Andreas Messing
Kod: Zaznacz cały
Pewne jest ze w niedzielnej konfrontacji zabraknie innego zagranicznego juniora TZ-Andreasa Messinga.Waleczny Szwed zaliczyl upadek w spotkaniu swojej rodzimej ligi. -Andreas mial upadek, ale nawet gdyby byl w pelni sil, nie wiem czy bylby sens sprowadzania go na ten mecz. Niewykluczone ze juz w tym sezonie nie zobaczymy go w rozgrywkach polskiej ligi- poinformowal sekretarz TZ, Jaroslaw Siwekzrodlo:dziennik wschodni
To oczywiście logiczne co piszesz, natomiast ja jak i większość forumowiczów [wszyscy?] bardzo chętnie oglądałbym Andreasa w naszych barwach w kolejnych sezonach, więc może warto by było umożliwić Messingowi zdobywanie doświadczenia i poznawanie torów w polskiej lidze, rzecz jasna w ramach możliwości finansowych. Tomicek, Messing i Klimek - fajny trzon zespołu na rundę finałowąsting126 pisze:A po coLudzie myslcie troche. O nic juz nie walczymy wiec w jakim celu bez sensu wydawac pieniadze?
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
A ja sądzę, że w tym zawodach może namieszać zawodnik VMS Elit Thomas Jonasson. Chłopak ma papiery na jazdę, z tego co widziałem po ostatnim meczu VMS z Masarną. Dla Messinga miejsce poza pierwszą 5-6 będzie porażką. Tak to widzę.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
-
śliwek
jataman21 pisze:Ma ktoś moze link do Mistrzostw Szwecji Juniorów ??
http://www.masarnaavesta.nu/resultat.cgi?id=10692
Poczatek udany. Oby tak do konca