Skład na sezon 2014
Re: Skład na sezon 2014
Jakoś ciężko mi uwierzyć w odejście Daniela. Sentymenty, sentymentami, a biznes biznesem. Jeleniowi mimo wszystko powinno zależeć na jeździe w Lublinie, a jeśli się czegoś obawiał, to wystarczyło stworzyć zapis w kontrakcie, że dany zawodnik jedzie we wszystkich meczach fazy zasadniczej i rundy finałowej po określonej w kontrakcie stawkach, pod warunkiem, iż jego średnia nie będzie poniżej średniej "x" w określonej liczbie meczów. Poza tym Daniel "był już" i w Rybniku i w Grudziądzu, dlatego poczekałbym spokojnie na oficjalne info 
Póki co to poza Rybnikiem to żadnego transferu w naszej lidze nie było, a część forumowiczów już biadoli że Sprawka czeka na promocje. Nawet w Ekstralidze tacy zawodnicy jak Hancock, Pedersen czy Zagar nie mają klubów. Poczekajcie trochę z wydawaniem opinii że będziemy jechać Gavendami czy Piszczami - w ostatnich dwóch sezonach udało się zmontować całkiem fajne ekipy i trzeba mieć nadzieję że tak też będzie tym razem.
A to że nie ma żadnego przecieku z klubu z kim gadamy - bardzo dobrze, bo jakby Sprawka wyszedł i powiedział tak jak Mrozek w Rybniku że negocjujemy z tym i tym to by chyba pół forum wywoziło go na taczce że nie zna się na negocjacjach.
A to że nie ma żadnego przecieku z klubu z kim gadamy - bardzo dobrze, bo jakby Sprawka wyszedł i powiedział tak jak Mrozek w Rybniku że negocjujemy z tym i tym to by chyba pół forum wywoziło go na taczce że nie zna się na negocjacjach.
To prawda. Mnie tylko drażni to, że od kilku lat jesteśmy we wszystkim ostatni w Polsce. Jako ostatni kontraktujemy zawodników, jako ostatni dopinamy budżet, jako ostatni wyjeżdżamy na tor na wiosnę. Nie widzę powodu dla którego klub nie miałby podpisać jednego kontraktu i rzucić jakiegoś ochłapa kibicom, żeby nie biadolili.
budżet bedziemy mieli pierwsi 
jacek1985a1 pisze:GIGI pisze:To już administratorzy nie moderują postów nowych użytkowników? Wydaje mi się że kiedyś pierwsze posty musiały uzyskać akceptację administratora zanim trafiły na forum.
Zarzucasz mi kłam ? Sprawdź ich forum sam
Czy ja gdzieś wymieniłem Twój nick? Czytać fora internetowe innych klubów może każdy. A już czytać i cytować niepotwierdzone informacje potrafią tylko najlepsi