Motor Lublin-GKM Grudziądz - 18.08.2013 g. 19.30
Re: Motor Lublin-GKM Grudziądz - 18.08.2013 g. 19.30
to lepiej pojechać nad jezioro , po co iść na taki mecz:/
-
Zaratustra
- Kadrowicz
No pisałem przecie, że promocja
Jak mamy jechać Jackiem R. i wynalazkami to trzeba ubić tor niemiłosiernie.
Wierzę jednak, że - przynajmniej z Grudziądzem - pojedziemy jeszcze bez wzmocnień.
Jak mamy jechać Jackiem R. i wynalazkami to trzeba ubić tor niemiłosiernie.
Wierzę jednak, że - przynajmniej z Grudziądzem - pojedziemy jeszcze bez wzmocnień.
jerry78 pisze:Sprawka załatwił tak, żeby klubu nic nie kosztowały. Co prawda informacja pochodzi z tamtego roku, ale wygląda na to, że w tym jest tak samo.
Na pewno tak było? Bo mi sie wydawało, że do tego przyznawał się ktoś zupełnie inny. Ale może mi się tak wydawało
Edit
Harris jedzie juz dzisiaj mecz w Szwecji. Łatwo nie bedze naszym nowym zawodnikom
Ostatnio zmieniony 13 sierpnia 2013, o 20:13 przez harry, łącznie zmieniany 1 raz.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Czy to prawda że dzisiaj Łopata z Jackiem spasowywali się z torem? 
Sprawka jawnie kpi sobie z nas kibiców, zawodników i sponsorów. Zawodników którzy uratowali mu dupę utrzymując się w lidze kara zmniejszeniem stawek, kibicom zabiera widowisko. Przyjdzie 100-200 osób na mecz to na pewno aspekt finansowy będzie kapitalny. Ja, zapewne podobnie jak 5-6 tys potencjalnych niedzielnych klientów klubu bojkotuję ten shit jeśli nie pojadą bohaterowie tego sezonu. Mam tu na myśli oczywiście Ciapka, Jelenia, Barana, Łełka i kogoś z dwójki Kudriaszow/Woodward. "Prezes" chyba zapomniał że kibiców nie interesuje aspekt finansowy i zdecydowana ich większość nie przyjdzie na z góry przegrany mecz tylko po to żeby dorzucić te 15 czy 25 zł do kasy.
Inna sprawa że jeśli sprawdzi się czarny scenariusz, czyli jazda Krcmarami i Łopaczewskimi to w przyszłym sezonie zapewne zobaczymy dobrych zawodników ale w barwach innych drużyn bo żaden profesjonalny żużlowiec nie będzie chciał współpracować z Dariuszem.
Inna sprawa że jeśli sprawdzi się czarny scenariusz, czyli jazda Krcmarami i Łopaczewskimi to w przyszłym sezonie zapewne zobaczymy dobrych zawodników ale w barwach innych drużyn bo żaden profesjonalny żużlowiec nie będzie chciał współpracować z Dariuszem.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!