andmaz pisze:w jakim celu piszcz miał by zostać![]()
a w takim celu ,że jest pełnowartościowym zawodnikiem i musi zostać.
radzio_ pisze:sledz
frankow
------------------>>>>>>>>> po co nam sprzedawczyki ?
jeleniewski
-------------------->>>>>>>>> a po co nam rowerzyści na zuzlu ?:):):)
Cz@rek pisze:Według mnie cała ta dyskusja jest bezsensu![]()
Cz@rek pisze:Bo na zatrzymanie takich zawodników jak Knap czy Karlsson i tak są małe szanse.
Cz@rek pisze:Powód najważnieszy to kasa a raczej jej brak. W stosunku do m.in. Knapa
są spore zaległości , facet ledwo wiąże koniec z końcem![]()
Podobno mówł że ma lepsze oferty nawet z drugiej ligi!
No i jak się patrzy na "ambitne" starty reszty zespołu to aż się jeżdzić
odechciewa.
Erwin pisze:Cz@rek pisze:Według mnie cała ta dyskusja jest bezsensu![]()
moim zdaniem równieżCz@rek pisze:Bo na zatrzymanie takich zawodników jak Knap czy Karlsson i tak są małe szanse.
Niby dlaczego ? Wszystko zależy od $ i od ambicji klubu, jeśli będziemy chcieli walczyć o ekstralige i ściągniemy kilku porządnych i ambitnych zawodników to sądzę, że obaj nie będą chcieli odejść, ale jeżeli zostanie w tym samym składzie i sytuacja gdzie jadą w meczach tylko we dwóch, we dwóch się zabijają i przykładają dla wyniku to nie ma wątpliwości jak będzie, wcale im się nie dziwie
Ar2rB pisze:m.a.c.i.e.k.s pisze:to jak ty oglądasz mecze. chyba że stachyra pomylił ci się z jeleniem!!
stachyra walczy w przeciwieństwie do jelenia!!
Z kim ten Stachyra tak walczy (oprócz toru i motoru)?
Bo ja mimo najszczerszych chęci żadnej walki w jego występach nie widze.
m.a.c.i.e.k.s pisze:ludzie czy wy naprawde uważacie że dawid tylko zaniża poziom naszej drużyny i sie nie nadaje do jazdy w lubelskim klubie??a choćby z miesiącem, walczył tak że skutki tego odczuwa do dzisiaj!! moim zdaniem obydwaj sie mylicie ale to tylko moje zdanie
Lublin_Fan pisze:Dawid mógłby jeździć znacznie lepiej nawet przy sprzęcie jaki obecnie posiada. Ale potrzeba mu pracy z psychologiem, najlepiej dobrze obeznanym w psychologii sportowej.
Sęk w tym, że Dawid boi się jazdy. Boi się odkręcić manetkę gazu do oporu, ostro zaszarżować pod płotem czy powalczyć na łokcie. Niestety, ale dla takich zawodników nie ma miejsca wśród najlepszych. Żeby dobrze i przede wszystkim skutecznie jeździć na żużlu trzeba być odrobine wariatem. Dawidowi tego brakuje. W tej chwili leczy się po kolejnym w karierze groźnym upadku i myśle, że na jego przebudzenie w tym sezonie nie ma już co liczyć.
Pozdr.
yarbi pisze:niestety niewiemy kto ma dojsc to niewiadomo kogo trzeba sie pozbyc ;]
poki co nie pozbywal bym sie nawet Sledzia...
niech sobie bedzie... ale bez gwarancji startow... tak jak obecnie Mordel ;]
KrzyÅ› pisze:radzio_ pisze:sledz
frankow
jeleniewski
Po co nam tacy kibice ja ty? Podejrzewam że prędzej sam byś się sprzedał niż oni... A na rowerze to pewnie sam pomykasz nachlac się Perły nad Zalewem
uspokoj sie czlowieku bo zal mi sie robi gdy czytam to co napisales !!!!!
cieszył bym sie gdyby to nei byli sprzedawczyki i zeby byli pomocni drużynie ale niestety onie tez pewnie zyją złudzeniem ze nikt nie zauważy tego co robią !!!!!!!
radzio_ pisze:KrzyÅ› pisze:radzio_ pisze:sledz
frankow
jeleniewski
Po co nam tacy kibice ja ty? Podejrzewam że prędzej sam byś się sprzedał niż oni... A na rowerze to pewnie sam pomykasz nachlac się Perły nad Zalewem
uspokoj sie czlowieku bo zal mi sie robi gdy czytam to co napisales !!!!! typie ty zyjesz złudzeniem wierzysz wszystkim tylko nie wierzysz temu co widzisz na torze, co sledzik taki zły ze 1 punkt robi, a frankow po przegranym meczu dopiero zaczyna jezdzić na trójeczki, a jeleniewski eh szkoda slow, powodzenia kolego i zebyś był przynajmniej takim kibicem jak ja.
p.s
cieszył bym sie gdyby to nei byli sprzedawczyki i zeby byli pomocni drużynie ale niestety onie tez pewnie zyją złudzeniem ze nikt nie zauważy tego co robią !!!!!!! a nad zalewem jezdze na rowerze i jestem z tego dumny i perełke tez pije bo to nasze lubelskie a nie takie jakieś p.......
pozdro
Krzyś pisze:Co z tego że Śledź dostał kase jak pewnie były to jakieś ochłapy.Jestem ciekawy czy zaglądałeś kiedykolwiek do sklepu z cześciami do motocylki i popatrzyłeś na ceny?