Finał DMP: Motor Lublin - Sparta Wrocław 51:39, 17.09.2023
Re: Finał DMP: Motor Lublin - Sparta Wrocław 51:39, 17.09.2023
Fajerwerki bo miało być dzisiaj 55:35 :-)
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Czerwona kartka to chyba wykluczenie z kolejnego meczu czy się mylę?
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Fajerwerki... Przypomina się Mrozek na quadzie i szał radości w Gorzowie rok temu.
Ogarnąć się i nie przynieść wstydu za tydzień.
Z tego, co słyszę, to wyklucza druga czerwona.
Co do meczu. Niby mało, ale we Wrocławiu nie radzimy sobie źle. 4 z przodu robiliśmy z Buczkiem, D. Lampartem, czy Łełkiem. Powinniśmy dać radę. Do poprawy Kubera, który w ogóle jakoś słabo wygląda w ostatnich tygodniach.
Na szczęście ostatnie SGP jest po finale, więc wszyscy będą wypoczęci i nie będą o IMŚ myśleć (chyba). Jedziemy tam i zgarniamy majstra :)
P.S. Z fajerwerkami to grubo przesadzili, ale słyszę, że w październiku zakończenie sezonu na Z5 (oczywiście biletowane?)
Co do meczu. Niby mało, ale we Wrocławiu nie radzimy sobie źle. 4 z przodu robiliśmy z Buczkiem, D. Lampartem, czy Łełkiem. Powinniśmy dać radę. Do poprawy Kubera, który w ogóle jakoś słabo wygląda w ostatnich tygodniach.
Na szczęście ostatnie SGP jest po finale, więc wszyscy będą wypoczęci i nie będą o IMŚ myśleć (chyba). Jedziemy tam i zgarniamy majstra :)
P.S. Z fajerwerkami to grubo przesadzili, ale słyszę, że w październiku zakończenie sezonu na Z5 (oczywiście biletowane?)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Ja czekam na jakieś info o strefie kibica i ewentualnej fecie za tydzień. Kępa zgłosił jakieś zgromadzenie publiczne za tydzień ? Czy znowu będziemy świętować czwórkami na osiedlach ?
Flagg ze stadionu mi napisał, że oficjalna strefa kibica w "Plenerze" :) Biletowana :D
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Ge(L)o pisze:Fajerwerki... Przypomina się Mrozek na quadzie i szał radości w Gorzowie rok temu.
Dokladnie takie samo miałem odczucie.
Może po prostu trzeba to.tlumaczyc zakończeniem sezonu i noe doszukuje się drugiego dna
"Nic tak nie zakłóca rywalizacji co chęć zysku"
Blinki pisze:Ge(L)o pisze:Fajerwerki... Przypomina się Mrozek na quadzie i szał radości w Gorzowie rok temu.
Dokladnie takie samo miałem odczucie.
Może po prostu trzeba to.tlumaczyc zakończeniem sezonu i noe doszukuje się drugiego dna
I ja mam takie same odczucia.
Rusko jak to Rusko, będą mocarne kombinacje z torem.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Ja brałem piątkę z przodu w ciemno. Jasne - juniorzy Sparty dzisiaj nic ale Domin Bartek Fred i Jack dalecy od perfekcji. Można było zrobić 55:35 i sprawa byłaby załatwiona.Ja liczę na to że Sparta niekoniecznie jedzie lepiej u siebie niż na wyjeździe. A tamtejszy tor to nie jest zagadka
Oho, słyszę, że silnik Kowalskiego po ostatniej rundzie IMŚJ został rozebrany i po złożeniu niezbyt nadaje się do jazdy.
Jak znam życie, to już zaczynają krążyć informacje, że Motor przekupił pieniędzmi z SSP władze federacji :D
Jak znam życie, to już zaczynają krążyć informacje, że Motor przekupił pieniędzmi z SSP władze federacji :D
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Bieg 14 trochę nam popsuł humory. Gdyby tam było zakładane 5:1 to 53:37 wyglądałoby znacznie lepiej.
Niby przed meczem przewidywałem 52:38, ale jednak niedosyt spory jest.
Dziwne to były zawody. Nawet przy +18 nie było jakiegoś entuzjazmu.
Niby przed meczem przewidywałem 52:38, ale jednak niedosyt spory jest.
Dziwne to były zawody. Nawet przy +18 nie było jakiegoś entuzjazmu.
Ostatnio zmieniony 17 września 2023, o 22:22 przez dannie, łącznie zmieniany 1 raz.
kibicLBN pisze:Szczerze? Panowie patrzyliscie nieobiektywnie na to spotkanie. Sparta pomimo ,że nieco słabsza od nas to dawał sygnały, że jest nadal mocną drużyną, zmotywowaną, poukładaną. Jeśli ktoś liczył na frajerstwo podobne do Torunia czy Częstochowy to się chyba ocknął. Ja wiedziałem, że jak dwóch się dobrze dopasuje to pociągnie i wynik będzie pod 40pkt. Po 12 biegu pomyślałem, że chyba jednak nie doceniłem naszych, ale wtedy wyszedł Zmarzlik - cały na biało i dał się objechać jak gówniarz. Onuca z Bewleyem pojechali parą, on tego w biegu z Bańborem nie umiał i wywiózł chłopaka. Nie lubimy Wrocławia - słusznie bo nie ma za co, ale szanować drużynę się należy. Mają problemy a nadal są w grze, moim zdaniem wygramy również mecz we Wrocławiu, ale osłabiona silna drużyna jest mocniejsza niż frajerzy w pełni sił. Przyzwyczailiśmy się do jazdy z frajerami (my kibice) i spodziewaliście się, że Wrocław wypnie tyłek tak samo. Nic z tych rzeczy.
Mądrze piszesz. Niedosyt lekki jest, ale z drugiej strony zdobyliśmy 51 punktów. Patrząc na to ze Pawlicki, Bewley i Łaguta jechali po 6 biegów, to mamy niezła zaliczkę.
Sparta to nie Apator czy Wlokniarz, i było wiadomo ze się nie położą.
Emocje we Wrocławiu będą, nasi skoncentrowani powinni ogarnąć temat. Zmarzlik i Kubera gorzej nie pojadą.
Czasami coś napisze
Mistrz Mistrz MOTOR Mistrz!
Mistrz Mistrz MOTOR Mistrz!
Skąd ta pewność? Bartek nie ma startów od początku sezonu. Domin jest smutny i wolny od Krosna (ostatni dobry mecz)