Jesper Monberg

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
kilar
Trener

#376 Postautor: kilar » 23 czerwca 2005, o 18:30

edit by jas: kilka postow wyzej wkleil to samo prt, wiec nastepnym razem proponuje dokladniej przejzec watek 8)

Widze, ze mamy czunego moderatora i nic mu nie umknie :D :wink:

A co do tematu to ja jestem calkowicie za tym, aby zaprosic Jespera w niedziele na mecz (oczywiscie jak Joonasa nie uda sie naklonic na wystep). Moze w koncu pokaze sie u nas z dobrej strony.

Pozdro

rickardson

#377 Postautor: rickardson » 23 czerwca 2005, o 19:16

[quote="Davv"]"BiorÄ…c pod uwagÄ™ fakty:
1. Jerzy M. wznawia treningi.
2. Joonas K. ma w niedziele GP.
3. Jesper B. coÅ› tam jedzie.

Proponuje rozwiÄ…zanie:
1. Jurek ostro trenuje
2. W niedziele jedzie Jensen
3. Jurek ostro trenuje
4. Do Grudziądza jedzie Jurek za Daniela (oraz obco zależnie od tego co pokaże Jensen)
5. Jurek ostro trenuje
6. Robimy trening z udziałem wszystkich seniorów (zapraszamy nawet Franciszka)
7. Jedziemy do Rzeszowa w krajówce (dostajemy baty :wink: )
8. Jurek ostro trenuje
9. Na Krosno szykujemy najsilniejszy skład. Jurek, Mariusz, Focus rywalizują o miejsce w składzie."

Nie bądź śmieszny.Po pierwsze Mordel nie ma na czym jeździć , po drugie wiem z nieoficjalnych źródeł , że ostatnio wpadł w nałogi , a po trzecie niby dlaczego miałby zastąpić akurat Jelenia jeżeli by przyjąć twoją opcję.Przecież to jeden z liderów zespołu..
No i mam jeszcze wątpliwości co do punktu 9 skoro sądzisz , że ta trójka walczyła by o miejsce w składzie to jaki ty skład preferujesz??

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#378 Postautor: kdsz » 23 czerwca 2005, o 19:20

rickardson pisze:jaki ty skład preferujesz??
Ja preferuje dwa lub trzy ostrzeżenia na raz za nieoficjalne info o nałogach Jurka

go!
Trener

#379 Postautor: go! » 23 czerwca 2005, o 19:49

kdsz pisze:Ja preferuje dwa lub trzy ostrzeżenia na raz za nieoficjalne info o nałogach Jurka

Zgadza się. To lekkie przegięcie pały. Jestem przeciwny szafowaniu tymi ostrzeżeniami, banami itp. Ale tu to się bezapelacyjnie należy.

rickardson

#380 Postautor: rickardson » 23 czerwca 2005, o 20:11

No zależy za co uznać źródło , które jest moim kolegą i kolegą syna Jurka Mordela.I jego syn mu mówił

Awatar użytkownika
papi
Trener

#381 Postautor: papi » 23 czerwca 2005, o 20:24

rickardson pisze:No zależy za co uznać źródło , które jest moim kolegą i kolegą syna Jurka Mordela.I jego syn mu mówił

źródło nie ma znaczenia, nikt nie dał Ci prawa do podawania takich informacji nawet jeśli są w 100% sprawdzone. To jest tylko i wyłącznie sprawa Jurka i jego rodziny, na pewno nie Twoja i nie nasza, więc zastanów się co piszesz :!: :!:
PS. Poza tym oficjalna informacja to jest jak zostaje podana do mediów, a nie na zasadzie "kolega powiedział koledze" :x

Davv
Kadrowicz