Bartosz Zmarzlik
Re: Bartosz Zmarzlik
A tu wystarczyłby ostracyzm albo obicie krzywego ryja. Wszystko.
ale z nim już raczej mało kto rozmawia, wiec zmyśla takie głupoty. Interii się klika, on swojej opinii już nie pogorszy. Jedyny kto przegrywa to ten co czyta
Ciekawa historia, że to właśnie Bartek, któremu wiele osób zarzucało, że jest "mało lubelski", nie identyfikuje się z klubem ani z kibicami, nie serduszkuje, jest tu tylko dla pieniędzy, etc. - ostatecznie okazuje się najbardziej lojalnym zawodnikiem i spędzi u nas przynajmniej 6 sezonów. Więcej niż Michelsen czy Kubera.
Ja osobiście jestem przeszczęśliwy, że Mistrz Świata właśnie u nas pisze taki kawał swojej historii.
Ja osobiście jestem przeszczęśliwy, że Mistrz Świata właśnie u nas pisze taki kawał swojej historii.
Tak, myślę że to wciąż jest niedoceniane, nawet tutaj na forum.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Tak, trzeba doceniać.
Ale tak szczerze, to gdzie miałby iśc? Do Wrocka gdzie jest Łaguta i Kurtz? Czy może do ZG żeby mu chatę pod Gorzowem podpalili? A może wrócić do Gorzowa bankruta? Albo do Czewy którą sponsoruje przedszkole? Czy do Grudziądza, który każdy sezon kończy prawie 10mln na minusie?
Ale tak szczerze, to gdzie miałby iśc? Do Wrocka gdzie jest Łaguta i Kurtz? Czy może do ZG żeby mu chatę pod Gorzowem podpalili? A może wrócić do Gorzowa bankruta? Albo do Czewy którą sponsoruje przedszkole? Czy do Grudziądza, który każdy sezon kończy prawie 10mln na minusie?
Zmarzlik mógłby iść gdzie chce, bo za nim idzie Orlen i pokrywa pewnie 90% jego kontaktu. I każdy klub weźmie go z pocałowaniem ręki. To, że tyle u nad jeździ to wielki sukces i tyle
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
RadeKas pisze:Zmarzlik mógłby iść gdzie chce, bo za nim idzie Orlen i pokrywa pewnie 90% jego kontaktu. I każdy klub weźmie go z pocałowaniem ręki. To, że tyle u nad jeździ to wielki sukces i tyle
Co ma Orlen do budżetów klubów? I konraktów, jakie zawdonik z nimi zawiera? Serio pytam, bo o tym Orlenie to słyszę za każdym razem. Nie jest tak, że Orlen to sponsor indywidualny i kasa od niego nie jest liczona do konraktu, jakie BZ zawiera z poszczególnymi klubami?
RadeKas pisze:Zmarzlik mógłby iść gdzie chce, bo za nim idzie Orlen i pokrywa pewnie 90% jego kontaktu.
Fajnie byłoby gdyby Zmarzlik kosztował nas 10% kontraktu, no ale tak nie jest :)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]