Podziwiajcie, oglądajcie, oceniajcie
10.05.2009, Lublin -Piła
Re: 10.05.2009, Lublin -Piła
fajny filmik ja jednak mam uwagi odnosnie doboru wyscigów. Fajnie ze pojawil sie wyscig karol-swist ale szkoda ze nie bylo tam wyscigów z udzialem filinova. Mijanki dodaly by mu kolorytu. Poza tym chyba wolalbym najciekawsze fragmenty z meczu anizeli cale dwa biegi.
Nie wiem jednak czy inne biegi takze miales nagrane dlatego mimo wszytsko mowie dobra robota 
Pozdrawiam
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Hahahahaha, nawet moje i danniego wieszanie flagi się załapało 
Ten ostatni bieg był "uwieńczeniem" niedzielnego sukcesu
Mimo iż czasy nie były rewelacyjne ale bardzo miło się oglądało, z początku szczypta dreszczyku, by na końcu po bardzo zaciekłym biegu i dosyć mocno widowiskowym, wstać z (już) czystego krzesełka, poklaskać zawodnikom w podzięce i z "lolem" na ustach udać się do domu (bądź pubu). Atmosfera na stadionie również bardzo miła i sympatyczna (oprócz kilku osób którzy chyba pomylili sporty - krzyki RKS Motor tudzież insze bardziej wulgarne teksty raczej nie były na miejscu zwłaszcza w towarzystwie małych jak i seniorów ). Oby podobnie było na każdych zawodach (jeśli chodzi o walkę jak również i doping).
Mimo iż czasy nie były rewelacyjne ale bardzo miło się oglądało, z początku szczypta dreszczyku, by na końcu po bardzo zaciekłym biegu i dosyć mocno widowiskowym, wstać z (już) czystego krzesełka, poklaskać zawodnikom w podzięce i z "lolem" na ustach udać się do domu (bądź pubu). Atmosfera na stadionie również bardzo miła i sympatyczna (oprócz kilku osób którzy chyba pomylili sporty - krzyki RKS Motor tudzież insze bardziej wulgarne teksty raczej nie były na miejscu zwłaszcza w towarzystwie małych jak i seniorów ). Oby podobnie było na każdych zawodach (jeśli chodzi o walkę jak również i doping).
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Smirnek_ filmik bardzo fajny
A ten bieg i mijanki Śwista z Baranek sama słodycz
Jak nazywa się ta "muzyka"/"piosenka"/"utwór"/"ścieżka dźwiękowa" (sam nie wiem jak to nazwać) którą wykorzystałeś jako podkład muzyczny do filmiku

sting126 pisze:Wg Ciebie zdanie "Swist tez nie kryl zadowolenia" jest rownoznaczne ze "Swist tez byl niezadowolony" ?
Ty no też racja.
ravajas pisze:Flint pisze:Świetny występ Barana widzieli wszyscy, ale porażkę Rempały ze Świstem widziałeś tylko Ty.![]()
Ja też widziałem. Było to dokładnie w drugim biegu niedzielnego meczu. Świst zakończył jazdę, gdy Jacek minął szczyt drugiego wirażu. Halooo... rozmawiamy o faktach, a nie o ich interpretacji.
Obczaj do czego odnosiło się to co napisałem.;]
Powtarzam raz jeszcze. Porażka ze Świstem to żadna ujma. Jacek jest już coraz słabszy i Świst w aktualnej formie bije go na łeb. Nic nie poradzę na to, że niektórzy tego nie mogą zaakceptować.;]
ravajas pisze:Przecież właśnie wkładasz Torsenowi - przepraszam za sformułowanie - w usta argumenty za tym, że Jacek nie będzie liderem gdyż... i tutaj sobie wstaw swoją wypowiedź.
Hyh. Jeśli mam być szczery, to nie wiem, czy w tym momencie to znowu ja nie mogę czegoś skumać, czy coś. To co piszę, to moje zdanie i stwierdzam po prostu jak jest i z jakiej przyczyny Jacek nie jeździ tak jak chciałby Torsen (czyli średnia na bieg u siebie 2.90). Nic, nikomu nigdzie nie wkładam.;f
ravajas pisze:Ale w przypadku gdyby on sam kreował się w mediach na lidera, to wtedy oznaczałoby, że przegina.
To oznaczałoby, że przecenia swoje możliwości. Kolejnym krokiem w etapie Jacka będzie moment, w którym pogodzi się z myślą, że na lidera (trzaskającego komplety w każdym meczu) nawet i w II lidze już po prostu za słaby;. Oczywiście nie przeczę, że gość sam wygra jakiś meczyk, czy coś, ale to już nie jest zawodnik, od którego można byłoby wymagać dwucyfrówki w każdym spotkaniu.;] I tak powinniście być zadowoleni, bo pod względem średniej Jaca jest na 5 miejscu w całej II lidze więc tak źle nie jest.;]
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Rozpamiętując niedzielny mecz przypomniało mi się pewne interesujące zachowanie Pana "Wirażowego nr 2". Mianowicie po biegu z udziałem Tomka Rempały, Rafała Klimka i Śwista, który wygrał ów bieg, Pan "Wirażowy" bardzo dosadnie pokazał swoje niezadowolenie i dezaprobatę do poczynań Pana Śwista
Kibice siedzący przy wejściu w drugi łuk zapewne to widzieli
PS. Przepraszam, ale nie mogłem się powstrzymać, bo wygladało to bardzo zabawnie
Emocje trzymają się każdego, nawet osób funkcyjnych

PS. Przepraszam, ale nie mogłem się powstrzymać, bo wygladało to bardzo zabawnie
Obejrzalem filmiki na youtubie i bez kitu podprowadzajacy sie czegos nazarl albo nawachal, to juz byla lekka przesada. Owszem wiem, ze sedzia zwracal uwage na ustawienie pod tasma, no ale nie przeginajmy.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]