Żużel w TV
Re: Żużel w TV
No to ja też chce tak jak Jeleń bo ostatnio jakoś ciężko idzie!!!
Kiedy będzie znów do obejrzenia na itvl?
Nie wiem jak tam Wasze odczucia, ale ten odcinek "Magazynu Żużlowego" był fajnie zrobiony i ciekawy. Brawo Harry. A skoro ten trzeci ma być jeszcze lepszy od drugiego, to czekam z niecierpliwością 
Podobno wkrótce
http://www.akwiek.pl/artykuly/445-magaz ... -nr-2.html
NervGal pisze:Kiedy będzie znów do obejrzenia na itvl?
Podobno wkrótce
http://www.akwiek.pl/artykuly/445-magaz ... -nr-2.html
- _piotrusss
- Kadrowicz
Wywiady są naprawdę coraz ciekawsze i sensowne. Po większym obyciu z kamerą Harrego, powinien się zrobić program, na który kibice będą czekać zniecierpliwieni 
Daniel przejdzie do historii swoją wypowiedzią
Daniel przejdzie do historii swoją wypowiedzią
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Jak na moje to za duża różnica poziomów głosu pomiędzy harrym, a odpowiadającymi.
"...pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach..."
Program ciekawy, duzo tresci, wartko prowadzony, bez luk. Odpowiada na wiele pytan walkowanych tu na forum.
Sam Harry nieco stremowany w bezposrednim kontakcie z kamera, ale w wywiadach juz pelen luz.
Podoba mi sie deklaracja checi pozostania w Lublinie wszystkich pytanych /oczywiscie oprocz Malitowskiego/ łacznie z trenerem. Byc moze jest to czysta kurtuazja, ale mimo wszystko mila dla sluchacza.
Szkoda, ze nie bylo tego programu juz w sezonie.
Brawa dla Harry'ego, pomysłodawcow i wszystkich współtworzacych.
Sam Harry nieco stremowany w bezposrednim kontakcie z kamera, ale w wywiadach juz pelen luz.
Podoba mi sie deklaracja checi pozostania w Lublinie wszystkich pytanych /oczywiscie oprocz Malitowskiego/ łacznie z trenerem. Byc moze jest to czysta kurtuazja, ale mimo wszystko mila dla sluchacza.
Szkoda, ze nie bylo tego programu juz w sezonie.
Brawa dla Harry'ego, pomysłodawcow i wszystkich współtworzacych.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Az sie prosi, zeby gosciem nastepnego odcinka byl Sprawka

Wolałbym się dowiedzieć co kibicom ma do powiedzenia prezes Taras, ewentualnie pan Hamerski.
Jeżeli znowu się nic nie spieprzy to magazyn numer 3 powinien ukazać się o 18.30 dzisiaj.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Jak dla mnie rewelacyjny magazyn. Bardzo ciekawy. W sezonie ogórkowy trudno o lepszy. Dobry pomysł na rozmowy z zawodnikami, no i z mechanikiem, szkoda że chłopakowi dopiero po pewnym czasie rozwiązał się język. Ale i dla niego brawa.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
kibicLBN pisze:szkoda że chłopakowi dopiero po pewnym czasie rozwiązał się język
Może w trakcie wywiadu z Zorro walnął kielicha
Poprzednie dwa magazyny były dla mnie średnio ciekawe i żadnego z nich nie obejrzałem przez to w całości. Ten zdecydowanie lepszy od dwóch pozostałych, a to oznacza że, kolejne zapowiadają się jeszcze ciekawiej
Koper pisze:Ten zdecydowanie lepszy od dwóch pozostałych, a to oznacza że, kolejne zapowiadają się jeszcze ciekawiej
^^
"Wymienialiśmy się co miesiąc z kolegą, raz jeden Polska, raz drugi Szwecja"
Przypomina mi to klasyka - "raz ja, raz kolega Bajerski"
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
fantastyczny program Jarek oby tak dalej
Mnie najbardziej cieszy oczywiscie fakt, ze rozmawiamy z Peterem
I mam nadzieje, ze od niego zacznie sie nasza lubelska karuzela transferowa. Aczkowiel harry troche za malo slodziles, trzeba bylo mowic, ze kibice tesknia, ze klub wyplacalny.... no i ze Dariusz zawsze prawdomowny 
- Łoptymista
- Trener
PK slodzenie raczej nie przekona
chyba, ze karmelem wypiszesz mu kontrakt jaki go interesuje. na taki slodzik poleci na bank;)
Potwierdzam wypowiedzi przedmowcow. Postep w programie widoczny. Dobra robota!
Poprawilbym wyjsciowe i wejsciowe ujecie JS. Tak filmowanie wypada kadlubkowato i sztywniasto. Ale to detal. Widac, ze sa pomysly i jest komu je robic.
chyba, ze karmelem wypiszesz mu kontrakt jaki go interesuje. na taki slodzik poleci na bank;)
Potwierdzam wypowiedzi przedmowcow. Postep w programie widoczny. Dobra robota!
Poprawilbym wyjsciowe i wejsciowe ujecie JS. Tak filmowanie wypada kadlubkowato i sztywniasto. Ale to detal. Widac, ze sa pomysly i jest komu je robic.
Merytorycznie bardzo ciekawie. W innych mediach nie ma bezpośrednich rozmów z zawodnikami. Wszystko polega na przetrawianiu informacji zapodanych przez prezesa i wyciąganiu wniosków z poszczególnych słów. Jest więc okej. Ale potrzeba więcej dynamizmu. To być może przyjdzie z czasem, z nabytym doświadczeniem. Tak na szybko to można poradzić dokoptowanie do redakcji lektora, a najlepiej lektorki 
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Hela pisze:Tak na szybko to można poradzić dokoptowanie do redakcji lektora, a najlepiej lektorki
Czyżbyś chciała się wkręcić do tej funkcji Helu ?
kibicLBN pisze: Dobry pomysł na rozmowy z zawodnikami, no i z mechanikiem, szkoda że chłopakowi dopiero po pewnym czasie rozwiązał się język. Ale i dla niego brawa.
Rozwiązał to mu sie dopiero po nagraniu niestety. Ale i tak 80% tego co mi opowiadał później to pewnie bym nie puścił w tv
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Musiałbym sekretarkę zatrudnić. Przez pół godziny nadawał jak w Radiu Luxemburg. Nawet nie podejrzewałem go że taki gaduła. Ale fajnie i śmiesznie ( a czasami straszno) sie tego słuchało.
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Mam pytanie odnośnie kolejnego odcinka Magazynu Żużlowego, będzie w ten piątek ?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
Jakby ktoś chciał noworocznie potrolować przed TV to o 18:00 na C+ Sport powtórka DPŚ.