Memoriał Zwierzchowskiego i Dadosa 21.10.2006
O cholera !! Ja nie wiedziałem że forumowicze mają takie wiadomości
Nie no ale dobrze ze ktos o tym napisał...
Pamiętam jak w zeszłym sezonie był J.Siwek i ... liczyłem że będzie w tym sezonie dobrze.
Prezes mówił bardzo wiarygodnie. Szkoda że nic z tego nie wyszło bo... może Bałabuch i Wrona dzisiaj jezdziliby na pewnym poziomie
Pozdraiwam.
Nie no ale dobrze ze ktos o tym napisał...
Pamiętam jak w zeszłym sezonie był J.Siwek i ... liczyłem że będzie w tym sezonie dobrze.
Prezes mówił bardzo wiarygodnie. Szkoda że nic z tego nie wyszło bo... może Bałabuch i Wrona dzisiaj jezdziliby na pewnym poziomie
Pozdraiwam.
trening czyni mistrza.
Cz@rek pisze:kilar pisze:pewnie Jasina bedzie![]()
Raczej Remigiusz Małecki![]()
A tak a propo memorjału.Widziałem przed chwilą prognozę pogody na następną niedzielę.
Nie jest optymistycznaPrzelotne opady a temp.ok 8 stponi
A jednak Jasina
Najgorsze jest to,że karnety niestety będą nieważne na zapowiadane zawody.
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
To się prezesunio z dyrektorkiem pokazali. Widać nie zależy im na kibicach, którzy mają niby być tym podstawowym filarem, czy podmiotem. Coś kręcili że niby turniej wyjątkowy więc karnety nie będa ważne, hehehehe. Wątpie czy znajdzie się choć garstka zapaleńców gotowa zapłacić 10 czy 15 zł za ten pseudomemoriał. Mnie Bogu dzięki zabraknie.
Metalliczny pisze: Wątpie czy znajdzie się choć garstka zapaleńców gotowa zapłacić 10 czy 15 zł za ten pseudomemoriał. Mnie Bogu dzięki zabraknie.
Do dzisiejszego dnia bylem niezdecydowany co do ogladania live memorialu.............ale w taki perfidny sposob w jaki olal nas kibicicow Leszek Sypma zdecydowalem ze i ja niemusze byc obecny na stadionie
- Jinxsior
- Junior
- Kontakt:
No pewnie zrobcie na zlosc sobie i dyrektorowi nie idzicie a co!!!!
Ja ide, bo jesli wszyscy pomysla tak jak wy to juz w przyszlym roku mozecie na zaden mecz nie pojsc bo klub nie bedzie funkcjonowal.Kolodziej widocznie chce na sile doprowadzic do bankructwa kolejny klub i pewnie mu sie to uda jesli nie wesprzemy tego turnieju. Czy przyjdziemy czy nie to i tak bedzie garstka ludzi i wtedy , moze ktos odpowiedni zauwazy ze miejsce dyrektora powinien zajmowac ktos inny.
Nieraz Harry i Gawrzyk nawolywali do przybywania na stadion bo ciagle brakuje kasy, znajac taka sytuacje pownini rowniez wlaczyc sie w ten apel.
Miejmy na uwadze dobro klubu.
Ja ide, bo jesli wszyscy pomysla tak jak wy to juz w przyszlym roku mozecie na zaden mecz nie pojsc bo klub nie bedzie funkcjonowal.Kolodziej widocznie chce na sile doprowadzic do bankructwa kolejny klub i pewnie mu sie to uda jesli nie wesprzemy tego turnieju. Czy przyjdziemy czy nie to i tak bedzie garstka ludzi i wtedy , moze ktos odpowiedni zauwazy ze miejsce dyrektora powinien zajmowac ktos inny.
Nieraz Harry i Gawrzyk nawolywali do przybywania na stadion bo ciagle brakuje kasy, znajac taka sytuacje pownini rowniez wlaczyc sie w ten apel.
Miejmy na uwadze dobro klubu.
http://www.tzlublin.com/index.php?actio ... aa015d3e59
No to, być może ujrzysz Gelu w akcji Dżordana
.
No to, być może ujrzysz Gelu w akcji Dżordana
Zupełnie Was nie rozumiem. Ostatni żużel w tym roku przed półroczną przerwą, fajna obsada, a niektórym się nie chce iść. Bez przesady - to tylko trzy piwa. Robi się to dla klubu, ktoremu ponoć wszyscy kibicujemy. Myślałem, że jestem największym marudą na forum, ale naprawdę psioczyć, po co Hans, że zimno, że drogo - w tej sytuacji to chyba lekkie nieporozumienie. Mamy szanse zobaczyć po roku mizerii kilku ekstraligowców. Swoją obecnością damy sobie legitymację do egzekwowania przez zarząd podpisania kontraktów i narzekania w przypadku fiaska. Pamiętajcie - nieobecni nie mają racji...
Również nie rozumiem niektórych ludzi którzy piszą że nie przyjdą na te zawody bo im odebrano prawo wejscia na stadion z karnetem. Ludzie przeciez ten turniej ma pomóc klubowi finansowo i wszyscy prawdziwi kibice żużla w Lublinie nawet przy najgorszej pogodzie powinni przyjśc na ta impreze. Są to ostatnie zawody w tym sezonie i ostatnia okazja zobaczenia w tym roku dobrego żużla bo jestem przekonany że ta obsada to gwarantuje. Co do materiału filmowego przed rozmową z działaczami to była po prostu piękna, coż to były za czasy aż łza się zakręcila jak Hans pokonywał całe proste na jednym kole jadąc daleko przed rywalami i pozdrawiając kibiców... Czy ma ktoś takie mecze gdzieś nagrane?
Marcio pisze:Również nie rozumiem niektórych ludzi którzy piszą że nie przyjdą na te zawody bo im odebrano prawo wejscia na stadion z karnetem. Ludzie przeciez ten turniej ma pomóc klubowi finansowo i wszyscy prawdziwi kibice żużla w Lublinie nawet przy najgorszej pogodzie powinni przyjśc na ta impreze.
To zrozum. Ja kupiłem karnet za 150 zł (czy może nawet wiecej juz nie pamiętam).
Byłem raptem na 5 czy 6 zawodach (niestety nie mogłem być częściej). to wyszło mi ponad 30 zł za wjazd na impreze (plus szmatławy program). Pomogłem klubowi finansowo? Jako kibic myślę że tak! Zapłaciłem z góry niemałe pieniądze, nei wiedząc jaka lipa wyniknie z wystepow naszego zespołu. A teraz mam jeszcze płacić za coś co miało być za darmo?
Ode mnie już ani grosza w tym roku.
Oby ten cały turniej nie był przysłowiowym gwoździem do trumny - wbitym z wielkim hukiem. Nie sądze by przyszło więcej jak 1500-2000 osób. Straty finansowe po turnieju będa pewnie dosyć pokaźne. No ale przecież nowy derektor nie pokryje ich z własnej kieszeni więc problemu nie ma (dla niego)....
kilar pisze:Dlaczego na stronce nikt nie napisal kto potwierdzil swoj wystep ? Rownie dobrze za Miskowiaka czy Swiderskiego moze pojechac Wrona i Balabuch tylko nie wiem czy w tak atrakcyjej obsadzie turnieju komus sie ze chce ruszyc 4 litery na stadion...
Bilety po 10...
Co prawda to tylko moje prywatne domysły, ale podobno występ potwierdzili już: Mordel, Jeleniewski i Franków. Ten ostatni podobno potwierdził występ już trzykrotnie.
Jak na razie to widziałem jedynie, że na turniej nie wybierają sie wyłącznie ci, którzy po prostu nie mogą (nie każdy ma luksus wolnej niedzieli
) albo są daaaaleeeko stąd... Więc nie róbmy tragedii. Jak już gdzieś pisałem - w całej sprawie w zasadzie nie chodzi o pieniądze - chodzi o zasady i zaufanie do ludzi kierujących klubem. Czy myślicie, ze ci najwierniejsi kibice wydają 150 zł na sezon kupując karnet
No niestety niektórzy wydają ponad 1000 jeśli doliczyć do tego kilka(-naście) wyjazdów. Do tego kilkadziesiąt(-set) na zabawki typu race, serpentyny, flagi itp. itd. Więc stać ich raczej na wydanie kilkunastu zł dodatkowo za jakiś turniej. Tylko że to właśnie nie o to chodzi 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
ja mam pytanie do osób, które zajmowały się flagą dla Roberta, czy będzie ona wywieszona również na memoriale i czy byłaby taka możliwośc, aby w kolejnym sezonie była na każdym meczu tj. w sezonie 2004? z tego co pamiętam w tym roku, na meczu z Grudziądzem odpadały z niej literki, więc nie wiem w jakim jest stanie. Ale wydawało mi się ze byla później, na którymś ze zdjęc w galerii na meczu wyjazdowym, więc może wszystko już z nią w porzadku. Bardzo bym chciała aby nie znikneła z naszego stadionu, więc może można jakoś pomóc aby tak się stało. W każdym razie bardzo dziękuję wszystkim, któzy przyczynili sie do jej powstania i do tego, że tyle czasu towarzyszła na kibicom wszystkich stadionach!
Flaga w miarę mozliwości była zabierana na mecze w tym sezonie.
Na memoriale też będzie a jej wygląd mają poprawić o ile się nie mylę Sting i ...kurde...chyba Mikas.
A autorem flagi jest Maestro76 więc jemu należą się największe podziękowania...ja z racji obecności na większości meczów tylko ją przechowuję.
Na memoriale też będzie a jej wygląd mają poprawić o ile się nie mylę Sting i ...kurde...chyba Mikas.
A autorem flagi jest Maestro76 więc jemu należą się największe podziękowania...ja z racji obecności na większości meczów tylko ją przechowuję.