mógłby ktoś podać czas XIV biegu bo nie usłyszałem ??
z góry dzięki
3.06.2007 TŻ Sipma Lublin - Start Gniezno
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Odnośnie meczu, cieszy zwycięstwo jednak powinno być zdecydowanie wyższe
, po tym jak nasi na początku meczu non stop wywozili Allena pod bandę (ale zbyt grzecznie) a ten napędzał się. Jednak trzeba chłopakom podziękować za zwycięstwo.
Jeleniewski - pojechał tak jak nas już przyzwyczaił na swoim torze, oby tak dalej, w tym roku spisuje się nieźle poza tą jedną wpadką z Rybnikiem.
Trumiński - dla mnie pierwszy do wymiany na rewanż, strasznie wolny, popełniał błędy jakich nie powinien na swoim torze.
Stachyra - dla mnie jazda rewelacyjna, Dawid teraz nie notuje upadków i widać, że jest coraz lepiej.
Piszcz - wg. mnie Tomkowi jakby troche brakuje pary w rękach było kilka momentów, że wchodził w wiraż po małej a później wyrzucało go pod samą bandę, jednak pojechał wyśmienicie.
Śledź - dzisiaj troche słabiej pod względem pkt, ale jest zdecydowanym liderem naszej drużyny.
Michaluk - zrobił to co do niego należało, przywieźć 1 pkt w biegu juniorskim.
Klimek - również zrobił to co do niego należało, a nawet troche ponad normę
, niech dalej siÄ™ rozwija.
Trener Stachyra miał nosa ustawiając Dawida z Tomkiem w parze widać znakomicie rozgrywają pierwszy łuk. Jeśli chodzi o mecz rewanżowy koniecznie ściągnąć Ostergaarda lub Nieminena w miejsce Trumińskiego. Mimo wszystko o wygraną z Gnieznem będzie niezmiernie ciężko, będzie Stead, Allen, Gomólski. Jednak trzymam kciuki za naszych i mam nadzieje, że po dzisiejszym meczu obudzą się i zaczną wygrywać.
Pozdrawiam
Jeleniewski - pojechał tak jak nas już przyzwyczaił na swoim torze, oby tak dalej, w tym roku spisuje się nieźle poza tą jedną wpadką z Rybnikiem.
Trumiński - dla mnie pierwszy do wymiany na rewanż, strasznie wolny, popełniał błędy jakich nie powinien na swoim torze.
Stachyra - dla mnie jazda rewelacyjna, Dawid teraz nie notuje upadków i widać, że jest coraz lepiej.
Piszcz - wg. mnie Tomkowi jakby troche brakuje pary w rękach było kilka momentów, że wchodził w wiraż po małej a później wyrzucało go pod samą bandę, jednak pojechał wyśmienicie.
Śledź - dzisiaj troche słabiej pod względem pkt, ale jest zdecydowanym liderem naszej drużyny.
Michaluk - zrobił to co do niego należało, przywieźć 1 pkt w biegu juniorskim.
Klimek - również zrobił to co do niego należało, a nawet troche ponad normę
Trener Stachyra miał nosa ustawiając Dawida z Tomkiem w parze widać znakomicie rozgrywają pierwszy łuk. Jeśli chodzi o mecz rewanżowy koniecznie ściągnąć Ostergaarda lub Nieminena w miejsce Trumińskiego. Mimo wszystko o wygraną z Gnieznem będzie niezmiernie ciężko, będzie Stead, Allen, Gomólski. Jednak trzymam kciuki za naszych i mam nadzieje, że po dzisiejszym meczu obudzą się i zaczną wygrywać.
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
Darek prosił mnie abym w jego imieniu pozdrowił wszystkich kibiców którzy dzisiaj byli na meczu, wspomagali dopingiem i zaprasza na następny mecz. Każdy z nas daje z siebie w każdym meczu, biegu wszystko, czasem nie wychodzi, czasem zrobi sie jakiś błąd, czasem szwankuje motor ale zawsze jeździmy na 120% i nie odpuszczamy.