... jakby było tak jak piszesz to nie byłoby potrzeby rozgrywania meczu tylko ustalić przed sezonem np.
1. Ostrów
2. Z_G
a reszta niech jeździ o pozostałe miejsca w lidze to tylko sport a żużlowy najbardziej nieprzywidywalny. zerknij na lige szwedzką dwa najbardziej naszpikowane gwiazdami zespoły zjmują dwa ostatnie miejsca z dorobkiem zerowym.
Według mnie sprawa bonusa jest jak najbardziej sprawą otwartą, 29 punktów zdobyte w Ostrowie w bardzo okrojonym składzie to na 40 w Z-G można liczyć
21 maja: ZKŻ Zielona Góra - TŻ MOTOR Lublin
Pożyjemy - zobaczymy.Moim zdaniem to jeszcze 3 miejsce możesz dopisać Gorzowowi.
W każdym bądź razie gdybyście ujechali bonusa z Zielonką niezmiernie byłbym się cieszył.
W każdym bądź razie gdybyście ujechali bonusa z Zielonką niezmiernie byłbym się cieszył.
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!
Grisza takich bzdur jak Ty piszesz to ja jeszcze nie słyszałem... daje słowo... wytłumacz mi z jakiej paki gorzowowi?! Przegrali u siebie z Ostrowem, wyjazdu nie wygrali żadnego. Punkt bonusowy z nami nie jest rozstrzygnięty... gdzie ich dopisywać? weś się zastanów na 2 raz zanim coś tak bzdurnego napiszesz.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
szafirek