Skoro już tak wszyscy gdybają to ja dorzucę jeszcze ,a wystarczyło zremisować w Grudziądzu ;)
A tak poważnie też mnie boli że tak niewiele zabrakło ,myślałem że pojedziemy o ten brązowy medal.
Moim zdaniem wszystko pokrzyżował walkower -gdyby nie on nie było by w PO ani Gorzowa ani ZG.
A Włókniarz i Motor -było by uczciwie i sprawiedliwie :)
Gratulację dla drużyny za walkę do końca :)
Motor Lublin - Falubaz Zielona Góra (13.09.2020 g.19:15)
Re: Motor Lublin - Falubaz Zielona Góra (13.09.2020 g.19:15)
Wygrywamy mecz 14oma punktami i bawicie się w rozważania na ile wpływ na to miało losowanie pół startowych? To był mecz do jednej bramki, o braku 1 punktu zadecydowały poszczególne sytuację, a nie to, kto z jakiego pola jechał w którym biegu.
Zaraz emocje całkiem opadną, przestaniemy analizować ten mecz, a zaczniemy całościowo sezon, później historie i zaczniemy się zastanawiać gdzie byśmy byli gdyby Nielsen nie odszedł do Piły...
Zaraz emocje całkiem opadną, przestaniemy analizować ten mecz, a zaczniemy całościowo sezon, później historie i zaczniemy się zastanawiać gdzie byśmy byli gdyby Nielsen nie odszedł do Piły...
Lampart upadkiem podsumował cały swój sezon
. Trofimow też nie lepszy. To co było w poprzednim sezonie naszą siłą, tak w tym klapa na całego.
Może ktoś zdolny narysować, gdzie jest u nas "krawężnik" i tzw biała linia go oznaczająca. Jakiej jest grubości i na jakiej podstawie sędzia stwierdził, że Łaguta ją przekroczył ?
I czy to prawda, że zauważył to Pawliczak, przekazał trenerowi, a ten sędziemu ?
I czy to prawda, że zauważył to Pawliczak, przekazał trenerowi, a ten sędziemu ?
Linia jest z grubsza taka jak wysypka z wapna na pola startowe i zaczyna się od zewnętrznej strony krawężnika.
Kąt z jakiego było widać na kamerach koło Laguty można stwierdzić że jechał już po kratce od odwodnienia ale czy tam wjechał całym kołem czy kawałkiem to nie widać. To jest takie założenie że skoro wjechał na kratkę to był poza linia i już.
Kąt z jakiego było widać na kamerach koło Laguty można stwierdzić że jechał już po kratce od odwodnienia ale czy tam wjechał całym kołem czy kawałkiem to nie widać. To jest takie założenie że skoro wjechał na kratkę to był poza linia i już.
Sledzio pisze:Lampart upadkiem podsumował cały swój sezon![]()
. Trofimow też nie lepszy. To co było w poprzednim sezonie naszą siłą, tak w tym klapa na całego.
Za rok będziesz oglądał Szpytme i młodego Śledzia to słowo klapa na całego zmieni znaczenie.Dajcie już spokój Lampartowi.Chłopak na tą chwilę ma wystarczająco
dużo na głowie.
Tak dla dopełnienia całości. Z profilu FB Trofimova.Ostatnie spotkanie ligowe w tym sezonie wygrywamy 52:38 Speedway Motor Lublin - Falubaz Zielona Góra !! Ja dokładam 3 pkt. (Po moim pierwszym biegu w którym był upadek piekła guma na silniku która trzyma gaźnik i motor wciągał powietrze i nie było odpowiedniej prędkości i dopiero przy myciu motocykla było to zauważone) !!!!(((((
I niestety zabrakło nam jednego punktu do fazy Play-off !!
Dziękuje wszystkim kibicom że zawsze dopingowaliście niezależnie jaki wynik robiliśmy , jeździmy dla was i dajemy wszystko !!!
Ge(L)o pisze:Może ktoś zdolny narysować, gdzie jest u nas "krawężnik" i tzw biała linia go oznaczająca. Jakiej jest grubości i na jakiej podstawie sędzia stwierdził, że Łaguta ją przekroczył ?

Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na początku miałem wątpliwości co do wyjechania za tor Griszy, na meczu akurat tego nie zaobserwowałem bo oglądałem mecz z trybuny gości.
Jednak oglądając powtórki w TV nie mam wątpliwości że to się zdarzyło. Sezon był fajny wygraliśmy trochę meczy i aż dziw że te punkty nie dały play-off jednak liga była bardzo wyrównana poza słabym Rybnikiem.
Wiara w niedziele była do samego końca jednak zabrakło odrobinkę. Jednak zawodnicy walczyli do ostatnich metrów. Jest niedosyt ale taki jest sport.
Jednak oglądając powtórki w TV nie mam wątpliwości że to się zdarzyło. Sezon był fajny wygraliśmy trochę meczy i aż dziw że te punkty nie dały play-off jednak liga była bardzo wyrównana poza słabym Rybnikiem.
Wiara w niedziele była do samego końca jednak zabrakło odrobinkę. Jednak zawodnicy walczyli do ostatnich metrów. Jest niedosyt ale taki jest sport.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'