Skład na sezon 2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#251 Postautor: Gelo » 9 września 2005, o 09:31

auganoff pisze:
Gelo pisze:Co Wy z tym Burzą? Jaki Burza? Kto to jest? Gość, ktory jest najgorszy ze wszystkich wymienianych (odsyłam do statystyk) jest obiektem pożądania. Ale u nas oczywiscie najgorszy jest najlepszy. Dziwna ta lubelska mentalność - ma swoje korzenie chyba w lkżcie inter polan. Chyba czas najwyższy wyleczyć się z dziadostwa.

Dzięki Gelu za oświecenie. Wyleczyłeś mnie z dziadostwa!!! Ja chcę T. Golloba, Protasiewicza, Walaska, Hampela, Karlssona, Hliba i Ząbika. A Ułamka na rezerwę (bo go nie lubię :wink: ) Chcę, chcę, chcę!!!!!! :mrgreen:

Ani to śmieszne ani mądre. Czego oczekuje po zawodniku ten kto pisze w składzie nazwisko "Burza"? Że bedzie robił po 10 punktów? Jeżeli tak - natychmiast psychiatra się kłania. Ale to takie lubelskie - wieczne biadolenie na brak kasy i szukanie po żużlowych śmietnikach. Zero ambicji i przede wszystkim intuicji. Na nieszcęście to drugie dotyczy także do niedawna włodarzy klubu, wiec nie można się dziwić, że i kibice tacy. Każdy podaje po pięć nazwisk, z czego nikt się nie zastanawia po co.

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#252 Postautor: Jaga » 9 września 2005, o 09:39

Gelo pisze:Co Wy z tym Burzą? Jaki Burza? Kto to jest? Gość, ktory jest najgorszy ze wszystkich wymienianych (odsyłam do statystyk) jest obiektem pożądania. Ale u nas oczywiscie najgorszy jest najlepszy. Dziwna ta lubelska mentalność - ma swoje korzenie chyba w lkżcie inter polan. Chyba czas najwyższy wyleczyć się z dziadostwa.

Stary fakt Stacho w tym roku sezon miał fatalny, ale spowodowane było to zeszłorocznym upadkiem we Wrocku jak dochodził do siebie przez 4 miesiące !! Ale odblokował się ok miesiąca temu i teraz mimo że nie zdobywa 10 pkt to jednak walczy i zdobywa te punkty!!
Fakt za wiele ich nie ma ale zobaczymy jak mu pójdzie w niedziele bo coś czuje że ok 7 zrobi!! Poza tym jak w 1 lidze Unia jeździła to jak by nie patrzeć Staszek ciupał średnio po 11 więc nie mów że jest to mało. I jęsli by u was wyladował to nie ukrywam że Tarnów by tęsknił za nim bo przesympatyczny gość z niego jest ale myśle że i Lublin by go szybko polubił już nie patrząc na jego jazde tylko za to jaką jest osobą !!
Wiem że sympatią meczu się nie wygrywa, ale myśle że jak byście go w drużynie mieli to nie nażekalibyście !!

Jednak i tak chciałbym by został w Tarnowie 8)
Obrazek
PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade

NSN

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#253 Postautor: Fork » 9 września 2005, o 09:47

Gelo pisze:Ani to śmieszne ani mądre. Czego oczekuje po zawodniku ten kto pisze w składzie nazwisko "Burza"? Że bedzie robił po 10 punktów? Jeżeli tak - natychmiast psychiatra się kłania. Ale to takie lubelskie - wieczne biadolenie na brak kasy i szukanie po żużlowych śmietnikach. Zero ambicji i przede wszystkim intuicji. Na nieszcęście to drugie dotyczy także do niedawna włodarzy klubu, wiec nie można się dziwić, że i kibice tacy. Każdy podaje po pięć nazwisk, z czego nikt się nie zastanawia po co.

Masz racje !!!
Ja nie wiem po co szukac jakis slabeuszy ? Bo tylko oni przyjda do Lublina poniewaz nie mieszcza sie w skladzie e-ligowego klubu ? A jak juz przyjda to pomysla ze oni sa z ekstraligi a w pierwszej lidze jezdza cioty i nie beda sie przykladac ani inwestowac w sprzet.

Sadze ze klub powinien zakontraktowac jednego zawodnika z wyzszej ligi który bylby prawdziwym liderem druzyny ! A reszte skladu trzeba mierzyc sily na zamiary poniewaz klub nie sra pieniedzmi, i poszukac jakiegos solidnego pierwszoligowca który zekomo chcialby jezdzic w Lublinie.
My tu debatujemy ale jak jakis wiekszy sponsor nie wezmie sie za klub to dowidzenia pierwsza liga !! Kazdy chcialby Richardsona, Burze ale wierzcie mi ze kazdy z tych zawodników sporo kosztuje i potrzebne sa do tego ogromne finanse !
No ale gadac zawsze mozna :)[/b]
trening czyni mistrza.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#254 Postautor: Gelo » 9 września 2005, o 10:09

Stary fakt Stacho w tym roku sezon miał fatalny, ale spowodowane było to zeszłorocznym upadkiem we Wrocku jak dochodził do siebie przez 4 miesiące !! Ale odblokował się ok miesiąca temu i teraz mimo że nie zdobywa 10 pkt to jednak walczy i zdobywa te punkty!!

Ale to co Was tarnowian obchodzi (przyczyny słabszej jazdy) nas zupełnie interesować nie powinno. Burza jest w tej chwili zawodnikiem słabszym od Kościuchów, Jamrożych, G.Rempałów i innych tego typu asów. Zważywszy na kasę jaką wpakował na przygotowania do sezonu (pojawiają się nawet głosy, że porównywalną z naszym pseudoliderem) jest dla mnie conajmniej śmieszne typowanie goscia, który ciuła po jednym punkciku na wzmocnienie pierwszoligowej drużyny - nawet tej biednej i zadłużonej. Wielu rzeczy w żuzlu przewidzieć się nie da, ale można poprzez wnikliwą analizę wyników i intuciję nabytą przez lata oglądania speedwaya wyeliminować ryzyko kupienia kota w worku. My sobie nie możemy pozwolić na ryzyko, bo nas na to nie stać i jedną nogą byliśmy już w II lidze. Drugi raz może się nie udać uratować ligi jednym meczem. Dlatego propozycja zamiany Frankowa na Burzę jest dla mnie niedorzeczna. Koniec kropka.