Łoptymista
- Trener
sting126 pisze:no niestety Szymek swoja decyzje podtrzymuje z tego co slyszalem i po tym sezonie konczy swoja (krotka) przygode z "czarnym sportem".
Szkoda... na torze widzialem go z kilka razy, ale zawsze szkoda jak młodziaków ubywa.
Poza tym chłopak wygląda na w miarę poukładanego i myślącego. Tym bardziej szkoda. Chociaż może dlatego właśnie zrezygnował
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
- Łoptymista
- Trener
dilucio pisze:Kiedy tylko Wrona zmÄ…drzeje i postÄ…pi tak samo?
niech konczy nikt po nim i po balabuchu plakac nie bedzie!!dawno nie bylo takich beztalenciakow!!na rowery chlopaki
Bez przesady! Czemu wymyslasz im od totalnych beztalenciaków, skoro oni tak na dobra sprawe nie mieli szans pojezdzic. Trudno mi uwierzyc, że w gronie osób, które ostatnio zdały na licencję są same antytalenty. To wbrew statystyce.
Mimo, że jako pierwszy skopałbym tyłek panu ś. mam nadzieje, że zdobędzie się on na jakiś gest i przeprosi oficjalnie klub i kibiców. Klub może odwiesic zawodnika. Oczywiscie zabierze to miejsce w składzie Sebie, ale Darek jakby nie było jest lepszym zawodnikiem. Liczę, ze okaże skruchę i przyzwoicie przygotuje się do meczów. Jeżeli zostawi to w obecnym stanie, bez żadnej reakcji, będzie w moich oczach zwykłym tchórzem bez ambicji
Hehe też chciałem wyjść z taka propozycją ale bałem sie że mnie tu na forum zlinczujecie
Ja byłbym skłonny Darkowi wybaczyć pod warunkiem,że oficjalnie przeprosi kibiców i działaczy i porządnie zacznie przygotowania do najbliższego meczu w którym wreszcie pokarze walke na torze z rywalami a nie ze sprzętem. Ma jeszcze prawie tydzień czasu, później będzie miał spalone juz za sobą wszystkie mosty i nikt napewno nie będzie po nim płakał.
Ostatnio zmieniony 16 sierpnia 2004, o 17:24 przez mikas, łącznie zmieniany 1 raz.
- Łoptymista
- Trener
Gelo pisze:Liczę, ze okaże skruchę i przyzwoicie przygotuje się do meczów. Jeżeli zostawi to w obecnym stanie, bez żadnej reakcji, będzie w moich oczach zwykłym tchórzem bez ambicji
Po mojemu to on właśnie taki jest. Nie wierzę w powrót. Nie uwierzę w kajania. Szczerze mówiąc to ja nawet ich sobie nie życzę.
Åoptymista pisze:Gelo pisze:LiczÄ™, ze okaże skruchÄ™ i przyzwoicie przygotuje siÄ™ do meczów. Jeżeli zostawi to w obecnym stanie, bez żadnej reakcji, bÄ™dzie w moich oczach zwykÅ‚ym tchórzem bez ambicji
Po mojemu to on właśnie taki jest. Nie wierzę w powrót. Nie uwierzę w kajania. Szczerze mówiąc to ja nawet ich sobie nie życzę.
Nawet za cenę przegranych meczów? Sebek to zawodnik nieobliczalny, moze pojechac dobrze i tragicznie. Sledz poza nielicznymi wyjątkami (nieszczęsny Rzeszów) te 7 punktów zawsze moze ukręcić, a przy pomyslnych wiatrach nawet powyzej 10.Sebie moim zdaniem nie grozi taki dorobek. Ja widziałbym sledzia jednak, a;e tylko pod dwoma warunkami - przeprosi klub i kibiców - będzie miał sprzęt na miarę ekstraligi.
Ostatnio zmieniony 16 sierpnia 2004, o 17:33 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
- Łoptymista
- Trener
Åoptymista pisze:Może mÅ›ciwe bydle ze mnie, ale nawet widmo porażki z GdaÅ„skiem nie zmieni mojej opinii na temat powrotu Å›. do zespoÅ‚u.
Z resztą założmy, że wygramy z Lotosem i Foliami, będziemy mieli baraże i co?? Kto znowu pojedzie w nich? Dariusz "Znowu W Życiu Mi Nie Wyszło" śledź?
tutaj sie z toba zgadzam Å› juz nie ma prawa jezdzic w naszych barwach!!
- m.a.c.i.e.k.s
- Junior
- Łoptymista
- Trener
m.a.c.i.e.k.s pisze:Åoptymista ty chyba jednak jesteÅ› pesymista. Tak nażekasz jak stara baba!! Ja tam jestem za tym żeby w takiej sytuacji jakiej jesteÅ›my żebyÅ›my siÄ™ wzmocnili nawet Å›ledziem, chociaż zachowaÅ‚ sie jak jakis szkółkowicz
Nie jestem pesymistą. W przypadku ś. nie chcę już enty raz się rozczarowywać. Po za tym co to za wzmocnienie w postaci śledzia?? Facet z trudem robi w meczu punkt.
Gelo napisał żeby rozliczać zawodników z wyników. Te ostatnie są zdecydowanie przeciw śledziowi.
Wiem, że skład
1.Franków
2. Piszcz
3.Knapp
4.Trumiński
5.Karslsson
6. Stachyra
7. Jeleniewski
będzie musiał mieć życiową formę, żeby pokonąć Gdańsk. Mimo to chętnie przyjdę na ten mecz.
Aha i wcale nie narzekam. Tylko piszę co myśle o panu ś.
- m.a.c.i.e.k.s
- Junior
Gelo pisze:Åoptymista pisze:Gelo pisze:LiczÄ™, ze okaże skruchÄ™ i przyzwoicie przygotuje siÄ™ do meczów. Jeżeli zostawi to w obecnym stanie, bez żadnej reakcji, bÄ™dzie w moich oczach zwykÅ‚ym tchórzem bez ambicji
Nawet za cenę przegranych meczów? Sebek to zawodnik nieobliczalny, moze pojechac dobrze i tragicznie. Sledz poza nielicznymi wyjątkami (nieszczęsny Rzeszów) te 7 punktów zawsze moze ukręcić, a przy pomyslnych wiatrach nawet powyzej 10.Sebie moim zdaniem nie grozi taki dorobek. Ja widziałbym sledzia jednak, a;e tylko pod dwoma warunkami - przeprosi klub i kibiców - będzie miał sprzęt na miarę ekstraligi.
Twierdzisz ze Sebek jest nieobliczalny fakt mial czasmi rozne przygody ale o sledziu tez nie mozna powiedziec lepiej. Jezeli klub by go odwiesil Seba by stracil miejsce w skladzie, a on wlasnie zainwestowal w sprzet i sadze ze na meczu zGdanskiem pokaze na co go stac. A Sledz nie ma ani sprzetu ani pieniedzy na jego zakup wiec dlaczego ma mu klub dawac za to co zrobil.Ja Åšledzie nie wiedze juz w lubelskiej druzynie