Kup pan szalik, czyli wybieramy projekt ;)
Gdyby nie bylo ograniczen w ankiecie to umiescilbym wszystkie projekty. Ale przez to niestety musialem odrzucic kilka projektow ktore sie powtarzaly. Tak wyszlo.
Ostatnio zmieniony 25 maja 2006, o 14:09 przez wojtas, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Piotrbaz
Piotrbaz pisze:ej qrwa no czego wszedzie prawie jest tz MOTOR Lublin ??]
najlepsze sa projekry radzia aale przez ten motor to trafia mnie
Nie chcesz nie kupuj, kup sobie za 3 dychy na stadionie tam masz TŻ, albo zrób swoj projekt i zajmij sie jego produkcją i szukaniem chętnych, proste. Projekty są takie jakie zostały zgłoszone. Mogłeś zgłosić swój i na niego głosować, jakby większości się spodobał to byłby robiony.
U nas jest demokracja i decyduje głos większości
edit:
Piotrbaz zmienił swojego posta, ale za późno, zdązyłem juz go zacytować
Bo Radzio chce nawiązywać do tradycji:) Ale jak będzie trzeba to można zmienić napis na TŻ Lublin lub TŻ Motor Lublina w tych dwóch przypadkach jest musowe zmienienie czcionki na jakąś polską chyba że może być TZ:) to w tedy nie ma problemu. W przypadku napisu TŻ Motor/ TZ Motor trzeba zmniejszyć czcionkę i troszkę tak ni jak wygląda projekt, ale ci co będą wykonywać to powinni sobie poradzić aby to estetycznie wyglądało.
-
Piotrbaz
jak ktos zobaczmy samo MOTOR LUBLIn to moze odniesc mylne wrazenie ze to ... ehh superdruzyna piłkarska...
MOzna dać TZ Lublin i dostawic fajna kropke nad Z i jest l00z .. zaglosowalem na 20
mikas gratuluje refleksu
tylko nie wiem po co to było cytowac.. jak chce zmienic posta to dlatego ze zmieniam zdanie.. po to jest ta funkcja "zmien".. no ale satysfakcja rozumiem
znowu edit
mikas gratuluje refleksu
znowu edit
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Na projekcie jest Motor Lublin i tego nie powinno się zmieniać, jeżeli komuś nie odpowiada głosuje na szalik z napisem TŻ.
Zresztą Radzio umieścił w projekcie szalika żużlowca to jak może kojarzyć się z piłką nożną.
Radziu nie daj siÄ™
nie zmieniaj swojego projektu. Jeżeli wygra a na to się zapowiada to i tak będzie wolny wybór albo ktoś kupi albo nie
Pozdrawiam
Zresztą Radzio umieścił w projekcie szalika żużlowca to jak może kojarzyć się z piłką nożną.
Radziu nie daj siÄ™
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
Piotrbaz pisze:mikas gratuluje refleksutylko nie wiem po co to było cytowac.. jak chce zmienic posta to dlatego ze zmieniam zdanie.. po to jest ta funkcja "zmien".. no ale satysfakcja rozumiem
Pisząc moją odpowiedz odnosiłem sie do tej Twojej wypowiedzi kórą zacytowałem a nie do zmienionego posta, który pojawił sie dopiero pozniej i którego zobaczyłem juz po napisaniu mojej odpowiedzi, więc trudno żebym tego nie zaznaczył w moim poście.
-
Przemcio
Panowie to jest mało ważne, ale to jest wprawdzie racja, że ta nazwa Motor Lublin jest bardziej kojarzona z drużyną piłkarską. Drużyna nasza nie nazywa się w/w nazwą od dobrych kilku lat, więc nie wiem. Jak chcecie to jest decyzja autora i oczywiście forumowiczów
Ale i tak kupie sobie szalik nieważne jaki ważne żeby był....
Pozdro.
Ale i tak kupie sobie szalik nieważne jaki ważne żeby był....
Pozdro.
W sumie to najwyższy czas zebym sie wypowiedział co do szalika. Najbardziej jak większości podobają mi się projekty 19 i 20. (jeszcze nie głosowałem i sie nadal zastanawiam nad ostatecznym wyborem
) Jednak w projekcie Radzia uważam że trzeba zmienić hasło. "Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce" jest już tak oklepane że niedobrze mi sie już robi jak to słyszę. Używa tego chyba co druga drużyna.
Dlatego samowolnie ogłaszam konkurs na nowe, nieoklepane hasło na szalik numer 20
Juz moja w tym głowa, żeby przekonac Radzia na zmiane jeśli ktos coś ciekawego wymyśli
Dlatego samowolnie ogłaszam konkurs na nowe, nieoklepane hasło na szalik numer 20
Juz moja w tym głowa, żeby przekonac Radzia na zmiane jeśli ktos coś ciekawego wymyśli
mikas pisze:Dlatego samowolnie ogłaszam konkurs na nowe, nieoklepane hasło na szalik numer 20
mikas a pamietasz mojego posta ktorego wyblagales aby mod. usunał
Piotrbaz pisze:MOzna dać TZ Lublin i dostawic fajna kropke nad Z i jest l00z .. zaglosowalem na 20
Ja ta kreskę nad Z mogę wstawić, ale to nie zmienia faktu, że firma która będzie robiła te szaliki musi mieć nazwę czcionki i nie będą dostawiali jakiś kresek.
K.A.M.I.L. pisze:Radziu nie daj się nie zmieniaj swojego projektu. Jeżeli wygra a na to się zapowiada to i tak będzie wolny wybór albo ktoś kupi albo nie
Ja projektu nie zmieniam, a tylko chce dodać możliwości wyboru, bo wiem że niektórym nie odpowiada sam Motor czy TŻ. tylko przedstawiam jak wygląda sytuacji ze zmianą napisu.
Najlepiej będzie wyglądało z nazwą Motor Lublin, czyli bez zmian. Bo jak wiadomo zmiany zawsze coś tam popsują. Jak projekt przejdzie do rundy finałowej to zaprezentuje projekt z TŻ i TŻ Motor. ale wcześniej będzie trzeba skontaktować się z firmą która te szaliki nam wykona i dowiedzieć się o koszt już w tym przypadku 3 matryc.
mikas pisze:Najbardziej jak większości podobają mi się projekty 19 i 20. (jeszcze nie głosowałem i sie nadal zastanawiam nad ostatecznym wyborem ) Jednak w projekcie Radzia uważam że trzeba zmienić hasło. "Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce" jest już tak oklepane że niedobrze mi sie już robi jak to słyszę. Używa tego chyba co druga drużyna.
Radzio siÄ™ zgodzi pod kilkoma warunkami.
1. hasło musi być bardzo dobre i musi mi się spodobać:D
2. musi być tak ułożone aby mogło zmieścić się na szaliku i można było go tak podzielić aby rozmieścić go w 4 lub 2 miejscach, aby nie nachodził na koziołka tekst, tak jak w przepadku szalika nr.16
-
Piotrbaz
wojteko pisze:mikas pisze:Dlatego samowolnie ogłaszam konkurs na nowe, nieoklepane hasło na szalik numer 20
mikas a pamietasz mojego posta ktorego wyblagales aby mod. usunałdlaczego sie wpie....sz w parade
trzeba bylo zdobic samemu projekt a nie naprawiac wszystkich i wszystko
ehhhh
No jak mnie w nim obrazałeś i to jechałeś z "grubej rury" to poprosiłem o usunięcie, nie widze w tym nic dziwnego. Dziwie się że zaczynasz znowu skoro było to dobrych kilka tygodni temu.I nie musiałem nikogo błagać.
Po drugie, czy ja już nawet nie mogę wyrazić swojego zdania?? Mam takie samo do tego prawo jak miał np. Piotrbaz a z którym kilka postów wcześniej dyskutowałem a jak sie ze mną nie zgadzasz to napisz w czym i tyle a nie mi tu wyjeżdzasz z jakimiś debilnymi tekastami o wp***u w parade.
Podzieliłem się swoimi uwagami i tyle, tak jak każdy może to zrobić w tym temacie.
Jak widzisz Radzio nie widzi w tym żadnego problemu.
Koniec tematu, bo dyskusja z Tobą na forum zawsze musi niestety prowadzić do kłótni
P.S. A swój projekt nawet zrobilem i ma nawet dwa głosy i to żaden nie jest mój
o to jest w/g Ciebie miec swoje zdaniemikas pisze:.Po drugie, czy ja już nawet nie mogę wyrazić swojego zdania??
to jest narzucanie swojej woli innym w/g mnieDlatego samowolnie ogłaszam konkurs na nowe, nieoklepane hasło
mikas pisze:a z którym kilka postów wcześniej dyskutowałem a jak sie ze mną nie zgadzasz to napisz w czym i tyle a nie mi tu wyjeżdzasz z jakimiś debilnymi tekastami o wp***u w parade.
[ciach] - bez wycieczek osobistych. jas
a pozatym sam zacytowales moje zdanie na temat niezgadzania sie z tym co napisales wczesniej
Koniec tematu, bo dyskusja z Tobą na forum zawsze musi niestety prowadzić do kłótni![]()
dzisiaj pogadamy live.... moze przetlumacze Ci osobiscie gdzie popelniasz bledy
Na rasowanie projektow przyjdzie czas jak bedzie wybrany najlepszy. Jest na to jeszcze sporo czasu.
Czcionki nie ma po co zmieniac bo teoretycznie mozliwe jest zeby zrobic Å» w czcionce w ktorej nie ma polskich znakow. Tak zrobili wlasnie w Regio.
I nie kloccie mi sie tu moi mili bo sie wk....wie, a ze jestem niepostykanie lagodny to bedzie to prawie fenomen.
Czcionki nie ma po co zmieniac bo teoretycznie mozliwe jest zeby zrobic Å» w czcionce w ktorej nie ma polskich znakow. Tak zrobili wlasnie w Regio.
I nie kloccie mi sie tu moi mili bo sie wk....wie, a ze jestem niepostykanie lagodny to bedzie to prawie fenomen.

wojteko pisze:to jest narzucanie swojej woli innym w/g mnieDlatego samowolnie ogłaszam konkurs na nowe, nieoklepane hasło![]()
Jakbyś chciał zobaczyć na końcu tamtego zdania "
Na reszte nie odpowiadam, bo szkoda mi klawiatury.