Wyrazy sympatii dla tzw. "Klubu Kibica" Marmy

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Smirnek
Senior
Kontakt:

#376 Postautor: Smirnek » 8 września 2005, o 11:16

Jaga pisze:P.S.
Czy jadąc z Żeszofa do Ostrowa jedzie się przez Tarnów czy może Lublin?? :P ;)

Oj chyba przez Ukraine :wink:

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#377 Postautor: InDorka » 8 września 2005, o 11:36

Bierze mnie najzwyklejsza cholera jak czytam teksty serwowane przez Kenny.
Gdyby to było napisane spokojnie,bez jadu i podejrzen w kierunku zaburzen nerwicowych to Ok.
Ale on tylko prowokuje spokojnych ludzi i jÄ…trzy nie wiem po co.
Zostałam usunieta z rzeszowskiego forum.....nie wiedziałabym o tym ,ale skierowana linkiem na naszym forum chciałam obejrzec fotki ze stadionu rybnickiego.
Nie piszę po to,aby z powrotem ich czytać,bo raz wyrzucona nie dam sie zaciągnąć nawet siłą ale nie mogę zrozumieć polityki personalnej rzeszowskiego forum.
Kenny chce wykazać rzeszowska wyższość a posługuje sie argumentami tego samego kalibru.Jest drwiący,ironiczny,prowokujący.
Ja nie bronie autorów ordynarnych wypowiedzi,daleko mi od tego,ale chciałabym zrozumieć motywacje .....dlaczego rzeszów opuścił szlaban dla myslacych inaczej niz oni?
Boicie siÄ™ polemiki?
Ja wiem dlaczego......najbezpieczniej jest kopać leżącego i wytrząsać sie nad niemową.....

Prawda?

......... :( ..........

Awatar użytkownika
Kenny

#378 Postautor: Kenny » 8 września 2005, o 11:39

Nie no teraz dałeś do pieca. Ja we frustracje popadam?? Weź lepiej poczytaj sobie moje posty w tym temacie (niewiele ich jest) a potem porozmawiamy

mikas pisze: Lepiej, jeśli ma sie taką potrzebe, wylac swoje frustracje na forum (...)

Rozumiem, że traumatyczne przeżycia nie pozwalają Ci do końca kontrolować, tego, co robisz, piszesz... :cry:

bo narazie to piszesz takie głupoty że aż szkoda czytać.

Ja? :mrgreen:

Pozdrawiam. Miłego dnia.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#379 Postautor: mikas » 8 września 2005, o 11:50

Kenny pisze:
Nie no teraz dałeś do pieca. Ja we frustracje popadam?? Weź lepiej poczytaj sobie moje posty w tym temacie (niewiele ich jest) a potem porozmawiamy

mikas pisze: Lepiej, jeśli ma sie taką potrzebe, wylac swoje frustracje na forum (...)

Rozumiem, że traumatyczne przeżycia nie pozwalają Ci do końca kontrolować, tego, co robisz, piszesz... :cry:

bo narazie to piszesz takie głupoty że aż szkoda czytać.

Ja? :mrgreen:

Pozdrawiam. Miłego dnia.

Ty jednak jesteś debilem, weź sie najpierw naucz czytać ze zrozumieniem a potem zacznij uderzać paluchami w klawiature, bo robisz sie coraz bardziej śmieszny.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#380 Postautor: Łoptymista » 8 września 2005, o 11:50

Apeluję o nie prześladowanie biednego Kennego. To nie fair tak go atakować.
Człowiek (?) wylazł z wnętrza wielkiej kuciapy i chce liznąc nieco życia. Dajcie mu się wyszumieć. Nie wiadomo kiedy znowu będzie miał okazję. Na Ukrainie podobno ciagle prąd jest przez 16 godzi na dobę i nie długo komp mu sam zgaśnie.
Czy to jego wina, że tak jest?
Czy to jego wina, że kretyni zabioerają flagi i palą je? NIE!
To szystko wina wIELKIEJ kUCIAPY. to ona robi ludziom kisiel z mózgów, zamienia kibiców w palantów. Nie kopmy inteligentnych inaczej! Wszak ustawa o ochronie zwierząt penalizuje znęcanie się nad mniejszymi braćmi.

wojteko
Senior

#381 Postautor: wojteko » 8 września 2005, o 12:28

Kenny pisze: To Ja? .

Nigdy w zyciu Cie niewidzialem....ale po wypowiedziach Twoich, wyobrazam sobie Ciebie tak : :mrgreen: :mrgreen:

Obrazek

Awatar użytkownika
Kenny

#382 Postautor: Kenny » 8 września 2005, o 13:13

Maluj, maluj. Potem wspólnie pójdziecie z mikasem do Waszego lekarza. Mikas opowie, co przykrego mu się ostatnio przytrafiło, a Ty pochwalisz się swoim rysukiem :lol:

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#383 Postautor: luCas » 8 września 2005, o 13:39

Kenny pisze:Maluj, maluj. Potem wspólnie pójdziecie z mikasem do Waszego lekarza. Mikas opowie, co przykrego mu się ostatnio przytrafiło, a Ty pochwalisz się swoim rysukiem :lol:

Heh nie moge juz czytac tych bredni :twisted: gdzie sa admini? Zrobcie jak w south-park'u... Oh My God! They Killed Kenny :wink:
Swoja droga mozna by juz na temat jozkow napisac powazna prace z pogranicza socjologii i medycyny. Proponuje taki tytul : Wplyw rzeszowskiego srodowiska "miejskiego" :wink: na zanik szarych komorek i niemoznosc socjalizacji dewiacyjnych jednostek-kibicow marmy do reszty spoleczenstwa.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#384 Postautor: Jaga » 8 września 2005, o 13:55

Kenny pisze:Maluj, maluj. Potem wspólnie pójdziecie z mikasem do Waszego lekarza. Mikas opowie, co przykrego mu się ostatnio przytrafiło, a Ty pochwalisz się swoim rysukiem :lol:

I potem niektórzy się dziwia że inni jada po takich pajacach z Mojrzeszowa !!!
Na Żeszofskim forum się nie da pokłucić to na innych forach robicie syf!!
I pierdziel Kenny tak dalej to zobaczysz że będziesz gnojony i potem wielce obużony że w Lublinie jest chamstwo - a prawda jest taka że prowokujesz i ostro sie podniecasz jak po tobie ktos pojedzie!!

Łoptymista może i nie jego wina ale sam widzisz ze swoimi durnymi tekstami prowokuje ludzi!! Widocznie to leży w natuże żeszofiaków że lubią być gnojeni!!
Dzien bez zgnojenia dzień stracony ? Tak Kenny :P

[ciach] - by jas
Obrazek
PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade

NSN

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz