Skład na sezon 2013

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Zaratustra
Kadrowicz

Re: Skład na sezon 2013

#2976 Postautor: Zaratustra » 10 stycznia 2013, o 09:46

harry pisze:
Boli prezesa głowa, ale chyba sam się trochę zapędził we własne sidła.

Głowy bolą też raczej w całym zarządzie. I oby zapału (widocznych korzyści ;) )"na działanie" już nie brakowało. A trochę to wyczuwam nosem :? Trzeba jeszcze poczekać, ale jak Łódź zmontuje ciekawą ekipę, to możemy się stać jednym z dwóch głównych kandydatów do spadku. A wtedy, to już trudno mieć jakąkolwiek nadzieje, że to będzie (jak chwalił się prezes) tylko mały krok w tył, żeby potem dalej móc się rozwijać. Co z tego, że uda się dotychczasowe długi spłacić. Najprawdopodobniej pojawiłyby się wtedy nowe, a i o sponsorów na przyszłość raczej byłoby trudno.
Póki jeszcze warunki do egzystencji nie są na ten sezon najgorsze (miasto,Bogdanka,Tyskie), jest szansa, by do cna wszystkiego nie zaprzepaścić. Nadzieja umiera ostatnia

Awatar użytkownika
mOrphe

#2977 Postautor: mOrphe » 10 stycznia 2013, o 09:57

Charlie Gjedde w Krakowie, odpada nam jeden z "typowanych" :D

Awatar użytkownika
istred
Trener

#2978 Postautor: istred » 10 stycznia 2013, o 10:02

jerry78 pisze:Mam dla Was na 100% pewne info.
Dłużej jak 3 tygodnie już na skład nie bedziemy musieli czekać. :)
Mam nadzieje, że chociaż trochę Was pocieszylem 8)

E tam. Są jeszcze wypożyczenia ;)
vaikai pisze:Nie poloniści tylko normalni ludzie, którzy posiadają to minimum intelektu, że potrafili przyswoić zasady pisania po polsku. Jeżeli dzięki tym upomnieniom, ktoś zacznie pisać poprawnie to ja to popieram, bo obcowanie z tumanami jakoś mi przyjemności nie sprawia.

Najlepsze jest to, że jakbyś napisał coś po angielsku z błędem to byś został zjedzony, za to że nie znasz angielskiego :)