tezetomaniak pisze:Czyli częstochowianie nie ściągali czapek na pożegnanie? ;)
Ściągali w geście politowania. Jak nad nieboszczykien w trumnie.
tezetomaniak pisze:Czyli częstochowianie nie ściągali czapek na pożegnanie? ;)
Many pisze:Wczoraj na meczu na trybunie centralnej siedział J. Kępa. Do 10-11 biegu był bardzo spokojny, a potem wstał i wyszedł.
CKM1946 pisze:Gelo, Dominik zawodzi od Zielonej Góry z wiadomych względów. Może na zewnątrz tego nie widać ale w głowie takie rzeczy siedzą tym bardziej u takiego młodego chłopaka.
Gelo pisze:CKM1946 pisze:Gelo, Dominik zawodzi od Zielonej Góry z wiadomych względów. Może na zewnątrz tego nie widać ale w głowie takie rzeczy siedzą tym bardziej u takiego młodego chłopaka.
Ja chłopakowi współczuję. Ale ile można tłumaczyć słabą jazdę tragedią rodzinną? Rok, dwa, pięć? Gingerowi zmarł ojciec, który wprowadził go w żużel i który od początku kariery był jego mechanikiem.
Sledzio pisze:Dzisiaj włączyłem sobie powtórkę, ale tylko bieg wytrzymałem. Nie ma co wylewać na chłopaków wiadra pomyj, bo im bardziej powinno zależeć by walić 15 w każdym meczu, bo nie zdobywasz punktów nie ma kasy. Przyda się taki kubeł zimnej wody, bo jako liderowi trochę nie wypada tak wysoko przegrywać, a tym bardziej rok temu tam wygraliśmy.
KrzyczącyK1b1c pisze:Sledzio pisze:Dzisiaj włączyłem sobie powtórkę, ale tylko bieg wytrzymałem. Nie ma co wylewać na chłopaków wiadra pomyj, bo im bardziej powinno zależeć by walić 15 w każdym meczu, bo nie zdobywasz punktów nie ma kasy. Przyda się taki kubeł zimnej wody, bo jako liderowi trochę nie wypada tak wysoko przegrywać, a tym bardziej rok temu tam wygraliśmy.
Dlatego to trochę bzdura nazywać się liderem po pierwszej części sezonu, gdzie mieliśmy ją łatwiejszą od innych.
tezetomaniak pisze:A to problemy, nazwijmy to mentalne, objawiają się tylko na starcie? Kubera ma najcięższy rok, przejście na seniora, wielkie oczekiwania i tematy rodzinne. Spójrzcie jakie wejście w sezon miał Smektała, czyli ten teoretycznie lepszy.
kibicLBN pisze:No nie taki łatwiejszy bo nie było przepisu U24. Ma chłopak problem i musi próbować sobie z nim poradzić. Czy mu się uda, czy dla nas nie będzie za późno? Obawiam się że tak. Pod względem doboru kadry zawodników w tym roku naprawdę jakieś fatum, jeszcze fatalny sezon Laguty.
istred pisze:PS. Czy ktoś z piszących tutaj, że wychodzi oszczędność Laguty wytłumaczy mi na czym polega oszczędność zawodnika, który zarabia zdobywając punkty?