Karol Baran

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
jerry78
Trener

Re: Karol Baran

#351 Postautor: jerry78 » 18 marca 2011, o 00:39

Ja powiem tak: wiadomo, że z jego zdaniem nikt z PZM, GKSŻ czy FIM się nie liczył (czyli tu z Gelem się zgadzam), ale dla wielu kibiców z całej Polski (co można przeczytać w komentarzach na SF) stał się jednym z bohaterów w tej walce, który miał na tyle odwagi, żeby w stanowczy sposób wyrazić swoje zdanie. Dlatego ja osobiście cenię Karola za jego wyrazisty charakter, za odwagę i stanowczość i nie sądzę, żeby jakikolwiek sędzia za to na nim się mścił, bo musieliby to robić na co najmniej 20 żużlowcach włącznie z Gollobem, Hampelem czy Kołodziejem a szczególnie Stachyrze, który jeszcze dosadniej się wypowiadał.
Ja po prostu lubię ludzi, który mówią co myślą, a nie chowają głowę w piasek, czyli tak naprawdę nijakich. Dla mnie Karol ma wielkie jaja i niech teraz to również pokaże w tym sezonie wprowadzając naszą drużynę do I ligi.

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#352 Postautor: niespokojny » 18 marca 2011, o 00:48

Gelo pisze:Nie rozumiemy sie - trudno. Jezeli znajdziesz roznice miedzy mistrzem świata a "drugoligową podpadziochą" to daj znać - wtedy o tym pogadamy.

No nie rozumiemy sie. Skoro jak mowisz zdanie Barana i tak nie ma zadnego znaczenia, i w zaden sposob sie nie przyczynil do obalenia tlumikow to za co go karac? Za swoje zdanie? W podobnym tonie wypowiadal sie Mitko, Czechowicz, Andersson, Gomolski - oni tez sa II ligowcami. Juz nie wspomne o Stachyrze.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych

Awatar użytkownika
Flint
Szkółkowicz

#353 Postautor: Flint » 18 marca 2011, o 00:59

Ej niespokojny zadał dobre pytanie w sumie.

Dlaczego wg Ciebie w jednym przypadku ze zdaniem Karola nikt się nie liczył, a w drugim liczą się już wszyscy i będą go tępić na wszystkich drugoligowych torach?

Trochę konsekwencji.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Deri
Senior