Motor Lublin w sezonie 2021
-
CKM1946
- Zawodowiec
Re: Motor Lublin w sezonie 2021
Ja mam takie przeczucie że ten Kołodziej wyląduje w Grudziądzu. Najbardziej go potrzebują i mają górkę z kontraktu Łaguty i według mnie najbardziej bedą zdeterminowani żeby go pozyskać.
Re: Motor Lublin w sezonie 2021
A ja wątpię by tam trafił. To raczej nie jest gość, który tylko liczy zera na kontrakcie, a GKM na chwilę obecną jest kandydatem nr. 1 do spadku z ligi. Nie mają juniorki, dwóch dobrych, ale nie rewelacyjnych obco: Bjerre i Pedersen i Buczka, który od 2 lat szuka prędkości. W budżecie pewnie jakaś kasa się znajdzie, ale przy takiej juniorce, to oni potrzebują ze dwóch kozaków do walki. Czy Kołodziej, mając do wyboru niemal każdy klub w Elidze, wybierze walkę o utrzymanie? Wątpię.
W Motorze też go nie będzie.
Dla Torunia ten przepis tez jest o kant dupy potłuc. Mieli właściwie skompletowaną seniorke: Doyle + dwa Holdery. A teraz robi się problem, bo do odstrzału jest Chris, ale wtedy ryzykują kosą z Jackiem, który do brata jest mocno przywiązany. Wiec co w tej sytuacji zrobić? Zrezygnować z Doyle'a? Czy może z obu Holderów? Z Kulakova chcieli zrobić Polaka, ale nie wiadomo, czy się uda. Jeśli nie, to mają dwóch Polaków do wyjęcia. Na juniorkę ma dojść ponoć Żupiński i to nie jest zły transfer. W każdym razie mieli wejśc na pełnej k**** do Eligi, a szykuje się raczej sezon na przetrwanie.
W Motorze też go nie będzie.
Dla Torunia ten przepis tez jest o kant dupy potłuc. Mieli właściwie skompletowaną seniorke: Doyle + dwa Holdery. A teraz robi się problem, bo do odstrzału jest Chris, ale wtedy ryzykują kosą z Jackiem, który do brata jest mocno przywiązany. Wiec co w tej sytuacji zrobić? Zrezygnować z Doyle'a? Czy może z obu Holderów? Z Kulakova chcieli zrobić Polaka, ale nie wiadomo, czy się uda. Jeśli nie, to mają dwóch Polaków do wyjęcia. Na juniorkę ma dojść ponoć Żupiński i to nie jest zły transfer. W każdym razie mieli wejśc na pełnej k**** do Eligi, a szykuje się raczej sezon na przetrwanie.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski