Lubelski Węgiel KMŻ Lublin - Orzeł Łódź 22.08.2010

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
GIGI
Trener

Re: Lubelski Węgiel KMŻ Lublin - Orzeł Łódź 22.08.2010

#401 Postautor: GIGI » 23 sierpnia 2010, o 21:29

...ooo to awansowaliśmy, jeszcze ktoś niedawno wspominał że jesteśmy stolicą Polski C ;);) dobrze się dzieje

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#402 Postautor: InDorka » 23 sierpnia 2010, o 21:31

Nie czytać....prosba do wszystkich ktorych denerwuję

Skoro nic w tym obrazliwego nie bylo, to dlaczego tylu z Was stara sie mnie przekonac, ze nie mam racji?
Chyba az tak Wam nie zalezy na tym co mysle i pisze?
Jednemu nie odpowiada dobor muzyki, innemu nakaz siadania po lewej a nie prawej, a kolejnemu zbyt wczesnie zamkniete bramy stadionu.
A mnie dla odmiany prowokacyjna piosneczka. Ja przyjmuje swoich gosci tak jak chcialabym byc przyjmowana u nich, a Wy ... Wasza wola i wybrany sposob zachowania.
bkapusta pisze:trzeba sie liczyc z tym, ze bedzie iskrzyc i "cale zycie w II lidze" to na serio nie jest powod, zeby teraz sie tak biczowac.

Cos Cie deczko ponioslo...kto sie biczowal? gdzie? i kiedy?
NO chyba ze dla Ciebie krytyka jest rownoznaczna z biczowaniem, a to oznacza niezrozumienie tego o czym piszesz i nadinterpretacje.
Manitou pisze:Ostrovia i prawdopodobnie dostanie jeszcze większe baty niż Orzeł, nie zapomnij wtedy pójść na sektor gości i biedaków do piersi przytulić i przeprosić za nasz lubelski brak gościnności

Jestem wprost zachwycona i pelna uznania dla Waszej inwencji tworczej. Godne pochwaly bohaterstwo...
Oddzieleni boiskiem , z 2 tysiacami swoich kibicow za plecami czujecie sie jak zwyciezcy, mistrzowie swiata.
Szkoda, ze nie pojechaliscie do Ostrowa z tym pomyslem , efekt bylby murowany, o niebo okazalszy od zaplanowanego na naszym stadionie.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~

Awatar użytkownika
Marun
Junior

#403 Postautor: Marun » 23 sierpnia 2010, o 21:40

Ale co nam przeszkadza boisko? Przecież NIKT nie chcę się bić z kibicami gości HALO!! chyba pomyliłaś dyscypliny. To był mecz na szczycie, wielkie emocje na torze i trybunach. Wrzuty na sędziego? Owszem było ostro ale troche zasłużył. Całe życie w 2 lidze... Gdzie tu cokolwiek obraźliwego? Czy od kiedy powstał klub Orzeł byli oni w 1 lidze? Czy stwierdzenie faktu jest aż tak bardzo obraźliwe? I pytanie o co chodzi Ci z tym Ostrowem bo nie do końca rozumiem? :)

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#404 Postautor: bkapusta » 23 sierpnia 2010, o 22:24

InDorka pisze:Nie czytać....prosba do wszystkich ktorych denerwuję

Nie rob scen - piszesz polemike, do osob, ktore sie z Toba nie zgadzaja i zaczynasz ja od prosby o to, zeby tej polemiki nie czytali. WTF? :) To juz nie lepiej do pamietniczka pisac? :)

ps. nie mozesz oczekiwac od ludzi, ze glupota nie bedzie ich irytowac :)
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#405 Postautor: Łoptymista » 23 sierpnia 2010, o 22:26

moim zdaniem moze tego oczekiwac

to wolny kraj