Oprawa i doping na meczach

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Dj_Korgi
Senior
Kontakt:

#26 Postautor: Dj_Korgi » 5 maja 2006, o 21:08

Wg mnie odpowiedź jest jedna - DOPING I OPRAWA SĄ POTRZEBNE .

Jednak ja mam myślę , że dobry pomysł . Na ostatnim meczu z Gnieznem widziałem megafon . Czy nie znalazła by się osoba która koordynowała by doping na całym sektorze ? Bo troche głupio brzmi jak każda z części krzyczy co innego . Choćby przykład kolesia co fale rozkręca :lol:

Szkoda,ze dyrektor zabrania zbierania pieniazkow.Puszka byla dobrym pomyslem,a wreczane CD jeszcze lepszym.Szkoda,ze to byly tylko dwukrotne akcje.
A dlaczego dyrektor zabrania zbierania pieniędzy ?

Oprawa też na pewno tworzy atmosferę spotkania, podnosi emocje (tu moglby się wypowiedzieć jakiś psycholog)
Bylo coś o tym w czasie meczu Bydgoszcz - Toruń na Polsacie Sport ( apropo wpadnięcia kibiców na pas bezpieczeństwa )
No właśnie, czy to wszystko w ogole ma sens?? Dla kogo to robimy?
W pełni zgadzam się z istred ale wg mnie to , że robimy to dla własnej satysfakcji jest na pierwszym miejscu 8)

Wszyscy ise pchają bo chcą sobie wygodnie, ale uważam, że trzeba poprostu jakoś wygonić tych dziadków od siedzenia tam.
Przemcio chyba nie sądzisz , że "dziadek " lat 80 dajmy na to wstanie i będzie krzyczał na cały regulator " TŻ ... " :? Ludzie płacą za bilet to też czegoś wymagają .

figiel

Doping

#27 Postautor: figiel » 5 maja 2006, o 21:16

moim zdaniem doping powienien być a co do tego że stare dziadki przychodzą na żylete to ich sprawa jak sie wkużają że sie wstaje to nie usiądą sobie gdzie inndziej :P:P:P:P:P :!:

meesha
Trener
Kontakt:

#28 Postautor: meesha » 5 maja 2006, o 21:24

A dlaczego dyrektor zabrania zbierania pieniędzy ?

viewtopic.php?p=108672#108672
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#30 Postautor: sadychor » 5 maja 2006, o 22:02

Carter#15 pisze:No nie no panowie co jest? Straciliście motywacje?(...)DO BOJU FanKlubie :wink:

A Ty to niby skÄ…d :?: :twisted: :evil:
Fajnie się czyta ten temat. Achy, echy, wszystko gitara, tylko chyba nie wszyscy sobie zdają sprawę z wkładu, która trzeba przeznaczyć na tą całą imprezę. Robi to cyklicznie kilka osób (ostatnio beze mnie-przyznaje się bez bicia). Finanse przemilcze. Mikas, chyba sam nie wiesz do końca po co założyłeś ten topic. Pewien problem istnieje, ale forum go nie rozwiąże :?

meesha pisze:(...)Jak to śpiewał Seweryn Krajewski "nie jesteś sama..." Very Happy Następnym razem zapraszamy do wspólnej zabawy na wyjeździe (a tak to już jest, że na meczach wyjazdowych jest lepsza zabawa bo nie ma malkontentów. Każdy wie po co jedzie i nie szczędzi gardła Smile )

Pozostań inDorkognito... :wink: :wink: :lol: 8)
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#31 Postautor: InDorka » 5 maja 2006, o 22:37

sadychor pisze:Pozostań inDorkognito... :wink: :wink: :lol: 8)

Pozostanę "inkoguto" azaliż...nie widze przeszkód,jak powiedział slepy dżokej przed Wielką Pardubicką....

Ja wiem,ze to kosztuje,dlatego wołałam o reaktywacje puszek,albo jakąś inszą inszość.
SiÄ™ dostosujÄ™ .

....... :D ........

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#32 Postautor: mikas » 5 maja 2006, o 22:43

Sadychor ja wiem po co założyłem ;) (razem z meeshą gwoli ścisłości wpadliśmy na ten pomysł podczas rozmowy na gg dzieląc sie refleksjami na temat tego co sie wcześniej pojawiło na forum ;) ). Jednak temat zszedł na inne tory niestety. Większośc odebrała to tak jakbyśmy chcieli nagle zaprzestać wszystkich opraw i dac sobie spokój. Dlatego napisze wprost: Na razie nie straciliśmy motywacji i póki co jest troche pomysłów na dalszy rozwój.
Ale pytania dotyczą całkiem innego wątku. Pytania brzmią dla kogo to wszystko robimy? ćzy ktoś to w ogole zauważa i czy jest to potrzebne?
Komu jest to potrzebne? zawodnikom? działaczom (klubowi) aby przyciągnąc większa ilośc kibiców i aby mieli jeszcze bardziej atrakcyjne zawody? czy może innym kibicom? czy tylko nam? Dla mnie na przykład nie ma to sensu jeśli mamy to robić dalej tylko i wyłącznie dla własnej satysfakcji. Jeśli okaze sie ze robimy to tylko dla siebie, a takie ostatnio można odnieśc wrażenie, to mi to jest obojętne i w tej chwili w ankiecie zaznaczyłbym chyba opcje numer 3 gdybym chciał zagłosować. Czy jest sens w ogole angażowac siły zeby to robic czy wszystkim (no może oprócz niektórych kibiców) to za przeproszeniem zwisa?
Pewnie że forum nie odpowie na wszystkie te pytania ale może chociaz troche rozjaśni obraz tego wszystkiego.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#33 Postautor: sadychor » 5 maja 2006, o 23:01

Ja tam narazie nie widzę żadnych wpisów userów o nickach BoBrhel, Danny, ŚwistekTwistek, Jaca, Kasa itp. Ot jałowe klepanie, że jest oki a gdzieniegdzie na forum można wyczytać, że machamy "szmatami" jak prymitywi. A na następnym meczu i tak podpalimy krzesełko, poprzeklinamy na głos, poćwiczycie przysiady :twisted: , zbierzemy opierdol przy wieszaniu wcześniej wymienionych "szmat", puścimy z dymem kilka PLN i będzie po staremu. Chyba że jakaś revolta, co Ty na to meesha :?: :twisted:
PS I butelke siÄ™ rzuci na tor....
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

meesha
Trener
Kontakt:

#34 Postautor: meesha » 5 maja 2006, o 23:07

Ototo :) Dobrze Mikas gada ( :shock: :shock: )

Trochę się przykro człowiekowi robi kiedy zapierdziela 500 czy 700 kilosów na z góry przegrany mecz (przynajmniej teoretycznie :wink: ) żeby wesprzeć naszych zawodników a okazuje się, że oni to wsparcie mają gdzieś, mówiąc delikatnie :( W takim Ostrowie na przykład aby nas kibiców zadowolić wystarczyło po ostatnim swoim starcie przed zjechaniem do parku maszyn podjechać 50 metrów dalej i pomachać :wink: Czy to tak dużo :?: Nie wydaje mi się... A przynajmniej nie mielibyśmy poczucia, że pojechaliśmy tam całkiem "na darmo".

No i tak się chcieliśmy trochę pożalić :lol: Może któryś z zawodników lub z ich otoczenia to przeczyta i przekaże naszą prośbę i następnym razem podejmą ten "wysiłek" :)

Chociaż i tak wiem, ze pewnie nic z tego nie będzie, a my i tak dalej będziemy za tą naszą "drużyną" (cudzysłów celowy bo to raczej zbiór pojedyńczych zawodników niż drużyna) jeździć :lol: Z tej choroby się jednak ciężko wyleczyć :twisted:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#35 Postautor: InDorka » 5 maja 2006, o 23:14

Trudno jest wypowiadać sie za zawodników i za działaczy klubowych.Wielu z Was ma tutaj scislejsze kontakty z w/wym. niz zwykły szeregowy kibic .Więc pytanie niejako nie do nas.
Ci ,którym oprawy spodobały sie wyraznie odczuli ich dwukrotny brak na poczatku ubiegłego sezonu. Najpierw cisza dla papieża ,potem ktos z Vipów na drugim meczu.
Cicho,szaro ...czegos brakowało wyraźnie.
Z róznych względów nie chciałabym,aby to sie miało powtórzyc.....

Dla mnie na przykład nie ma to sensu jeśli mamy to robić dalej tylko i wyłącznie dla własnej satysfakcji.

Nie bardzo rozumiem dlaczego takie podejrzenia.Czyżby autorom brakowało pochwał po kazdym meczu ?

....... :? .......

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt: