Motor Lublin w sezonie 2021
Re: Motor Lublin w sezonie 2021
Czarkowi może chodzi o Piotrka Pawlickiego? Były takie niusy. Wyssane z palca.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Jakby tak chociaż Oskar Fajfer.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
- niespokojny
- Trener
kibicLBN pisze:Jakby tak chociaż Oskar Fajfer.
Od razu Stasio Burza z GP na długim torze
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Kargolo pisze:Jack, Mikkel, Lambo.
Mega ekscytujący skład by był.
Do tego Paweł, Maksym, Patryk i medal pewny. Tylko pytanie skąd wezmą pieniądze na kontrakty? Z drugiej strony Toruń bogate miasto gdzie bezdomni rozdają Maybachy.
24 starty w meczu to za mało żeby ich sześciu obdzielić.
Ja tak tylko gdybam, że ta trójka w jednej drużynie byłaby w stanie sprawić mnóstwo emocji ze względu na ambicję i styl jazdy.
Nie zmienia to faktu, że nie wierzę w odejście Mikkela :)
Ja tak tylko gdybam, że ta trójka w jednej drużynie byłaby w stanie sprawić mnóstwo emocji ze względu na ambicję i styl jazdy.
Nie zmienia to faktu, że nie wierzę w odejście Mikkela :)
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
toinoja pisze: Z drugiej strony Toruń bogate miasto gdzie bezdomni rozdają Maybachy.
A to nie był pan Stanisław z Warszawy ?
Co do transferów to jak Wam już pisałem jeżeli coś na finiszu się nie zmieni to będzie u nas Miśkowiak.
Michelsen mam nadzieję, że odejdzie.
będzie Miśkowiak jak przyjedzie z Czewą
znając życie, akurat na finiszu się coś zmieniGe(L)o pisze:Co do transferów to jak Wam już pisałem jeżeli coś na finiszu się nie zmieni to będzie u nas Miśkowiak.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Ja tam i tak czekam na to co ma Retro do powiedzenia, po prostu jest najbardziej wiarygodny i ma najlepsze piekarnie, piecze newsy tylko na zakwasie

Flagg pisze:Mikkelsen może być opcja rezerwowa dla Torunia, jeśli nie wypala rozmowy z Emilem. I to realna opcją. Lubi Motoarene, miałby szanse być liderem, choć Lambo i Holder pewnie łatwo z takiego miana nie zrezygnują. No i dobrze dogadywał się w Lublinie z danym Lambertem.
Moje piekarnie wcześniej mówiły, że Michelsen 2022 jest przyklepane, ale wczoraj już była inna śpiewka. I ponoć są jakieś nieporozumienia na linii Kępa - Michelsen
Ale piekarnia jak to piekarnia, każda swoje Bulki piecze. A które będą najlepsze to się w listopadzie okaże. Ja nawet swoją traktuje z przymrużeniem oka, choć kilka info od niej się sprawdziło :)
ale czy Mikkel wie , że u Kępy nie ma powrotów ? aktualnie jest 11 w statystykach większość Top 10 juz potwierdziła , że zostaje w klubach sam nie wiem kto za niego gdyby jednak nie zatrybiło tak wiem , że Zmarzlik jest klepnięty u nas. Tak może podbija stawkę bo GP ma dodatkowo . Szkoda bo jednak jedzie z nami od awansu.
Perez pisze:Czarkowi może chodzi o Piotrka Pawlickiego? Były takie niusy. Wyssane z palca.
Nie!
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Jeżeli są jakieś tarcia na linii MM - prezes to ja kompletnie nie rozumiem zawodnika. Na jego miejscu bym "nie fikał". Jeździ w bardzo profesjonalnie zarządzanym klubie, stabilnym finansowo, który podał mu rękę jako pierwszoligowcowi i w którym osiągnął szczyt swoich możliwości czyli dwukrotnie SEC. Jest lubiany przez kibiców. Niczego mu tu nie brakuje, więc po co szukać miodu w d...pie. Na szczęście może się okazać, że to wszystko plotki. Wg interii dzisiaj Hampel rozsyłał oferty po Polsce, bo chciał odejść. Dziesięć minut później okazało się, że dogadali się błyskawicznie i nie było w ogóle innego tematu.
ale z Mikkelem jest ten problem, że wszyscy widzimy jak głowa trochę podąża swoją drogą. Może sobie przeliczył, że 6 biegów co mecz np. w Rybniku, w którym dodatkowo mieszka jest bardziej opłacalne niż w klubie z PO, w którym nie raz i nie dwa przyjedzie za kolegą z pary i to bez bonusa. Trudny charakter, sportowo szkoda byłoby go stracić, ale jeśli nie przestanie zachowywać się jak duży dzieciak walczący z całym światem, to łatwo mu nie będzie, na żadnej płaszczyźnie
Czemu niby MM ma nie fikać? Czewa, Beniaminek, Toruń lub Leszno tu zależy który z tych dwóch zaszczyci Rusek, Lublin i Grudziądz. To pięć klubów na osiem gdzie aż będą przebierać nóżkami na jego widok. Albo jest tak jak on chce i uniżenie całują go w pierścień albo idzie do następnego. Na tym rynku to zawodnicy łaskawie rozdają karty i radzę tego nie zapominać. A że klub wypłacalny, bez jaj. Wszak nie od wczoraj wiadomo, że żużlowiec woli mieć obiecaną bańkę w Czewie niż pół wypłaconej w Toruniu ;). Nawet jak nie zapłacą to można z czasem to przeboleć i powoli sobie odbić jak mawia Pan Vaculik wchodząc drugi raz do tej samej rzeki...
Z Czewą się rozpędziłeś. Tam zostają i Madsen i Lindgren. Nie ma miejsca dla Michelsena. Z Lesznem też bym nie był taki pewny, bo tam już mieli doświadczeni i z nim, i z Pedersenem i zdaje się średnio to wspominają. Aczkolwiek jeśli nie mieliby wyjścia, to i tej opcji nie można wykluczyć.
Ja lubię się przywiązywać do zawodników, lubię jak klub, któremu kibicuje ma swoje ikony, jak Adams w Lesznie, czy teraz Tai we Wrocku. Nie wypaliło z Lambertem, jest na to szansa z Michelsenem. Ale już nie raz widzieliśmy, że całowanie herbu klubu, wymachiwanie szalikiem na podium itp. to jest wszystko fajne, ale w pierwszej kolejności zgadzać się musi hajs i warunki kontaktu. MIchelsen nie jest Motorowi nic winny, tak jak Motor Michelsenowi. Argument o wypłacalności słaby, bo to nie te czasy, gdzie połowa dawała wirtualne miliony. Niemal wszystkie kluby w Elipie sa w 100% wypłacalne (pisze niemal, bo i w tym temacie piekarnie coś pieką). No i nie wiemy tak na dobrą sprawę, czy to np. zawodnik wybrzydza, czy może Kępa wcale sie nie pali do przedłużania kontraktu na jakiś preferencyjnych dla Duna warunkach. Moze uwaza, że za podobne pieniądze może mieć lepszej klasy zawodnika?
No i pamiętajmy, po sezonie wolny będzie Matej Zagar... :>
Jednak z odsądzaniem MM od czci i wiary to się faktycznie wstrzymajmy, bo póki co to wszystko plotki i informacje z drugiej/trzeciej ręki. Narazie wiemy, że zostaje 3 zawodników, myślę, że wszyscy odetchniemy, jak pozostała trójka również to ogłosi. I w tym wypadku juniorzy są ważniejsi od MM. Taka niestety brutalna prawda.
Ja lubię się przywiązywać do zawodników, lubię jak klub, któremu kibicuje ma swoje ikony, jak Adams w Lesznie, czy teraz Tai we Wrocku. Nie wypaliło z Lambertem, jest na to szansa z Michelsenem. Ale już nie raz widzieliśmy, że całowanie herbu klubu, wymachiwanie szalikiem na podium itp. to jest wszystko fajne, ale w pierwszej kolejności zgadzać się musi hajs i warunki kontaktu. MIchelsen nie jest Motorowi nic winny, tak jak Motor Michelsenowi. Argument o wypłacalności słaby, bo to nie te czasy, gdzie połowa dawała wirtualne miliony. Niemal wszystkie kluby w Elipie sa w 100% wypłacalne (pisze niemal, bo i w tym temacie piekarnie coś pieką). No i nie wiemy tak na dobrą sprawę, czy to np. zawodnik wybrzydza, czy może Kępa wcale sie nie pali do przedłużania kontraktu na jakiś preferencyjnych dla Duna warunkach. Moze uwaza, że za podobne pieniądze może mieć lepszej klasy zawodnika?
No i pamiętajmy, po sezonie wolny będzie Matej Zagar... :>
Jednak z odsądzaniem MM od czci i wiary to się faktycznie wstrzymajmy, bo póki co to wszystko plotki i informacje z drugiej/trzeciej ręki. Narazie wiemy, że zostaje 3 zawodników, myślę, że wszyscy odetchniemy, jak pozostała trójka również to ogłosi. I w tym wypadku juniorzy są ważniejsi od MM. Taka niestety brutalna prawda.