Witam
Po pierwsze nie rozumie czemu wdajecie sie w dyskusje z ta cala Roksana. Przeciez odrazu widac ze to jakas chora malolata. Poprostu nienawidze ludzi ktorzy tak sie zachowuja. Najbardziej mnie draznia malolaci ktorzy sa tacy mocni u siebie na stadionie, pokazuja jacy to oni nie sa mescy wystawiajac srodkowy palec do grupy przyjezdnych itp. Drazni mnie to strasznie poniewaz jezdze na wyjazdy od kilku ladnych lat i mam na swoim koncie wyjazdy gdzie bylo nas 10 w klatce i mam ze bylo 3000 osób z Gdańska. Napisze szczerze ze jezeli nie przyjada z Wami chuligani (zuzlowi) to powinno byc spokojnie. Chociaz nigdy nic nie wiadomo. Zawsze moze sie trafic jakis debil, ktory poczuje sie mocny u siebie. Najgorsze jest to ze jeden narozrabia a pozniej jade z kumplami na wyjazd, ten debil nie jedzie a my jestesmy obiektem rewanzu ze strony miejscowych. I tak jest zawsze. Nie sluchajcie sie tej malolaty bo ona sama nie wie co pisze. Widac ze dziewczyna nie byla jeszcze nigdzie poza Gda. Jak pojedzie to moze zrozumie. Nie slyszalem zeby ktos mial cokolwiek do Lublina, i zeby bylo jakies "cisnienie" tak jak np. na przyjazd Gniezna czy Grudziadza. Lublin jest jednym z niewielu miast zuzlowych w ktorym jeszcze nie bylem dlatego odwiedze Was 30 wraz z kilkudziesiecioma innymi kibicami. Juz od tygodnia wiadomo ze pojedziemy autokarem. W planie mamy najpierw odwiedzenie grobu Śp. Roberta Dadosa i zapalenie swieczek oraz zlozenie wienca na jego grobie. Dopiero pozniej zajedziemy na mecz. Bedziemy tez mieli sporo piro ze soba, takze odrazu pytanie jak wyglada wnoszenie tego typu rzeczy u Was na stadion

Chcialbym zeby ktos napisal co i jak zebysmy byli odpowiednio przygotowani bo przeciez wszystkim zalezy na dobrym widowisku

Mam nadzieje ze na obu spotkaniach bedzie mila atmosfera na trybunach a na torze niech wygra lepszy
I jeszcze do sledzio: "oj raczej chyba nie będzie bo niema po co jechac tyle km na przegrany meczyk ale z chęcią bym pojechał ale arzcej nie będzie ale życze tż-towi skopanie dupy gks-owi z całego serca"
Jestes zalosny

Kolejny malolat tylko tym razem z Lublina.
Pozrawiam i zapraszam na
http://www.wybrzeze.gda.pl