10.05.2009, Lublin -Piła

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Smirnek_
Senior

Re: 10.05.2009, Lublin -Piła

#301 Postautor: Smirnek_ » 12 maja 2009, o 20:32

http://www.youtube.com/watch?v=shpb7iUG ... annel_page

Podziwiajcie, oglądajcie, oceniajcie :P

Awatar użytkownika
gizmo
Senior

#302 Postautor: gizmo » 12 maja 2009, o 20:55

fajny filmik ja jednak mam uwagi odnosnie doboru wyscigów. Fajnie ze pojawil sie wyscig karol-swist ale szkoda ze nie bylo tam wyscigów z udzialem filinova. Mijanki dodaly by mu kolorytu. Poza tym chyba wolalbym najciekawsze fragmenty z meczu anizeli cale dwa biegi. :P Nie wiem jednak czy inne biegi takze miales nagrane dlatego mimo wszytsko mowie dobra robota :)
Pozdrawiam

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#303 Postautor: Metalliczny » 12 maja 2009, o 20:59

Hahahahaha, nawet moje i danniego wieszanie flagi się załapało :D

Dvyfryn

#304 Postautor: Dvyfryn » 12 maja 2009, o 21:37

Ten ostatni bieg był "uwieńczeniem" niedzielnego sukcesu :)
Mimo iż czasy nie były rewelacyjne ale bardzo miło się oglądało, z początku szczypta dreszczyku, by na końcu po bardzo zaciekłym biegu i dosyć mocno widowiskowym, wstać z (już) czystego krzesełka, poklaskać zawodnikom w podzięce i z "lolem" na ustach udać się do domu (bądź pubu). Atmosfera na stadionie również bardzo miła i sympatyczna (oprócz kilku osób którzy chyba pomylili sporty - krzyki RKS Motor tudzież insze bardziej wulgarne teksty raczej nie były na miejscu zwłaszcza w towarzystwie małych jak i seniorów ). Oby podobnie było na każdych zawodach (jeśli chodzi o walkę jak również i doping).

Speedway-Mati
Zawodowiec

#305 Postautor: Speedway-Mati » 12 maja 2009, o 21:45

Smirnek_ filmik bardzo fajny :) A ten bieg i mijanki Śwista z Baranek sama słodycz 8) Jak nazywa się ta "muzyka"/"piosenka"/"utwór"/"ścieżka dźwiękowa" (sam nie wiem jak to nazwać) którą wykorzystałeś jako podkład muzyczny do filmiku :?: :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Flint
Szkółkowicz

#306 Postautor: Flint » 12 maja 2009, o 21:53

sting126 pisze:Wg Ciebie zdanie "Swist tez nie kryl zadowolenia" jest rownoznaczne ze "Swist tez byl niezadowolony" ? :shock:

Ty no też racja.:D Zwracam więc szacunek Torsenowi i to ja wracam do ławki na język polski.^^

ravajas pisze:
Flint pisze:Świetny występ Barana widzieli wszyscy, ale porażkę Rempały ze Świstem widziałeś tylko Ty. 8)

Ja też widziałem. Było to dokładnie w drugim biegu niedzielnego meczu. Świst zakończył jazdę, gdy Jacek minął szczyt drugiego wirażu. Halooo... rozmawiamy o faktach, a nie o ich interpretacji.

Obczaj do czego odnosiło się to co napisałem.;]
Powtarzam raz jeszcze. Porażka ze Świstem to żadna ujma. Jacek jest już coraz słabszy i Świst w aktualnej formie bije go na łeb. Nic nie poradzę na to, że niektórzy tego nie mogą zaakceptować.;]

ravajas pisze:Przecież właśnie wkładasz Torsenowi - przepraszam za sformułowanie - w usta argumenty za tym, że Jacek nie będzie liderem gdyż... i tutaj sobie wstaw swoją wypowiedź.

Hyh. Jeśli mam być szczery, to nie wiem, czy w tym momencie to znowu ja nie mogę czegoś skumać, czy coś. To co piszę, to moje zdanie i stwierdzam po prostu jak jest i z jakiej przyczyny Jacek nie jeździ tak jak chciałby Torsen (czyli średnia na bieg u siebie 2.90). Nic, nikomu nigdzie nie wkładam.;f

ravajas pisze:Ale w przypadku gdyby on sam kreował się w mediach na lidera, to wtedy oznaczałoby, że przegina.

To oznaczałoby, że przecenia swoje możliwości. Kolejnym krokiem w etapie Jacka będzie moment, w którym pogodzi się z myślą, że na lidera (trzaskającego komplety w każdym meczu) nawet i w II lidze już po prostu za słaby;. Oczywiście nie przeczę, że gość sam wygra jakiś meczyk, czy coś, ale to już nie jest zawodnik, od którego można byłoby wymagać dwucyfrówki w każdym spotkaniu.;] I tak powinniście być zadowoleni, bo pod względem średniej Jaca jest na 5 miejscu w całej II lidze więc tak źle nie jest.;]
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

luckylbn
Szkółkowicz

#307 Postautor: luckylbn » 12 maja 2009, o 22:16

Rozpamiętując niedzielny mecz przypomniało mi się pewne interesujące zachowanie Pana "Wirażowego nr 2". Mianowicie po biegu z udziałem Tomka Rempały, Rafała Klimka i Śwista, który wygrał ów bieg, Pan "Wirażowy" bardzo dosadnie pokazał swoje niezadowolenie i dezaprobatę do poczynań Pana Śwista 8) Kibice siedzący przy wejściu w drugi łuk zapewne to widzieli :lol: :lol:

PS. Przepraszam, ale nie mogłem się powstrzymać, bo wygladało to bardzo zabawnie :lol: :lol: Emocje trzymają się każdego, nawet osób funkcyjnych :D :D

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#308 Postautor: Cooper » 12 maja 2009, o 22:34

Obejrzalem filmiki na youtubie i bez kitu podprowadzajacy sie czegos nazarl albo nawachal, to juz byla lekka przesada. Owszem wiem, ze sedzia zwracal uwage na ustawienie pod tasma, no ale nie przeginajmy.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#309 Postautor: Gelo