ech...........jakby to było fajnie znów pójśc na Zygmuntowskie usiąść "wygodnie"
Brak mi tych czasów
meksykańska fala, wieczorne wystepy, pokazy lotnicze, kaskaderzy i inne
meridol pisze:a kto pisal ze Tanikowski dzialal na polecenie śp Zwierzchowskiego????
a zabieranie motocykli przy specjalnych uslizgach zawodnikow przyjezdnych jest bardzo dobrym sposobem na udaremnienie oszustwa!!!
po za tym Tanikowski mial wspaniala zdolnosc denerwowania pod tasma zawodnikow przyjezdnych, zwracal im caly czas uwage ze zle stoja co doprowadzalo ich do pasji. dzis podprowadzajacy czepia sie naszych nie wiadomo po co...
meridol pisze:a kto pisal ze Tanikowski dzialal na polecenie śp Zwierzchowskiego????
a zabieranie motocykli przy specjalnych uslizgach zawodnikow przyjezdnych jest bardzo dobrym sposobem na udaremnienie oszustwa!!!
Gawrzyk pisze: swego czasu w Ostrowie nawet ulice polewaczką lali, żeby usprawiedliwić kopare na torze. I tak można by wyemieniać w nieskonczoność...
Banałbkapusta pisze:Niech mi ktos powie jaki to meczI kto jest kto na tej fotce
Przy tej jakosci bedzie trudno
bkapusta pisze:Niech mi ktos powie jaki to meczI kto jest kto na tej fotce
Przy tej jakosci bedzie trudno

meridol pisze:widzÄ™ Torsen ze jestes bardzo zawiedziny i oburzony
a moze burzy to twoj ideal o czystym sporcie
wiec moze dla ciebie lepiej zebys nie czytal tego wÄ…tku.
takie chwyty jak nie otwieranie bramy czy meczenie zawodnikow przyjezdnych na polach startowych albo pilnowanie zeby szybko zabierali sie z toru to sa chwyty jak najbardziej dozwolone.
bez takich zagrywek nigdy nic nie osiagniemy