Żużlowe różności
- tezetomaniak
- Trener
Re: Różności
Pozbyć sie chciał i już. Komarnicki to ma łeb- za dużo psów w polskich schroniskach w wakacje, więc niech w innym państwie powiekszy się liczba bezdomnych czworonogów, pewnie za tydzień szwedzi dostaną po piesku 
Ciekawe gdzie Ferjan go weźmie; pewnie do swojego domu na kółkach. Spacery będą ciekawe, otworzy drzwi w trasie, pies na smyczy i jazda
Ciekawe gdzie Ferjan go weźmie; pewnie do swojego domu na kółkach. Spacery będą ciekawe, otworzy drzwi w trasie, pies na smyczy i jazda
- tezetomaniak
- Trener
Koper, to jest co prawda temat "Różności" ale chodzi o różności żużlowe 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Dlatego napisałem Sorry za OT.
Podobno jedziemy jakiś sparing w piątek ? Prawda to ?
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!
- Łoptymista
- Trener
u was? u nas? kto? jak?
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Jedna z moich propozycji (kazdy domysli się o ktorą chodzi) jaką wysłałem do Gazety Woborczej w "konkursie" ktory o ile mi wiadomo został juz rozstrzygniety:
http://miasta.gazeta.pl/lublin/1,35640,3992240.html
http://miasta.gazeta.pl/lublin/1,35640,3992240.html
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!
Jak to My w środę pojedziemy do Rzeszowa na sparing, to może za drobną opłatą sprzedajmy ustawienia motocykli Atlasowi? Przynajmniej troche grosza wpadnie 
Darek bedzie rozdarty, z jednej strony 100% Stalowiec ale jednak we Wrocku osiagal najwieksze zuzlowe sukcesy...

METHANOL ADVENTURE TEAM
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Darek to obecnie przede wszystkim kapitan druzyny w ktorej jezdzi czwarty zuzlowiec w IMP 
Darek jedzie w Rosji a Daniel juz sam nie wiem gdzie. Tomek jedzie na jakiś turniej do Równego więc nie wiem za bardzo czy ruszymy na ten sparing
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
A Seba ?
Przepraszam, głupi żart... 
-
Koper
- Trener
- Kontakt:

Czy jamnik też zapłacił za bilet na mecz Ostrów-Gdańsk ?;)
Dyskusję o LOGO klubów możemy prowadzić dalej tutaj.
Taaaaa, pewnie. Tak weszła w powszechny użytek, ze na finale IMP-u bodajże, kibice z Wrocka wywiesili flagę z przekreślonym logo Atlasu.
Cooper pisze: To jeden z nielicznych przykladow w Polsce gdzie nazwa sponsora weszla w tak powszechny uzytek jako nazwa klubu.
Taaaaa, pewnie. Tak weszła w powszechny użytek, ze na finale IMP-u bodajże, kibice z Wrocka wywiesili flagę z przekreślonym logo Atlasu.
-
Smirnek_
- Senior
To może niech nam dadzą ten Atlas 
Tak w ogóle, to wracajac do tradycji klub z Wrocławia powinien sie nazywać... Związkowiec
Hardcore równy Zgrzeblarkom. 
A pomyślcie jakby to głupio brzmiało: "Zdechł! Pies! Zgrzeblarki!"