Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Haha, no nie moge. Zachowanie rownie smieszne jak wywiady i komentowanie. Gosc nie ma o tym zielonego pojecia, w trakcie meczy pozwala sobie na odzywki w strone kibicow... a kiedy dobitnie przekazujemy mu, zeby zajal sie tym co wychodzi mu faktycznie dobrze (chociazby telebim na deptaku) to sie obraza... Brawo Panie Kwiek, jest pan moim nowym idolem! 
Nie ma za czym płakać. Osiągnęliśmy sukces w postaci awansu. Chętnych do działania w przyszłym sezonie na wielu frontach na pewno nie zabraknie. Obrażanie się w tym momencie to strzał w kolano, ale na pewno nie nasze 
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Oj spokojnie. Podobno znalazł inną robotę i nie tak stresującą to sie pewnie czepi.
Ale robota raz jest a za chwilę może jej nie być.
Wszystko może się zdarzyć chociaż tej imprezy to akurat by było szkoda.
Ale robota raz jest a za chwilę może jej nie być.
Wszystko może się zdarzyć chociaż tej imprezy to akurat by było szkoda.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Harry, kto jest autorem słów z Twojego podpisu? Prezes dyrektor?
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Mariusz Stypuła ze swoim "Nie ma ciszy na stadionie..." na pewno godnie zastąpi Pana Andrzeja 
Nie ma ciszy na stadionie na Zygmuntowskich...
Stachoo pisze:Mariusz Stypuła ze swoim "Nie ma ciszy na stadionie..." na pewno godnie zastąpi Pana Andrzeja
no wlasnie. jaki problem jest z tym zeby Pan Mariusz komentowal dla nas mecze wyjazdowe ?
Radość była przedwczesna.
Itvl wyznaczyła do komentowania ostatnich meczów mnie i Andrzeja Kwieka i tego co wiem to Andrzej będzie na tym meczu spikerem.
Itvl wyznaczyła do komentowania ostatnich meczów mnie i Andrzeja Kwieka i tego co wiem to Andrzej będzie na tym meczu spikerem.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
A co z fochem, że teraz skupia się na piłkarkach Górnika Łęczna i koszykarkach AZS UMCS, a nie na żużlu ?
Już zażegnany, czy dotyczy tylko bloga ? 
Ciekawe, spiker i komentator itvl w jednej osobie
Ciekawe, spiker i komentator itvl w jednej osobie
Po prostu niektórzy to potrafią być przekonywujący i bardzo umieją zmotywować do pracy

-
Koper
- Trener
- Kontakt:
No proszę, czyli jeszcze Pan Kwiek zostanie zmotywowany do zrobienia SpeedwayShow, ktory zapowiedział tuż przed tym jak zarzucił focha 
Ale tym spikerem to ma byc na meczu z Krakowem ?!
Chyba dotyczył tylko bloga:A co z fochem, że teraz skupia się na piłkarkach Górnika Łęczna i koszykarkach AZS UMCS, a nie na żużlu ?Już zażegnany, czy dotyczy tylko bloga ?
"Żużel znika także z mojej strony autorskiej."
I dobrze. Może podchwycą to w iTVL i do żużla znajdą bardziej kompetentną osobę, a pan Kwiek zajmie się mniej popularnymi dyscyplinami sportowymi (piłkarkami Górnika i koszykarkami AZS UMCS), gdzie będzie udoskonalał swój warsztat dziennikarski.
Chciałem raz jeszcze obejrzeć retransmisję z meczu w Ostrowie, lecz nie wiem czy tylko u mnie ale i u Was nie ma takiej możliwości?...
Ale tam pewnie nie ma nic o deflektorze i Matce Boskiej - nie warto.
- niespokojny
- Trener
Za to jest zblizenie na tylne kolo i widac, ze deflektor jest urwany. Mariusz nie sciemnial.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Ta... a komentator twierdzi, że Puzon jest wykluczony za przekroczenie dwóch minut (w tym samym momencie zbliżenie na deflektor) 
- niespokojny
- Trener
Wlasnie dziwne. Myslalem, ze Harrego bylo slychac na calym stadionie

Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Można z jakieś stronki pobrać meczyk z Ostrowa ? z chęcią na pamiątkę bym sobie zostawił 
Czy będzie relacja itvl live z meczu na Ukrainie??
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Wygląda na to że tak:
harry pisze:Itvl wyznaczyła do komentowania ostatnich meczów mnie i Andrzeja Kwieka i tego co wiem to Andrzej będzie na tym meczu spikerem.

W moich żyłach mam metanol, w sercu MOTOR od małego !
- Łoptymista
- Trener
Klub z Rawicza nie wyraził zgody na przeprowadzenie transmisji na żywo!
info kmo
tzn http://www.ostrow24.tv/
Paranoja, pewnie chcieli sobie zarobic troche, bo kibicow do nich przychodzi tyle co do nas na charytatywny turniej pilki noznej (pozdro Kosa
). Nie rozumiem co im szkodzi, ze w jakims innym miescie ktos pokaze mecz. Przeciez to tez by byla dla nich jakas forma promocji.