Działalność klubu - kłopotów cd....
Re: Działalność klubu - kłopotów cd....
szkoda ze za klub nie wzieli sie nowi ludzie, niezwiazani ze starymi ukladami.
Nie wiem czy gdzieś już podpisał - ale na II lige dobry byłby nawet Rymel - te 8-9 mógłby robić. No i Edek Szajchulin 
Lublin_Fan pisze:Odnośnie tego tematu to moje pierwsze skojarzenie po usłyszeniu dwóch z trzech nazwisk założycieli nowego klubu było takie: im chodzi tylko i wyłącznie o zorganizowanie sprzętu dla synow.
Ogólnie to nie podoba mi się wizja klubu, w którym kluczowe role grają ojcowie zawodników![]()
Jendakże trzymam kciuki i mam nadzieje na fajny skład.
Stachyra, Piszcz, Dudek*, Stojanowski*, Nieminen. Czy to tak wiele, mając cały czas na uwadze duża dotację z miasta?
* - podpisali już gdzieś?
Pozdr.
Z wciaz jeszcze wolnych zawodnikow mozna nawet zmontowac mocniejszy sklad - i nie mowie nawet o 3 ex-mistrzach swiata bez kontraktów w Polsce
Edit: Rymela i Szajchulina mam i na swojej liscie "wolnych", obok roznych Screenow czy Laukkanenow na mecz w Gnieznie.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
przypominam ze najpierw trzeba zalozyc stowarzyszenie, spelnic wymogi GKSŻ (dzierzawa stadionu itp itd) i otrzymac licencje, a termin podpisywania kontraktow upływa 30 stycznia
A nie może przypadkiem jakiś zaprzyjaźniony klub (
np. z Rzeszowa) podpisać "warszawskich kontraktów" z zawodnikami dla nas? Później, gdybyśmy mieli problem z terminem, byśmy sobie tych riderów wypożyczyli.