10.04.05 Motor Lublin - Stal Rzeszów
skoro naszym piłkarzom udało się dzisiaj wygrać z rzeszowem 3:1 to żużlowcom nie pozostaje nic innego jak rozjechać rzeszowiaków. wyobrażcie sobie tytuły rzeszowskich gazet w poniedziałek informujących o tych porażkach 
Ostatnio zmieniony 9 kwietnia 2005, o 20:50 przez marcinza, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli by brać pod uwagę forme zawodników z poprzedniego sezonu to Jeleniewski bardzo pozytywnie prezentował się i w Rzeszowie i w Lublinie więc powinien być mocnym punktem Franków pojedzie pewnie tak jak zwykle , Piszcz też pewnie nie zawiedzie , Jensen 10 pkt zrobi a i tak jestem dziwnie spokojny że Stal wygra ten mecz może się mykę może nie.
Z Rzeszowian ciężko powiedziećw jakiej są formie Kuciapa powinien jeździć na swoim poziomie Rempała to dla mnie zawsze niewiadoma , w Śledzia jakoś nie wierze , Max zrobi swoje , Baran chyba też , bardzo licze na juniorów obym się nie przeliczył , a jak będzie zobaczymy jutro mam nadzieje że pogoda dopisze bo zamek w Lublinie już zwiedziłem ........
Z Rzeszowian ciężko powiedziećw jakiej są formie Kuciapa powinien jeździć na swoim poziomie Rempała to dla mnie zawsze niewiadoma , w Śledzia jakoś nie wierze , Max zrobi swoje , Baran chyba też , bardzo licze na juniorów obym się nie przeliczył , a jak będzie zobaczymy jutro mam nadzieje że pogoda dopisze bo zamek w Lublinie już zwiedziłem ........
-
hayabusarider
Cos takiego znalazłem: http://www.ztpnet.pl/~mch/program2005.xls