Wyrazy sympatii dla tzw. "Klubu Kibica" Marmy
Wiesz co gościu. Myślałem ,że jestes poważnym facetem. Ale gdy czytam te twoje brednie ziejące jakąś niezrozumiałą nienawiścia do mnie to juz w to zwątpiłem. Powiem ci jedno. Dla mnie nie jest ważne czy ktos jest z Rzeszowa i Lublina. Może nawet byc z Tarnowa. Ważne jest to co ten ktos soba prezentuje. Nieważne komu kibicuje tylko jakim jest człowiekiem. Nigdy nie chciałem się w wami bratać bo nie jest mi to potrzebne do szczęscia. Po prostu fajnie jest poznać kibiców z innego miasta ,którzy niekoniecznie musza być fanami takich faworytów jakich posiadasz. Ważne tylko jest to, że możesz z kims takim pogadać o tym co się naprawde liczy - czyli o żuzlu.
Poza tym to leje na te wasze kibicowskie niesnaski. Nie należę do żadnego klubu kibica czy coś tam . Nie uważam się z tego powodu gorszym kibicem niz wszyscy ci którzy drą mordy i wyzywają się od najgorszych.
Ale skoro jedynym argumentem ,który mogłeś wytoczyć przeciwko mnie jest fakt ,że kibicuje Stali Rzeszów to powiem ci jedno. Jestes tak samo marny jak ci co leją sie po pyskach i palą sobie szaliki i flagi. I wiesz co. Sam spierdalaj.
Poza tym to leje na te wasze kibicowskie niesnaski. Nie należę do żadnego klubu kibica czy coś tam . Nie uważam się z tego powodu gorszym kibicem niz wszyscy ci którzy drą mordy i wyzywają się od najgorszych.
Ale skoro jedynym argumentem ,który mogłeś wytoczyć przeciwko mnie jest fakt ,że kibicuje Stali Rzeszów to powiem ci jedno. Jestes tak samo marny jak ci co leją sie po pyskach i palą sobie szaliki i flagi. I wiesz co. Sam spierdalaj.
GRISZA pisze: Nigdy nie chciałem się w wami bratać bo nie jest mi to potrzebne do szczęscia. Po prostu fajnie jest poznać kibiców z innego miasta ,którzy niekoniecznie musza być fanami takich faworytów jakich posiadasz. Ważne tylko jest to, że możesz z kims takim pogadać o tym co się naprawde liczy - czyli o żuzlu.
Poznawaj sobie pozostałe pały z hetmańskiej , zryty berecie mojrzeszowski.Chuj ci w dupę frajerze i kotwica w plecy.

-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Kyniak pisze:GRISZA pisze: Nigdy nie chciałem się w wami bratać bo nie jest mi to potrzebne do szczęscia. Po prostu fajnie jest poznać kibiców z innego miasta ,którzy niekoniecznie musza być fanami takich faworytów jakich posiadasz. Ważne tylko jest to, że możesz z kims takim pogadać o tym co się naprawde liczy - czyli o żuzlu.
Poznawaj sobie pozostałe pały z hetmańskiej , zryty berecie mojrzeszowski.Chuj ci w dupę frajerze i kotwica w plecy.
A ponoć za przekleństwa dawane są ostrzeżenia. Ja wszystko rozumiem, ale to już jest chyba lekka przesada. Pora chyba zamknąc ten temat, bo do niczego dobrego to on nie prowadzi
I ciekaw jestem czy kyniak dostanie ostrzeżenie czy nie?
- _piotrusss
- Kadrowicz
Metalliczny pisze:Kyniak pisze:GRISZA pisze: Nigdy nie chciałem się w wami bratać bo nie jest mi to potrzebne do szczęscia. Po prostu fajnie jest poznać kibiców z innego miasta ,którzy niekoniecznie musza być fanami takich faworytów jakich posiadasz. Ważne tylko jest to, że możesz z kims takim pogadać o tym co się naprawde liczy - czyli o żuzlu.
A ponoć za przekleństwa dawane są ostrzeżenia. Ja wszystko rozumiem, ale to już jest chyba lekka przesada. Pora chyba zamknąc ten temat, bo do niczego dobrego to on nie prowadzi
I ciekaw jestem czy kyniak dostanie ostrzeżenie czy nie?
Jeśli dostanie Kyniak to powinni też dostać wszyscy, którzy użyli wulgarnych słów w tym temacie. Osobiście jestem za zakończeniem dyskusji i daniem sobie spokoju z ostrzeżeniami. Wszyscy wiedzą jaka była sytuacja...
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Kyniak pisze:GRISZA pisze: Nigdy nie chciałem się w wami bratać bo nie jest mi to potrzebne do szczęscia. Po prostu fajnie jest poznać kibiców z innego miasta ,którzy niekoniecznie musza być fanami takich faworytów jakich posiadasz. Ważne tylko jest to, że możesz z kims takim pogadać o tym co się naprawde liczy - czyli o żuzlu.
Co jak co szanowni moderatorzy ale to juz chyba przesada....
GRISZA pisze:Kyniak pisze:GRISZA pisze: Nigdy nie chciałem się w wami bratać bo nie jest mi to potrzebne do szczęscia. Po prostu fajnie jest poznać kibiców z innego miasta ,którzy niekoniecznie musza być fanami takich faworytów jakich posiadasz. Ważne tylko jest to, że możesz z kims takim pogadać o tym co się naprawde liczy - czyli o żuzlu.
Co jak co szanowni moderatorzy ale to juz chyba przesada....
Ej jak Ci sie nie podoba to nie musisz tu zagladac. Mozecie pisac na swoim forum o "rodzinnej atmosferze" itd. A tutaj temat jest jaki jest i na pewno nikt z Rzeszowa nie bedzie moralizowal, co mozna w nim pisac a co nie.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Nie no ale troche Kyniak przegial...
Rozumiem ze moze on nienawidzi Rzeszowa i kibicow Stali ale nie powinien uzywac wulgaryzmow i wyzywac jakiegos kolesia z Rzeszowa.Kyniak zachowuje sie w tym momencie jak dresiarz, ktory tylko czeka kiedy ten koles przyjedzie do Lublina zeby zdzielic go pala i okrasc...
W kazdym miesie i klubie kibiców dzieli sie na dwie grupy...
PRAWDZIWY KIBIC - który chodzi na mecze po to aby dopingowac swoja, a nawet czasami przeciwna druzyne, bo zuzel to przeciez tylko sport...
i...
KIBOL- który chce za wszelka cene rozwiazac wszystko poza stadionem... i nie obchodzi go wynik meczu tylko przychodzi zeby dac w morde kibicowi gosci.
Bardzo bym chcial aby w Lublinie na meczach panowala przyjazna atmosfera. Nie badzmy chamami i nie dajmy sie sprowokowac. Jezeli KIBOLE Rzeszowscy pala nasza flage, swiadczy to tylko o ich zachowaniu... ktore jest karygodne i chamskie...
Udowodnijmy ze Lublin to nie jest WIES !
I sa tam tylko PRAWDZIWI KIBICE SPORTU ZUZLOWEGO.
Wiem ze nie wplyne na zachowanie lubelskich i rzezzowskich pseudo kibiców ale pisze to po to aby wykazac swoja opinie na ten temat.
Pozdrawiam.
Rozumiem ze moze on nienawidzi Rzeszowa i kibicow Stali ale nie powinien uzywac wulgaryzmow i wyzywac jakiegos kolesia z Rzeszowa.Kyniak zachowuje sie w tym momencie jak dresiarz, ktory tylko czeka kiedy ten koles przyjedzie do Lublina zeby zdzielic go pala i okrasc...
W kazdym miesie i klubie kibiców dzieli sie na dwie grupy...
PRAWDZIWY KIBIC - który chodzi na mecze po to aby dopingowac swoja, a nawet czasami przeciwna druzyne, bo zuzel to przeciez tylko sport...
i...
KIBOL- który chce za wszelka cene rozwiazac wszystko poza stadionem... i nie obchodzi go wynik meczu tylko przychodzi zeby dac w morde kibicowi gosci.
Bardzo bym chcial aby w Lublinie na meczach panowala przyjazna atmosfera. Nie badzmy chamami i nie dajmy sie sprowokowac. Jezeli KIBOLE Rzeszowscy pala nasza flage, swiadczy to tylko o ich zachowaniu... ktore jest karygodne i chamskie...
Udowodnijmy ze Lublin to nie jest WIES !
I sa tam tylko PRAWDZIWI KIBICE SPORTU ZUZLOWEGO.
Wiem ze nie wplyne na zachowanie lubelskich i rzezzowskich pseudo kibiców ale pisze to po to aby wykazac swoja opinie na ten temat.
Pozdrawiam.
trening czyni mistrza.
- Łoptymista
- Trener
Dawno mnie tu nie było. Czytając niektóre wpisy prtzypomniał mi sie SOUTHPARK. Tam to jest kopalnia zwrotów do wykorzystania. Na przyklad złodziejowi naszeh flagi możnaby napisać:
"zamknij ryj ty odtylcowy jebusie, przebrzydły kałożerco"
Oczywiście ja nie będe tak pisał o szmaciarzach, którzy kradną flagi. Nie nazwę ich też wujkojebcami. Nie powiem, że ich matka to stara raszpla, a ojciec to zdechły chomik śmierdzący skisłym mlekiem. Nie będę też nic pisał o brudnych rudych włosach posklejanych ropą z porów, ani o cuchnących szczerbatych uśmiechach przebrzydłych amatorów kradzionych szalików.
Nie napiszę, tego wszystkiego bo taka eskalacja obelg nie ma sensu. Pax bracia i siostry!Zdradzieckiej natury nie da się wyplenić, nawet napalmem.
"zamknij ryj ty odtylcowy jebusie, przebrzydły kałożerco"
Oczywiście ja nie będe tak pisał o szmaciarzach, którzy kradną flagi. Nie nazwę ich też wujkojebcami. Nie powiem, że ich matka to stara raszpla, a ojciec to zdechły chomik śmierdzący skisłym mlekiem. Nie będę też nic pisał o brudnych rudych włosach posklejanych ropą z porów, ani o cuchnących szczerbatych uśmiechach przebrzydłych amatorów kradzionych szalików.
Nie napiszę, tego wszystkiego bo taka eskalacja obelg nie ma sensu. Pax bracia i siostry!Zdradzieckiej natury nie da się wyplenić, nawet napalmem.
Kyniak, ja również tak sobie lubię mojrzeszowiaków, ale (nie obraź się przypadkiem) po takiej wypowiedzi muszę stwierdzić, że jeśli przyjmiemy, iż kilogram gwoździ ma 100 jednostek inteligencji to ty posiadasz coś około 20. Dla ułatwienia dodam, że inteligencja nogi od stołu jest szacowana na jakieś 50 jednostek.
- Łoptymista
- Trener
Saint pisze:Åoptymista pisze: że ich matka to stara raszpla, a ojciec to zdechÅ‚y chomik Å›mierdzÄ…cy skisÅ‚ym mlekiem
to ... matka była zdechłym chomikiem, a ojciec śmierdział skisłymi jagodami...![]()
Pozdrawiam
Ale Ty masz na myśli odmianę józków afrykańskich. A ja pisze o europejskich.
PS Dawno nie oglądałem MP i ŚW.G. stąd troche mi się pokiełbasiło.
taaa jeszcze powrzucac na jozkow, przez zime ubiera sie ze 100 stron epitetow o nich... minelo juz troche czasu od pamietnego meczu, a tu niektorzy zachowuja sie jak dzieci - poprzezywac sie bo on zaczal. Nie chce tu wymieniac nickow, bo jak mowi moja ostrzezenie nr 2 - kazde nastepne obrazenie kogokolwiek powoduje utrate do forum (a tego bym nie zniosl - chyba bym sobie samobuja strzelil..).
Widze, ze "ci niektorzy" kibice z Lublina sa bardzo madrzy na forum, ale ciekawy jestem czy tak samo odwaznie "wrzucaliby", stojac twarza w twarz z jozkiem... w gebie to kazdy mocny jest.
O 19 jest dobranocka drogie dzieci...
Widze, ze "ci niektorzy" kibice z Lublina sa bardzo madrzy na forum, ale ciekawy jestem czy tak samo odwaznie "wrzucaliby", stojac twarza w twarz z jozkiem... w gebie to kazdy mocny jest.
O 19 jest dobranocka drogie dzieci...
-Nowy-Lucki73- pisze:Boze co tu siÄ™ dzieje w tym wÄ…tku?
Grisza, przepraszam Cię w imieniu wszystkich prawdziwych kibiców Motoru Lublin.
ukłoniki
lucki73
Do ktorych oczywiscie przede wszystkim Ty sie lucki zaliczasz jak mniemam
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
1. Dotychczas nie dostałem jak widzisz metalliczny
2. Fork jeśli palą flagę i chcą spalić szalik w Lublinie jak reaguje człowiek który ma ambicję i
honor ? Napisz na forum bez wulgaryzmów , pewnie udajesz że nie widzisz i bratasz się z agresorem którym w tym przypadku byli mojrzesze. Dlaczego myślałeś o okradaniu ?chciałeś mnie obrazić czy też sam byś chętnie komuś skroił kasiorkę? Brataj się z każdym i nie daj się sprowokować jak cię zbluzga jakiś nieprawdziwy kibić z mojrzeszowa niech pokój będzie z tobą PEACE.
3. Nie Talibie z całym szacunkiem dla twego muzułmańskiego nicka nie obrażam się gdyż już jestes mi jak brat jednojajeczny, jesteś z łodzi, chyba jesteś mądry, dowcipny bardzo i masz grono przyjaciół , a twa inteligencja szpagatowa jest tak długa i szeroka jak ul. Piotrkowska (naturalnie nie próbój się obrażać)
4. uwierz kilar że mogę , mojrzesze pojedyńczo to banda gnojków i cykorów ( jak szliśmy we dwóch cisza , a jak Gawrzyk szedł sam zaraz miał jazdę od grupy szczeniaków)
5. Nowy Lucki myślałem że jesteś ateistą , a Ty wzywasz Boga ?? Nawróciłeś się i agenturkę sprzedałeś ?? Szczęść Boże Nowy Lucki do usłyszenia na antenie Radia Maryja
Pozdrawiam wszystkich ludzi honoru kibiców Motoru.
2. Fork jeśli palą flagę i chcą spalić szalik w Lublinie jak reaguje człowiek który ma ambicję i
honor ? Napisz na forum bez wulgaryzmów , pewnie udajesz że nie widzisz i bratasz się z agresorem którym w tym przypadku byli mojrzesze. Dlaczego myślałeś o okradaniu ?chciałeś mnie obrazić czy też sam byś chętnie komuś skroił kasiorkę? Brataj się z każdym i nie daj się sprowokować jak cię zbluzga jakiś nieprawdziwy kibić z mojrzeszowa niech pokój będzie z tobą PEACE.
3. Nie Talibie z całym szacunkiem dla twego muzułmańskiego nicka nie obrażam się gdyż już jestes mi jak brat jednojajeczny, jesteś z łodzi, chyba jesteś mądry, dowcipny bardzo i masz grono przyjaciół , a twa inteligencja szpagatowa jest tak długa i szeroka jak ul. Piotrkowska (naturalnie nie próbój się obrażać)
4. uwierz kilar że mogę , mojrzesze pojedyńczo to banda gnojków i cykorów ( jak szliśmy we dwóch cisza , a jak Gawrzyk szedł sam zaraz miał jazdę od grupy szczeniaków)
5. Nowy Lucki myślałem że jesteś ateistą , a Ty wzywasz Boga ?? Nawróciłeś się i agenturkę sprzedałeś ?? Szczęść Boże Nowy Lucki do usłyszenia na antenie Radia Maryja

Kyniak pisze:1. Dotychczas nie dostałem jak widzisz metalliczny
3. Nie Talibie z całym szacunkiem dla twego muzułmańskiego nicka nie obrażam się gdyż już jestes mi jak brat jednojajeczny, jesteś z łodzi, chyba jesteś mądry, dowcipny bardzo i masz grono przyjaciół , a twa inteligencja szpagatowa jest tak długa i szeroka jak ul. Piotrkowska (naturalnie nie próbój się obrażać)![]()
5. Nowy Lucki myślałem że jesteś ateistą , a Ty wzywasz Boga ?? Nawróciłeś się i agenturkę sprzedałeś ?? Szczęść Boże Nowy Lucki do usłyszenia na antenie Radia Maryja![]()
Oprocz honoru dodaj jeszcze Bog i Ojczyzna i nie zapomnij o starym dobrym: "Żywią i Bronią". Z tym honorem to tez roznie bywa...
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Tak sobie poczytałem i musze przyznać że józki mają tupet!!
Ale pokolei
Jesli chodzi o spaloną flage to sa kozaki bo w kilku chłopa skroili i bic chcieli 1 niewiaste noi potem pokazali jakie kozaki sa palac tą flage ! Nasuwa się pytanie gdzie ochrona ktora pozwolila kibicom Stali wejsc na sektor Lublina? Jak tam jest każdy wie kto był !! Ale myśle że flaga została spalona tylko dlatego że słonecznikowa mafia znana tez jako kololowe kledki nie umie malowac - bo jak by umieli to by tez cos wykombinowali!!
Następnie odnosnie bratania. To już nie była pierwsza taka akcja z ich strony. Przypomne akcja z Krosnem i w sumie ostatnio z Rybnikiem sie pobratali a pod koniec meczu wpierdziel i krojenie szalików. No fajnie macie!! Zapraszamy do Tarnowa my kochamy ukraine
i nic wam nie zrobimy!!
Grisza misza czy jak cie tam zwa ... to juz nie Twój pierwszy raz taki txt że gdzie sa mody i ostrzerzenia! A co Ty masz do tego oni zadecyduja kiedy dać ostrzenie/bana tak ze sie nie podniecaj i nie zwracaj za kazdym razem uwagi jak ktos Ci mocniej pojedzie po Tobie bo tym raczej nic nie wskórasz!
Kyniak ma racje a Fork blefuje
ale fakt jeśli jestes kibicem swojego zespołu i kochasz ten klub i widzisz taka akcje ze pala wasze barwy swierzo po skrojeniu czy jak to było z tą flaga to każdy kibic by nie wytrzymał i moze nie że rzuci sie i poleci sie lac ale jesli Ty siedzisz i mowsz no widocznie tak miało być to widac ze masz w dupie cały klub! Zreszta takie bratanie sie z Żeszofem to nigdy nikomu na dobre nie wyjdzie a uwierz mi ze nawet jak Ty sie bedziesz z nimi bratał i oni beda wiedziec ze Ty chcesz byc ich kumplem to zrobia jak zawsze najpierw powiedza zgoda a potem przekopa!!
Oj jeszcze bym wiele napisał uwierzcie mi ale nie chce przynudzać
NA koniec powiem tyle tym z Żeszofa poprostu nie można ufać bo to są ... no zdradzieckie swinie i już !!
Zreszta kosa miedzy waszymi klubami już jest i to nie minie bankowo (i dobrze)
Tak czy siak "kochać" Żeszuf "kochać"
/edit
mój błąd został naprawiony
Przperaszam za pomyłke i dzienks za poprawe
Zawsze i wszędzie Żeszuf "kochany" będzie !!
Ale pokolei
Jesli chodzi o spaloną flage to sa kozaki bo w kilku chłopa skroili i bic chcieli 1 niewiaste noi potem pokazali jakie kozaki sa palac tą flage ! Nasuwa się pytanie gdzie ochrona ktora pozwolila kibicom Stali wejsc na sektor Lublina? Jak tam jest każdy wie kto był !! Ale myśle że flaga została spalona tylko dlatego że słonecznikowa mafia znana tez jako kololowe kledki nie umie malowac - bo jak by umieli to by tez cos wykombinowali!!
Następnie odnosnie bratania. To już nie była pierwsza taka akcja z ich strony. Przypomne akcja z Krosnem i w sumie ostatnio z Rybnikiem sie pobratali a pod koniec meczu wpierdziel i krojenie szalików. No fajnie macie!! Zapraszamy do Tarnowa my kochamy ukraine
Grisza misza czy jak cie tam zwa ... to juz nie Twój pierwszy raz taki txt że gdzie sa mody i ostrzerzenia! A co Ty masz do tego oni zadecyduja kiedy dać ostrzenie/bana tak ze sie nie podniecaj i nie zwracaj za kazdym razem uwagi jak ktos Ci mocniej pojedzie po Tobie bo tym raczej nic nie wskórasz!
Kyniak ma racje a Fork blefuje
Oj jeszcze bym wiele napisał uwierzcie mi ale nie chce przynudzać
NA koniec powiem tyle tym z Żeszofa poprostu nie można ufać bo to są ... no zdradzieckie swinie i już !!
Zreszta kosa miedzy waszymi klubami już jest i to nie minie bankowo (i dobrze)
Tak czy siak "kochać" Żeszuf "kochać"
/edit
mój błąd został naprawiony
Przperaszam za pomyłke i dzienks za poprawe
Zawsze i wszędzie Żeszuf "kochany" będzie !!
Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2005, o 22:38 przez Jaga, łącznie zmieniany 1 raz.

PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade
NSN
No to ja jeszcze dodam, gdzie były skierowane kamery z tego całego monitoringu
Na cholere ta cała elektronika i ochrona jak nie widzi ogniska na trybunach
Kosa nie kosa, ja tam wszelakiego złodziejstwa i zdradziectwa nie toleruje. A kololowe kledki to esencja tych śmierdzących cech. I Jaga-Kyniak nie Kryniak

Kosa nie kosa, ja tam wszelakiego złodziejstwa i zdradziectwa nie toleruje. A kololowe kledki to esencja tych śmierdzących cech. I Jaga-Kyniak nie Kryniak
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Wnoszę o natychmiastowe ukaranie ostrzeżeniami osób piszących w tym topicu nie na temat, dla ułatwienia podaję nicki:
GRISZA
kilar (a jeszcze niedawno miałeś obrażającą mojrzeszuf sygnaturkę co za zmiana o 180 stopni
)
-Nowy-Lucki73-
GRISZA
Fork
GRISZA
Metalliczny (z przykrością)
GRISZA
A żeby nie było, że ja też OT to chciałbym dodać, że rzeszów naszym przyjacielem jest najbliższym, dba o nas jak ojciec najlepszy i to nieprawda, że tam płoną nasze transparenty...szczególnie, że prawie nie padało
GRISZA
kilar (a jeszcze niedawno miałeś obrażającą mojrzeszuf sygnaturkę co za zmiana o 180 stopni
-Nowy-Lucki73-
GRISZA
Fork
GRISZA
Metalliczny (z przykrością)
GRISZA
A żeby nie było, że ja też OT to chciałbym dodać, że rzeszów naszym przyjacielem jest najbliższym, dba o nas jak ojciec najlepszy i to nieprawda, że tam płoną nasze transparenty...szczególnie, że prawie nie padało
Hola hola, miszy proszę w to nie mieszaćJaga pisze:Grisza misza czy jak cie tam zwa ...
Na ich szczęście barw nie spalili (no chyba, że uznać za barwy strój koziołka przedstawionego na tym malunkuze pala wasze barwy swierzo po skrojeniu czy jak to było z tą flaga
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Widze ,że tamat dalej sie drąży. Ale może to i dobrze. Lepiej wszystko powiedzieć od razu niż żeby później były jakieś niedopowiedzenia.
Cóż mogę powiedzieć. Chłopaki lepiej swój testosteron wyłodowywujcie tam gdzie on się najbardziej przydaje. Niech w końcu jakaś laska wam powie ,że jesteście naprawdę dobrzy. Jak juz się tak stanie to nadmiar hormonów wyłodowywujcie tutaj- na tym forum...
Widzę, że wszędzie jest pełno oszołomów czy też w Rzeszowie czy w Lublinie. Tacy nibykibice nigdy nie poprawia wizerunku prawdziwych kibiców żużla. Wiecie co wam powiem. Wcale nie jesteście lepsi niz ci wszyscy debile co leja sie po mordach na piłce, od których to osobników izolujecie mówiąc ,że żużel to nie piłka. Jesteście wszyscy tacy marni. Niech was zamykają w te klatki na stadionach bo wcale nie różnicie się od małp , które w nich przebywają.
Przepraszam za mocne słowa prawdziwych kibiców speedwaya , ale niektóre rzeczy po prostu trzeba nazwać po imieniu. Małpa jak to małpa nigdy nie będzie rozumną istotą....
Dla Wszystkich ,którzy lubia speedway,browar i laseczki pozdrowienia. Bo speedway,browar i laseczki to jest właśnie to... Niesnaski ,spory i wyzwiska są dla debili. Dla małpek po prostu...
Cóż mogę powiedzieć. Chłopaki lepiej swój testosteron wyłodowywujcie tam gdzie on się najbardziej przydaje. Niech w końcu jakaś laska wam powie ,że jesteście naprawdę dobrzy. Jak juz się tak stanie to nadmiar hormonów wyłodowywujcie tutaj- na tym forum...
Widzę, że wszędzie jest pełno oszołomów czy też w Rzeszowie czy w Lublinie. Tacy nibykibice nigdy nie poprawia wizerunku prawdziwych kibiców żużla. Wiecie co wam powiem. Wcale nie jesteście lepsi niz ci wszyscy debile co leja sie po mordach na piłce, od których to osobników izolujecie mówiąc ,że żużel to nie piłka. Jesteście wszyscy tacy marni. Niech was zamykają w te klatki na stadionach bo wcale nie różnicie się od małp , które w nich przebywają.
Przepraszam za mocne słowa prawdziwych kibiców speedwaya , ale niektóre rzeczy po prostu trzeba nazwać po imieniu. Małpa jak to małpa nigdy nie będzie rozumną istotą....
Dla Wszystkich ,którzy lubia speedway,browar i laseczki pozdrowienia. Bo speedway,browar i laseczki to jest właśnie to... Niesnaski ,spory i wyzwiska są dla debili. Dla małpek po prostu...
meesha pisze:Hola hola, miszy proszę w to nie mieszaćJaga pisze:Grisza misza czy jak cie tam zwa ...![]()
Nie bądźmy pewexami...
Na ich szczęście barw nie spalili (no chyba, że uznać za barwy strój koziołka przedstawionego na tym malunkuze pala wasze barwy swierzo po skrojeniu czy jak to było z tą flaga) bo wtedy inaczej byśmy rozmawiali
Sory za mieszanie Cie w to hehe
Co do barw to wiesz flaga została zrobiona przez kibiców z Lublina którzy poświecili na to i pieniądze i swój wolny czas (efekt naprawde wyje*** w kosmos
P.S.
Powtórze to po raz kolejny bratanie się z mafią słonecznikową to srom i hańba
GRISZA potwierdziłes że jesteś typowym żeszofskim piknikiem !! Nie żebym miał coś do pikników ale podajesz zła definicje prawdziwego kibica!! Bo wg Ciebie to taki co siedzi nic nie robi na stadionie to prawdziwy kibic a ten co jest z klubem na dobre i na złe zdziera gardło żeby prowadzic doping zbiera pieniadze zeby ultras fajen było (u was w zeszofie to styropianowy napis ZKS STAL i 2 flagi
Wogóle jak czytam Twoje posty to mi się śmiać chce!
Zreszta nie wiem czy wiesz ale klatki są robione po to by uniknac wlasnie zadym na stadionie a nie sa to klatki dla małp tzn u was cały stadion wyglada jak zoo ale człowieku nie mów mi że ktoś co jedzie na wyjazd i idzie na sektor gosci to małpa bo poprostu az sie buzuje w srodku i mam ochote Ci w morde dać !!
A poskakać to Ty sobie możesz po tym waszym Żeszofskim zoo do sypiacej sie budki po słonecznik
P.S.
Byłeś kiedyś na wyjeździe? Siedzialeś w sektorze dla gości? Dopingowałes kiedyś swój klub? Czy cale zycie siedzisz na waszej "trybunie" i wpierdzielasz słonecznik ??

PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade
NSN
Manitou pisze:kilar (a jeszcze niedawno miałeś obrażającą mojrzeszuf sygnaturkę co za zmiana o 180 stopni )
Nie mowie, ze LUBIE jozkow, ale nie bede tego okazywal codziennie i w kazdym poscie. Ten narod jest mi calkiem obojetny i nie mam zamiaru tracic na nich nerwow. Moze inaczej bym sie teraz zachowywal, gdybym byl wtedy na meczu, trudno powiedziec.
Ale minelo troche czasu i nalezy (powinno sie) ochlonac po tym, a nie caly czas "rozdrapywac" to...
PRZEPRASZAM ZA OT