Karol Polak
Re: Karol Polak
Ja zacząłem to ja może skończę ten wątek -AMEN ! 
Lubelski klub wystartuje w rozgrywkach. Nie myślałeś o powrocie do macierzystego klubu?
- Nie chciałem wracać do Lublina, ponieważ rządzą tym klubem nieodpowiedni ludzie. Nie chcę mówić o konkretnych nazwiskach, ale dzieją się tam takie rzeczy, które nie powinny się zdarzać. Będę myślał o powrocie do swojego macierzystego klubu, kiedy będą tam normalni ludzie
Fajnie, fajnie
. Karol bedzie, laskawie, myslal o powrocie do Lublina, ale pod pewnymi warunkami
.
edit: cos sie cytowac nie chce
- Nie chciałem wracać do Lublina, ponieważ rządzą tym klubem nieodpowiedni ludzie. Nie chcę mówić o konkretnych nazwiskach, ale dzieją się tam takie rzeczy, które nie powinny się zdarzać. Będę myślał o powrocie do swojego macierzystego klubu, kiedy będą tam normalni ludzie
Fajnie, fajnie
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
co kieruje "dziennikarzami", ze przeprowadzaja wywiady z zawodnikami klasy Polaka?
RadeKas pisze:Lubelski klub wystartuje w rozgrywkach. Nie myślałeś o powrocie do macierzystego klubu?
Fajnie, fajnie. Karol bedzie, laskawie, myslal o powrocie do Lublina, ale pod pewnymi warunkami
.
Szkoda, ze o naszej klasie nic nie wspomnial
- tezetomaniak
- Trener
Karol, jestes chory. Bardzo ciezko, ale nie mysl tez ze ci ktos wspolczuje ;]
Wezcie juz wyluzujcie 
Czy ten "zawodnik" jest wart 14 stron na forum? Zamknijcie ten temat wpizdu bo czytać się tego nie da. Niedługo wypromujecie go do tego stopnia, że zostanie nowym polskim celebrytem.
Mysle ze trzeba ten temat na jakis czas zamknac bo niczemu ciekawemu nie sluzy. Mam moda i sam bym zamknal ale zaraz mnie kto oskarzy o ograniczanie wolnosci slowa czy cus w tym stylu wiec zostawiam to adminowi ;p
Nie ma co sie czepiac chlopaka - bedzie walczyl o zwyciestwa z Pedersenem (na razie tylko Bjarne) czy Ulamkiem, a jak normalni dzialacze do nas przyjda - to sciagna Karola do Lublina i bedziemy mieli jeszcze okazje nacieszyc oczy jego jazda.
A na razie Karol powalczy w Rzeszowie, a sadzac po popularnosci przynajmniej na naszym forum - moze zostanie zaproszony np. do Tanca z Gwi(a)zdami.
A na razie Karol powalczy w Rzeszowie, a sadzac po popularnosci przynajmniej na naszym forum - moze zostanie zaproszony np. do Tanca z Gwi(a)zdami.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
- _piotrusss
- Kadrowicz
A ja, jeśli pan pozwoly... z przyjemnością.
Na mnie ten temat działa odstresowująco, czy jestem sam?
Na mnie ten temat działa odstresowująco, czy jestem sam?
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Jest dwoch doktor(ant)ow ale nie wiem czy medycyny 
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
:
Macierzystego klubu to chodzi chyba o ten " Dziesiąta" czy cóś. A tam prezesem to chyba był ojciec Karolka. To znaczyłoby, że ma coś przeciwko tacie
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
-
Speedway Fan
- Senior
Do sezonu przygotowywałeś się sam?
- Przygotowywałem się wraz z drużyną amatorów i szkółką. Prowadził je trener Studziński. Treningi były pięć razy w tygodniu – biegaliśmy oraz chodziliśmy na siłownię. Myślę, że jestem dobrze przygotowany do sezonu.
Mysle, ze max na lidze amatorow powinien zostac
- Przygotowywałem się wraz z drużyną amatorów i szkółką. Prowadził je trener Studziński. Treningi były pięć razy w tygodniu – biegaliśmy oraz chodziliśmy na siłownię. Myślę, że jestem dobrze przygotowany do sezonu.
Mysle, ze max na lidze amatorow powinien zostac
Tak jeszcze się trochę zastanowiłem o tych "normalnych ludziach". Czyżby znaleźli się nagle chetni do prowadzenia klubu i Karol o nich wie? Czy tylko są to marzenia Karola, zeby w końcu znaleźli się ci normalni ( i oczywiście w pierwszym rzędzie zatrudnili jego jako lidera)?
Karolu! Jeżeli to pierwsze i są chetni do prowadzenia klubu to proszę cię bardzo, natychmiast daj znać o nich obecnym władzom. Zapewniam, ze jeżeli tylko wykażą się normalnością to od zaraz mogą przejmować stery. Bo w obecnych władzach wszyscy już wiedzą jaka to "bajka" prowadzenie klubu.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Przeczytajcie komentarze
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/ ... akiem-zaw/
aż włos się jeży na głowie
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/ ... akiem-zaw/
aż włos się jeży na głowie
Proponuje wyjebac ten temat albo zamknac. Nie smacznie czyta sie wrzuty w obie strony. Mysle ze sami zainteresowani powinni obgadac temat a nie roztrzasac na forum, wywiadach itp.
- tezetomaniak
- Trener
a niby kto ma cos obgadywac ? myslisz, ze ktos traktuje polaka powaznie ? nikomu nie zalezy akurat na opinii super karola, temat sluzy tylko i wylacznie posmianiu sie z zagubionego chlopca :=]
No tak, my sie smiejemy, ale takie gadanie Polaka na pewno nie sluzy dobrej atmosferze wokol lubelskiego zuzla. Tez jestem za tym, aby zamknac ten temat.
- tezetomaniak
- Trener
ale polak nie gada tutaj, tylko na syfach ;] widocznie "dziennikarz" to jakis znajomy z naszej klasy 
Karol "człowiek, który chciał być żużlowcem" Polak Reaktywacja???
Portal czarnysport.pl podaje:
"Karol Polak sezon 2009 może zaliczyć na pewno do nie udanych, ponieważ w połowie sezonu uległ poważnemu wypadkowi na torze w Lublinie. Z tego powodu stracił licencje na starty w roku 2010, jednak wychowanek "Koziołków" ma zamiar odnowić certyfikat i startować w lidze.
- Z Karolem jest już coraz lepiej. Ostatnio przeszedł już drugą operacje nogi i już w listopadzie zamierza przygotowywać się do sezonu 2010. Jeszcze nie wiem gdzie wystartuje w następnym roku, ale myślę, że to będzie klub w pierwszej lidze. – mówi Kamil Rogula – menadżer Polaka."
Portal czarnysport.pl podaje:
"Karol Polak sezon 2009 może zaliczyć na pewno do nie udanych, ponieważ w połowie sezonu uległ poważnemu wypadkowi na torze w Lublinie. Z tego powodu stracił licencje na starty w roku 2010, jednak wychowanek "Koziołków" ma zamiar odnowić certyfikat i startować w lidze.
- Z Karolem jest już coraz lepiej. Ostatnio przeszedł już drugą operacje nogi i już w listopadzie zamierza przygotowywać się do sezonu 2010. Jeszcze nie wiem gdzie wystartuje w następnym roku, ale myślę, że to będzie klub w pierwszej lidze. – mówi Kamil Rogula – menadżer Polaka."
od 1988 tylko SPEEDWAY
Oni (Polak Team) tak na powaznie, czy jaja sobie robia?
Richie Faulkner:
no to się uśmiałem
ten chłopak ma aż tak mocne klapki na oczach?
a on przypadkiem 2010 nie będzie już seniorem?
a on przypadkiem 2010 nie będzie już seniorem?
Z niczego może być tylko nic.