Åšledz i MOrdel zawieszeni na 3 miesiÄ…ce...

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#226 Postautor: DonKamizi » 15 sierpnia 2004, o 21:55

Oho....i Harry sie ujawnił..... :lol: :wink:
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#227 Postautor: jas » 15 sierpnia 2004, o 23:16

a miało być tak tajemniczo. :cry: :cry: :cry:
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#228 Postautor: RadeKas » 15 sierpnia 2004, o 23:33

No to juz wiemy skad sie te informacje z pierwszej reki braly ;). Bo byly naprawde z PIERWSZEJ reki :)

Gosia
Szkółkowicz

#229 Postautor: Gosia » 15 sierpnia 2004, o 23:44

O!! i o to własnie mi chodziło:) Znamy już racje obu panów więc możemy sobie oceniać i wyciagać wnioski do woli...

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#230 Postautor: Cz@rek » 16 sierpnia 2004, o 00:14

DonKamizi pisze:Oho....i Harry sie ujawnił..... :lol: :wink:

No i fajnie,choć dla uważnych formułowiczów nie było to tajemnicą.
DonKamizi -mówiłem Ci o tym ostatnio na meczu.Pamietasz?

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#231 Postautor: Erwin » 16 sierpnia 2004, o 12:41

harry pisze:Pragnę zaznaczyć, że nie ma w Polsce klubu który płaci po meczu wyjazdowuym. Wtedy powiedziałem mu, że jeżeli nie przyjedzi to postaramy się żeby za niego pojechał Szymon Bałabuch ( który postanowił zakończyć karierę dzien wcześniej

Pierwszy raz słyszę :shock:

Awatar użytkownika
Kubbas
Junior
Kontakt:

#232 Postautor: Kubbas » 16 sierpnia 2004, o 12:48

Erwin pisze:
harry pisze:Pragnę zaznaczyć, że nie ma w Polsce klubu który płaci po meczu wyjazdowuym. Wtedy powiedziałem mu, że jeżeli nie przyjedzi to postaramy się żeby za niego pojechał Szymon Bałabuch ( który postanowił zakończyć karierę dzien wcześniej

Pierwszy raz słyszę :shock:

O tym bylo juz slychac przed MDMP w Lublinie.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#234 Postautor: Łoptymista » 16 sierpnia 2004, o 13:21

sting126 pisze:no niestety Szymek swoja decyzje podtrzymuje z tego co slyszalem i po tym sezonie konczy swoja (krotka) przygode z "czarnym sportem".

Szkoda... na torze widzialem go z kilka razy, ale zawsze szkoda jak młodziaków ubywa.
Poza tym chłopak wygląda na w miarę poukładanego i myślącego. Tym bardziej szkoda. Chociaż może dlatego właśnie zrezygnował :wink:

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#235 Postautor: Lublin_Fan » 16 sierpnia 2004, o 13:38

Brak postępów przez cały rok, brak sprzętu, brak jakiejkolwiek pomocy ze strony klubu. Oto powody.
Kiedy tylko Wrona zmÄ…drzeje i postÄ…pi tak samo?

Pozdr.

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#236 Postautor: dilucio » 16 sierpnia 2004, o 15:08

Kiedy tylko Wrona zmÄ…drzeje i postÄ…pi tak samo?

[/quote]
niech konczy nikt po nim i po balabuchu plakac nie bedzie!!dawno nie bylo takich beztalenciakow!!na rowery chlopaki :D

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#237 Postautor: Łoptymista » 16 sierpnia 2004, o 15:16

dilucio pisze:Kiedy tylko Wrona zmÄ…drzeje i postÄ…pi tak samo?

niech konczy nikt po nim i po balabuchu plakac nie bedzie!!dawno nie bylo takich beztalenciakow!!na rowery chlopaki :D[/quote]

Bez przesady! Czemu wymyslasz im od totalnych beztalenciaków, skoro oni tak na dobra sprawe nie mieli szans pojezdzic. Trudno mi uwierzyc, że w gronie osób, które ostatnio zdały na licencję są same antytalenty. To wbrew statystyce.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#238 Postautor: Gelo » 16 sierpnia 2004, o 17:13

Mimo, że jako pierwszy skopałbym tyłek panu ś. mam nadzieje, że zdobędzie się on na jakiś gest i przeprosi oficjalnie klub i kibiców. Klub może odwiesic zawodnika. Oczywiscie zabierze to miejsce w składzie Sebie, ale Darek jakby nie było jest lepszym zawodnikiem. Liczę, ze okaże skruchę i przyzwoicie przygotuje się do meczów. Jeżeli zostawi to w obecnym stanie, bez żadnej reakcji, będzie w moich oczach zwykłym tchórzem bez ambicji

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#239 Postautor: mikas » 16 sierpnia 2004, o 17:22

Hehe też chciałem wyjść z taka propozycją ale bałem sie że mnie tu na forum zlinczujecie :wink: Ja byłbym skłonny Darkowi wybaczyć pod warunkiem,że oficjalnie przeprosi kibiców i działaczy i porządnie zacznie przygotowania do najbliższego meczu w którym wreszcie pokarze walke na torze z rywalami a nie ze sprzętem. Ma jeszcze prawie tydzień czasu, później będzie miał spalone juz za sobą wszystkie mosty i nikt napewno nie będzie po nim płakał.
Ostatnio zmieniony 16 sierpnia 2004, o 17:24 przez mikas, łącznie zmieniany 1 raz.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#240 Postautor: Łoptymista » 16 sierpnia 2004, o 17:23

Gelo pisze:Liczę, ze okaże skruchę i przyzwoicie przygotuje się do meczów. Jeżeli zostawi to w obecnym stanie, bez żadnej reakcji, będzie w moich oczach zwykłym tchórzem bez ambicji

Po mojemu to on właśnie taki jest. Nie wierzę w powrót. Nie uwierzę w kajania. Szczerze mówiąc to ja nawet ich sobie nie życzę.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#241 Postautor: Gelo » 16 sierpnia 2004, o 17:27

Łoptymista pisze:
Gelo pisze:Liczę, ze okaże skruchę i przyzwoicie przygotuje się do meczów. Jeżeli zostawi to w obecnym stanie, bez żadnej reakcji, będzie w moich oczach zwykłym tchórzem bez ambicji

Po mojemu to on właśnie taki jest. Nie wierzę w powrót. Nie uwierzę w kajania. Szczerze mówiąc to ja nawet ich sobie nie życzę.

Nawet za cenę przegranych meczów? Sebek to zawodnik nieobliczalny, moze pojechac dobrze i tragicznie. Sledz poza nielicznymi wyjątkami (nieszczęsny Rzeszów) te 7 punktów zawsze moze ukręcić, a przy pomyslnych wiatrach nawet powyzej 10.Sebie moim zdaniem nie grozi taki dorobek. Ja widziałbym sledzia jednak, a;e tylko pod dwoma warunkami - przeprosi klub i kibiców - będzie miał sprzęt na miarę ekstraligi.
Ostatnio zmieniony 16 sierpnia 2004, o 17:33 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#242 Postautor: Lublin_Fan » 16 sierpnia 2004, o 17:33

A jaki jest sens przygotowania zupełnie od nowa dwóch motocykli na 3 - góra 5 - meczów ligowych?
Śledziowi się to nie opłaca :)

Zresztą bajki wypisujecie. Nie wierze w żadną ugodę miedzy klubem a Śledziem.

Pozdr.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#243 Postautor: mikas » 16 sierpnia 2004, o 17:37

Lublin_Fan jest jeszcze coś takiego jak honor. Czasem żeby na niego zasłużyc trzeba ponieść troche wyrzeczeń, szczególnie jak w taki sposób sie go straciło (po sezonie Darkowi nie będzie juz potrzebny bus może go gdzieś zastawić :twisted: )
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#244 Postautor: Łoptymista » 16 sierpnia 2004, o 17:44

Może mściwe bydle ze mnie, ale nawet widmo porażki z Gdańskiem nie zmieni mojej opinii na temat powrotu ś. do zespołu.
Z resztą założmy, że wygramy z Lotosem i Foliami, będziemy mieli baraże i co?? Kto znowu pojedzie w nich? Dariusz "Znowu W Życiu Mi Nie Wyszło" śledź?

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#245 Postautor: dilucio » 16 sierpnia 2004, o 17:50

Łoptymista pisze:Może mściwe bydle ze mnie, ale nawet widmo porażki z Gdańskiem nie zmieni mojej opinii na temat powrotu ś. do zespołu.
Z resztą założmy, że wygramy z Lotosem i Foliami, będziemy mieli baraże i co?? Kto znowu pojedzie w nich? Dariusz "Znowu W Życiu Mi Nie Wyszło" śledź?

tutaj sie z toba zgadzam Å› juz nie ma prawa jezdzic w naszych barwach!!

Awatar użytkownika
m.a.c.i.e.k.s
Junior

#246 Postautor: m.a.c.i.e.k.s » 16 sierpnia 2004, o 17:56

Łoptymista ty chyba jednak jesteś pesymista. Tak nażekasz jak stara baba!! Ja tam jestem za tym żeby w takiej sytuacji jakiej jesteśmy żebyśmy się wzmocnili nawet śledziem, chociaż zachował sie jak jakis szkółkowicz :twisted:

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#247 Postautor: Łoptymista » 16 sierpnia 2004, o 18:02

m.a.c.i.e.k.s pisze:Łoptymista ty chyba jednak jesteś pesymista. Tak nażekasz jak stara baba!! Ja tam jestem za tym żeby w takiej sytuacji jakiej jesteśmy żebyśmy się wzmocnili nawet śledziem, chociaż zachował sie jak jakis szkółkowicz :twisted:

Nie jestem pesymistą. W przypadku ś. nie chcę już enty raz się rozczarowywać. Po za tym co to za wzmocnienie w postaci śledzia?? Facet z trudem robi w meczu punkt.
Gelo napisał żeby rozliczać zawodników z wyników. Te ostatnie są zdecydowanie przeciw śledziowi.
Wiem, że skład
1.Franków
2. Piszcz
3.Knapp
4.Trumiński
5.Karslsson
6. Stachyra
7. Jeleniewski
będzie musiał mieć życiową formę, żeby pokonąć Gdańsk. Mimo to chętnie przyjdę na ten mecz.
Aha i wcale nie narzekam. Tylko piszę co myśle o panu ś.

Awatar użytkownika
m.a.c.i.e.k.s
Junior

#248 Postautor: m.a.c.i.e.k.s » 16 sierpnia 2004, o 18:12

Poprostu ja to tak odebrałem... a ja też odniosłem się do wypowiedzi Gela który napisął że Śledź będzie lepszy od Trumińskiego!!!

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#249 Postautor: Gelo » 16 sierpnia 2004, o 18:33

Bedzie lepszy - ale tylko na normalnym sprzecie. W innym przypadku niech omija Lublin szerokim łukiem. ja równiez nie mam ochoty ogladać pana ś. z dyspozycją z ostatnich meczów. Liczę natomiast, ze darek zachowa się jak sportowiec a nie jak szmatławiec z krzywym ryjem

Awatar użytkownika
KubuÅ›
Junior
Kontakt:

#250 Postautor: KubuÅ› » 16 sierpnia 2004, o 18:41

Gelo pisze:
Łoptymista pisze:

Nawet za cenę przegranych meczów? Sebek to zawodnik nieobliczalny, moze pojechac dobrze i tragicznie. Sledz poza nielicznymi wyjątkami (nieszczęsny Rzeszów) te 7 punktów zawsze moze ukręcić, a przy pomyslnych wiatrach nawet powyzej 10.Sebie moim zdaniem nie grozi taki dorobek. Ja widziałbym sledzia jednak, a;e tylko pod dwoma warunkami - przeprosi klub i kibiców - będzie miał sprzęt na miarę ekstraligi.

Twierdzisz ze Sebek jest nieobliczalny fakt mial czasmi rozne przygody ale o sledziu tez nie mozna powiedziec lepiej. Jezeli klub by go odwiesil Seba by stracil miejsce w skladzie, a on wlasnie zainwestowal w sprzet i sadze ze na meczu zGdanskiem pokaze na co go stac. A Sledz nie ma ani sprzetu ani pieniedzy na jego zakup wiec dlaczego ma mu klub dawac za to co zrobil.Ja Åšledzie nie wiedze juz w lubelskiej druzynie :!: