Żużlowe różności
bartosch pisze:logujcie sie na: http://www.sportmanager.pl coraz więcej "Koziołków" jest:) czas mija dzisiaj o 14.00. zapraszam rowniez do prywatnej ligi o nazwie... "Koziołki"pozdrawiam!
na prosbe kibicow wydluzyli czas zgloszen do godz. 16.oo.
carpe diem!
- marcin_lub
- Junior
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Mam małe pytanko
Nie wiedziałem za bardzo gdzie go napisać, więc pisze w tym temacie. Mam nadzieję że nikomu nie będzie przeszkadzało
Czy w najbliższy wtorek (10.04.07) będzie można nabyć karnet w klubowym barku lub w jakimś konkretnym miejscu
Jeśli tak to może jakaś przybliżona godzina lub ewentualnie jakiś inny termin.
Pozdrawiam.
Czy w najbliższy wtorek (10.04.07) będzie można nabyć karnet w klubowym barku lub w jakimś konkretnym miejscu
Pozdrawiam.

- marcin_lub
- Junior
Speedway-Mati pisze:Mam małe pytankoNie wiedziałem za bardzo gdzie go napisać, więc pisze w tym temacie. Mam nadzieję że nikomu nie będzie przeszkadzało
![]()
Czy w najbliższy wtorek (10.04.07) będzie można nabyć karnet w klubowym barku lub w jakimś konkretnym miejscuJeśli tak to może jakaś przybliżona godzina lub ewentualnie jakiś inny termin.
![]()
Pozdrawiam.
bedzie mozna. napisz do shacka na pw i sie umowicie na konkretna godzine, pozdrawiam!
carpe diem!
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Moj pierwszy sklad to:
Ryan Sullivan
Andreas Jonsson
Wieslaw Jagus
Rafal Dobrucki
Rafal Okoniewski
Mateusz Szczepaniak
Chris Holder
Rezerwa:
Scott Nicholls
Slawomir Drabik
Michal Szczepaniak
Tomasz Jedrzejak
Robert Kasprzak
Edward Kennet
A drugi (myślę, że mocniejszy) to:
Leigh Adams
Tomasz Gollob
Andreas Jonsson
Rafal Dobrucki
Slawomir Drabik
Karol ZÄ…bik
Kevin Woelbert
Rezerwa:
Davey Watt
Rafal Okoniewski
Jacek Gollob
Chris Holder
Mateusz Szczepaniak
Andreas Messing
Póki co (odpukać w niemalowane) w pierwszym meczu raczej nikt mnie nie zawiodł. Jedynie Jonsson mógl zdobyć pare punktów więcej
Rezerwa:
A drugi (myślę, że mocniejszy) to:
Rezerwa:
Póki co (odpukać w niemalowane) w pierwszym meczu raczej nikt mnie nie zawiodł. Jedynie Jonsson mógl zdobyć pare punktów więcej
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
W tym drugim zestawieniu Drabik jest w skladzie tylko i wylacznie dlatego ze Cze-wa jutro jedzie u siebie meczyk z oslabionym Rzeszowem, ktoremu nie daje najmniejszych szans
Choc teraz nie wiem czy dobrze zrobilem sadzajac Okonia na lawe
A co do Andersena to... chyba nigdy do tego goscia nie nabiore takiego zaufania jakie mam do Leigh
A co do Andersena to... chyba nigdy do tego goscia nie nabiore takiego zaufania jakie mam do Leigh
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Skład na pierwszą kolejkę:
Wiesław Jaguś
Sebastian Ułamek
Robert Kościecha
Michał Szczepaniak
Zbigniew Suchecki
Krzysztof Buczkowski
Edward Kenneth
Rezerwa:
Tomasz Jędrzejak
Robert Miśkowiak
Jacek Rempała
Travis McGowan
Emil Sajfudinow
Karol ZÄ…bik
Ja tam oparłem skład o naszych rodaków, oraz o silnych młodzieżowców (niech się Ząbik i Sajfudinow tylko podkurują
). Jak narazie Szczepaniak strzał w 10. No ale zobaczymy jak to będzie z punktacją, bo te oceny jurorów trochę mnie przerażają i kojarzy mi się to z przyznawaniem punktów przy "zielonym stoliku".
Ps. A może by tak założyć oddzielny temat o menadżerze, a właściwie o naszej lidze. Widzę, że wiele osób założyło tam drużynę, a temat rywalizacji menadżerskiej i dyskutowaniu o składach, taktykach, itd. wydaje się hmmm... "mieć przyszłość"
Rezerwa:
Ja tam oparłem skład o naszych rodaków, oraz o silnych młodzieżowców (niech się Ząbik i Sajfudinow tylko podkurują
Ps. A może by tak założyć oddzielny temat o menadżerze, a właściwie o naszej lidze. Widzę, że wiele osób założyło tam drużynę, a temat rywalizacji menadżerskiej i dyskutowaniu o składach, taktykach, itd. wydaje się hmmm... "mieć przyszłość"
Mysle, ze niepotrzebnie komplikuja sprawe. Wystarczyloby proste sumowanie punktow. Nie wiem, po co odejmowanie punktow za defekty, jokery na 3 pozycji czy wreszcie najwiekszy niewypal tej zabawy - "oceny jurorow". Mogliby alternatywnie podawac klasyfikacje z prostych zdobyczy punktowych.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!