Bartosz Zmarzlik
Re: Bartosz Zmarzlik
https://sport.interia.pl/zuzel/ekstraliga/news-potwierdzily-sie-doniesienia-ws-zmarzlika-juz-negocjuje-nowy,nId,22449560?fbclid=Iwb21leANxpG9jbGNrA3GjzGV4dG4DYWVtAjExAAEez2TzFda7IhJo4moZEpZGSr7efLV2k26rRIdKFc4yqEsQFbbcTMi9yWI_6io_aem_CxS60swaK5bLRI4Hi-xwkA
No to już rozmowy kontraktowe na sezon '27 się zaczęły.
No to już rozmowy kontraktowe na sezon '27 się zaczęły.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Ale Patola :D
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Trochę vibe siatkarskiego rynku transferowego. Zresztą Kępa rok temu o tej porze miał zaklepanego Vacula xD https://sport.interia.pl/zuzel/news-sen ... Id,7843628
żużel przy siatkówce to pikuś, tam faktycznie jest patola jeśli zawodnik od pół roku ma dogadany kontrakt i gra w play-offach przeciwko przyszłemu pracodawcy. A stawką jest np. miejsce w Lidze Mistrzów
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
papi pisze:żużel przy siatkówce to pikuś, tam faktycznie jest patola jeśli zawodnik od pół roku ma dogadany kontrakt i gra w play-offach przeciwko przyszłemu pracodawcy. A stawką jest np. miejsce w Lidze Mistrzów
Fornal podpisał kontrakt z Turkami na 25/26 w wakacje 2024 :D I faktycznie "normą" jest, że w grudniu znane są już roszady w 80%
Fornal przynajmniej odchodził do zagranicznego klubu, ale taki Bołądź zamieniał Warszawę na Zawiercie, kontrakt dogadany kilka miesięcy przed końcem sezonu. No i półfinał ligi Aluron-Projekt, a do Ligi Mistrzów wchodzą 3 najlepsze drużyny
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Racja :) w każdym razie tak - w siatkówce zaczyna się to jeszcze wcześniej niż w żużlu, a niestety w żużlu to też będzie postępowało. Dlatego 2-3 letnie kontrakty stają się standardem.
Zmarzlik zasypany ofertami. Już widzę jak przebiera nòżkami oglądając oferty z Leszna, Torunia, Grudziądza, Gorzowa i Częstochowy xD
Umówmy się, że na ten moment są w tej lidze dwa kluby, do których Zmarzlik mógłby odejśc po 2026 - Zielona i Wrocław.
Zielona raczej nie jest poważnym graczem biorąc pod uwagę fakt, że Zmarlzik jest z Gorzowa, a przede wszystkim na cyrki z trenerem i mało stabilna sytuację organizacyjną na ten moment. A myślę, że po tym, co Zmarlzik zobaczył w Lublinie, jego wymagania w tej kwestii mogą być znaczące.
Więc kto zasypuje Zmarzlika tymi ofertami? A zapomniałem, pewnie Poznań.
A że Kępa teraz negocjuje przedłużenie kontraktu? To akurat jest bardzo możliwe. Z takimi zawodnikami tego typu tematy zalatwia się z wyprzedzeniem.
Umówmy się, że na ten moment są w tej lidze dwa kluby, do których Zmarzlik mógłby odejśc po 2026 - Zielona i Wrocław.
Zielona raczej nie jest poważnym graczem biorąc pod uwagę fakt, że Zmarlzik jest z Gorzowa, a przede wszystkim na cyrki z trenerem i mało stabilna sytuację organizacyjną na ten moment. A myślę, że po tym, co Zmarlzik zobaczył w Lublinie, jego wymagania w tej kwestii mogą być znaczące.
A że Kępa teraz negocjuje przedłużenie kontraktu? To akurat jest bardzo możliwe. Z takimi zawodnikami tego typu tematy zalatwia się z wyprzedzeniem.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Flagg pisze:Zmarzlik zasypany ofertami. Już widzę jak przebiera nòżkami oglądając oferty z Leszna, Torunia, Grudziądza, Gorzowa i Częstochowy xD
Zmarzlik od poczatku nie pasowal mi na goscia co zmienia kluby bez powodu. Za tym stoi bardzo wiele czynnikow. Wyobrazasz sobie co by bylo (odpukac) jakby w sezonie, po zmiane klubu trafil gorszy sezon, gorszy sprzet, mental... No nie wiem... Wiem, ze to moze dzialac tez w druga strone, ale chyba latwiej sie wytlumaczyc z ewentualnego "zastania" niz braku wyników po cudownej zmianie wszystkiego?
https://sport1.pl/sparta-wroclaw-chce-z ... rii-zuzla/
"Ciekawy" artykuł z którego można się dowiedzieć, że Zmarzlik to wychowanek Motoru....
Dochodzę do wniosku, że tematem tej dyskusji o transferze do Sparty nie ma się co przejmować...
"...Orlen Oil Motor Lublin to dla Zmarzlika dom. W tym klubie zaczynał karierę, tutaj stał się gwiazdą, tutaj zdobywał kolejne tytuły mistrzowskie. Więź emocjonalna z Motorem jest ogromna. Kibice w Lublinie traktują go jak swojego, a on zawsze podkreślał, jak ważny jest dla niego ten klub. Odejście byłoby dla wielu lubelskich fanów zdradą, choć w sporcie takie decyzje są częścią gry.."
"Ciekawy" artykuł z którego można się dowiedzieć, że Zmarzlik to wychowanek Motoru....
Dochodzę do wniosku, że tematem tej dyskusji o transferze do Sparty nie ma się co przejmować...
"...Orlen Oil Motor Lublin to dla Zmarzlika dom. W tym klubie zaczynał karierę, tutaj stał się gwiazdą, tutaj zdobywał kolejne tytuły mistrzowskie. Więź emocjonalna z Motorem jest ogromna. Kibice w Lublinie traktują go jak swojego, a on zawsze podkreślał, jak ważny jest dla niego ten klub. Odejście byłoby dla wielu lubelskich fanów zdradą, choć w sporcie takie decyzje są częścią gry.."
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Po co tu wrzucać takie artykuły? :D
Chyba chat GPT w darmowej wersji na starym modelu coś stworzył.
https://sport.interia.pl/zuzel/ekstraliga/news-nowe-wiesci-ws-transferu-zmarzlika-ta-jedna-akcja-sparty-prz%2CnId%2C22507536?fbclid=Iwb21leAPR_25jbGNrA9H_F3NydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHsxQG3mQ-ddLn66E4iuDu3oE10-Etfd3JpQA7lMfLAr-oE87_WZRal9uk009&brid=t_eIlYa6ELyU_iOHymE-nA
Kolejne super wiadomości głoszą że Bartek już ma spakowaną walizkę...
Kolejne super wiadomości głoszą że Bartek już ma spakowaną walizkę...
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
A ja konsekwentnie będę ufał bukmacherowi :)
Ryzyko żadne. Jeśli Zmarzlik przedłuży jednak, to wrzuca gniota, że Kepa wyciągnął Zmarzlika z pociagu i w ostatniej chwili wcisnął mu 2 dodatkowe banki wyciągnięte z SSP.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Mnie jedna rzecz zastanawia. Dlaczego nie ma nigdzie w mediach głosów oburzenia, że w imieniu Sparty wypowiada się Europoseł z wiadomego ugrupowania. Bo że forumowicze są oburzeni to wiem :D
A co do Zmarzlika. Pożyjemy, zobaczymy. Mnie już nic nie zdziwi. W sumie to też biznes. Skoro podobno Sparta ma większy budżet i wyższe dochody. Chcoiaz z Kuberą też byłem zdystansowany...
To może muszę być negatywnie nastawiony. To byłaby metoda :D
A co do Zmarzlika. Pożyjemy, zobaczymy. Mnie już nic nie zdziwi. W sumie to też biznes. Skoro podobno Sparta ma większy budżet i wyższe dochody. Chcoiaz z Kuberą też byłem zdystansowany...
To może muszę być negatywnie nastawiony. To byłaby metoda :D