Plakaty
Re: Plakaty
To tylko moja propozycja. Plakat ma być prosty, przejrzysty? Jeśli chodzi o te cechy to projekt Radzia jest odpowiedni.
Erwin pisze:To tylko moja propozycja. Plakat ma być prosty, przejrzysty? Jeśli chodzi o te cechy to projekt Radzia jest odpowiedni.
Wiesz.. moze sie okazac ze Twoj plakat bedzie jedyny, ktory kazdy moze sobie w domu oddrukowac, w xero powielic i rozwiesic, takze nie chcialbym cie zniechecac. Najwazniejsze zeby przyciagnac max. ilosc osob.
A co do samego plakatu, no powinien byc raczej czytelny i wyrazisty w tresci. Naprawde malo ludzi ma czas i ochote gapic sie przez dluzsza chwile na takie rzeczy. Badania mowia o 2%-3% skutecznosci i to jest duzo!!!
- tezetomaniak
- Trener
Manitou pisze:Tak powinien wygladac banerek na NK
Ja wiem, z w zylach mych plynie metanol, ale ja tam nie widze NIETSCHEGO
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Czcionka jest szczegolem ktory mozna dopracowac. Chodzi mi o sama forme, kolorystyke, chwytliwe haslo. Byla tu dyskusja o tym, ze takie czarno - biale plakaty to sa dobre do samodzielnego druku i kopiowania, a na NK powinno to byc bardziej kolorowe wiec podalem przyklad jak robia to inni. Nie kaze przeciez od razu uzywac tej samej "zlanej" czcionki. Tezetomaniak o jaka miniaturke ty mnie pytasz?
- tezetomaniak
- Trener
no wlasnie o ta na naszej klasie, ktora pokazuje sie innym na glownej, jesli wrzucisz zdjecie do profilu 
- tezetomaniak
- Trener