Skład na sezon 2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#4527 Postautor: luCas » 15 stycznia 2006, o 21:50

Michael pisze:No dobrze ja to wiem.
Tylko opieram sie na tym iz Kacper nie bedzie juz jezdzil wiec po co i w jaki celu przedluzac umowe :?:

Dalej, dalej kazdy kolejny post wywoluje u mnie salwe smiechu, wiec pozwol ze Ci wytlumacze. Nikt nie mowi tu o Kacprze Kepie, tylko zeby komntrakt byl wazny musza go podpisac 2 osoby. Podpisal M.Michaluk ale jeszcze musi podpisac prezes/dyrektor/czlonek zarzadu, czaisz czy trzeba to narysowaC?
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

Michael

#4528 Postautor: Michael » 15 stycznia 2006, o 21:56

To sie smieszku smiej. :wink:

Ja odebralem to tak ze sie mowi o Kacprze.

Jak mowa jest nie o nim to reszta jest wiadoma i jasna.

garsija

#4529 Postautor: garsija » 16 stycznia 2006, o 01:41

W dzisiejszym Sport Expressie Jeleń mowi ze na 100% zostaje w Lublinie a kontrakt podpisze w srode lub czwartek.
Jeszcze tylko Gjedde albo ten Davidsson i spie spokojnie.Skład jak ta lala.

Przy okazji:bardzo dobrze ze Wilk zostal w Krosnie.Przynajmniej 9 kwietnia bedzie troche emocji...

Awatar użytkownika
Nazir
Junior

#4530 Postautor: Nazir » 16 stycznia 2006, o 16:58

W dzisiejszym "Dzienniku Wschodnim" jest wywiad z Kasińskim. Dyrektor mówi, że na Jeleniu nie zakończy sie budowanie zespołu i szukają jeszcze jakiegoś juniora, który zgodzi sie podpisać bez gwarancji startów.

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#4531 Postautor: Fork » 16 stycznia 2006, o 17:05

Takich zawodników " spoko jesteś naszym zawodnikiem ale no wiesz nie wiadomo czy pojedziesz ... " jest jeszcze wielu, seniorów i juniorów :)

A tak przy okazji to powinna zmienic sie nazwa tematu " wywiad z zawodnikami tz sipma lublin " na " co gazety napisały " lub " gazety lubelszczyzny ":wink:
pozdrawiam.
trening czyni mistrza.

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#4532 Postautor: marcin_lub » 16 stycznia 2006, o 17:26

Gawrzyk pisze:2.
Z tego co ja słyszałem to jest koncepcja aby w naszym zespole nie było wogóle trenera seniorów.

Kto poprowadzi treningi przed meczem ? Ma do tego prawo tylko człowiek z uprawnieniami trenera.

Widzisz Gawrzyku. W dzisiejszym DW jest wywiad z dyrektorem, który na pytanie kto poprowadzi zespół odpowiada: "Uważam żeprzy takim składzie można zrezygnować z zatrudniania trenera. Jestem zdania, że trener nie nauczy jazdy Śwista czy Rempały"

Także sam widzisz, że sam dyrektor wypowiada się w ten sposób o którym ja już wcześniej pisałem, który Ty zanegowałeś. Dyrektor stwierdza rownież, że sam jest zainteresowany prowadzeniem drużyny. Więc mój post był jaknajbardziej prawdziwy.

pozdrawiam

Holly

#4534 Postautor: Holly » 16 stycznia 2006, o 21:53

Kto będzie managerem to chyba kazdy wie , ale kto będzie kierwonikiem drużyny to niebardzo , wiec poprosze o nazwisko.

Klusek

#4535 Postautor: Klusek » 16 stycznia 2006, o 22:20

Nazir pisze:W dzisiejszym "Dzienniku Wschodnim" jest wywiad z Kasińskim. Dyrektor mówi, że na Jeleniu nie zakończy sie budowanie zespołu i szukają jeszcze jakiegoś juniora, który zgodzi sie podpisać bez gwarancji startów.

czy ktos z bardziej poinformowanych osob moglby napisac czy to oznacza ze juz zadnych ewentualnych rozmow z Piszczem na temat startow w Lublinie juz nie bedzie? dzieki

wojteko
Senior

#4536 Postautor: wojteko » 16 stycznia 2006, o 22:31

Holly pisze: ale kto będzie kierwonikiem drużyny

Gawrzyk ma papiery

meridol

#4537 Postautor: meridol » 16 stycznia 2006, o 22:42

Gawrzyk pisze:Jasne. Tylko, że prawdziwe są oba wpisy. I mój i Twój :twisted:
A co do koncepcji prowadzenia zespołu to jesteśmy jak widać zgodni. Piszę to od dawna - w trakcie meczu trener to kwiatek do kożucha. W większości decydują o wszystkim kierownicy drużyn - mimo, że mają za sobą "trenerów z nazwiskiem". Przykładów nie trzeba daleko szukać - Rzeszów czy choćby Tarnów...I w naszej sytacji tak też będzie, a losy tego kto będzie menago są już w zasadzie przesądzone.

Nie wiem czy takie czasy czy zwyczaje ,ale dla mnie to co najmniej dziwne i głupie żeby nie było trenera w drużynie...

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#4538 Postautor: marcin_lub » 16 stycznia 2006, o 23:46

Oki :!: Nie będę sie więcej sprzeczał :!: Poddaje się :P :P :P

Pozdrawiam

bartexs1
Senior

#4539 Postautor: bartexs1 » 17 stycznia 2006, o 00:17

wojteko pisze:
Holly pisze: ale kto będzie kierwonikiem drużyny

Gawrzyk ma papiery

i dobrze zawsze młody i niech nabiera doświadczenia...

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#4540 Postautor: Gelo » 17 stycznia 2006, o 00:35

Jakby wynik był na styku i kierownik drużyny razem z menago mieliby kłopot kogo wpuścić z jakiego toru - służe komórką :lol: Z trybun dobrze widać... jak ktoś umie patrzeć :wink:.

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#4541 Postautor: Fork » 17 stycznia 2006, o 15:44

Gelo na trenera :lol:
no .... na trenera to moze niee ale.... na kierownika do spraw startu -tak :)

Moim zdaniem trener jest potrzebny. Przeciez ktos musi prowadzic treningi, podpowiadac młodzieży i zawodnikom zagranicznym jak mają jechać na naszym owalu.
Jeżeli Tomek Piszcz podejmie rywalizacje z pierwszym składem to czemu ma nie widniec w składzie??
To czy będzie jezdził, jest wyłącznie w jego rękach.
pozdrawiam.
trening czyni mistrza.

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#4542 Postautor: DonKamizi » 17 stycznia 2006, o 16:26

Ciekawe czy skończą się takie szopki jakie czasami zdarzały się w parkingu podczas meczu :twisted: Bywało, że i kierownik i trener i dyro podejmowali decyzje o zmianie i chyba nie było osoby, która by miała za to odpowiadać.
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

Awatar użytkownika
motorlublin
Szkółkowicz

#4543 Postautor: motorlublin » 17 stycznia 2006, o 17:37

A co do koncepcji prowadzenia zespołu to jesteśmy jak widać zgodni. Piszę to od dawna - w trakcie meczu trener to kwiatek do kożucha. W większości decydują o wszystkim kierownicy drużyn - mimo, że mają za sobą "trenerów z nazwiskiem". Przykładów nie trzeba daleko szukać - Rzeszów czy choćby Tarnów...I w naszej sytacji tak też będzie, a losy tego kto będzie menago są już w zasadzie przesądzone.

Żużel to nie tylko XV biegowe zawody. Drużyny z Tarnówa i Rzeszowa mają trenerów... Przykładów nowego, śmiesznego pomysłu lubelskiego trzeba daleko szukać w naszym kraju!!!

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#4544 Postautor: bkapusta » 17 stycznia 2006, o 17:45

motorlublin pisze:

Żużel to nie tylko XV biegowe zawody. Drużyny z Tarnówa i Rzeszowa mają trenerów... Przykładów nowego, śmiesznego pomysłu lubelskiego trzeba daleko szukać w naszym kraju!!!

Mowa jest o treneru w czasie meczu a Ci rzeczywiscie moga byc wtedy zbedni...
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#4545 Postautor: Manitou » 17 stycznia 2006, o 17:47

motorlublin pisze: Drużyny ... i Rzeszowa mają trenerów...
No wiesz...też mi przykład :wink:

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#4546 Postautor: Talib » 17 stycznia 2006, o 18:21

Gawrzyk pisze:... Piszę to od dawna - w trakcie meczu trener to kwiatek do kożucha. W większości decydują o wszystkim kierownicy drużyn - mimo, że mają za sobą "trenerów z nazwiskiem". Przykładów nie trzeba daleko szukać - Rzeszów czy choćby Tarnów...I w naszej sytacji tak też będzie, a losy tego kto będzie menago są już w zasadzie przesądzone.

A czy w naszej sytuacji też tak będzie, że sponsor sfinansuje skład i jego zarobki w stopniu pozwalającym traktować trenera jako kwiatek do kożucha? A skoro losy menago są już przesądzone to chyba wreszcie takiego sponsora znaleźliście... :)

meridol

#4547 Postautor: meridol » 19 stycznia 2006, o 13:58

http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... _id=100937
...a może jednak warto się zaintersować...?

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#4548 Postautor: Gelo » 19 stycznia 2006, o 15:04

Oczywiście, że warto - nie dość, że to dobry żużlowiec, to jeszcze objeżdżony w Polsce - no i z wiekiem 38 lat - idealnie komponuje się z resztą drużyny :lol:

Awatar użytkownika
czaszka
Junior

#4549 Postautor: czaszka » 19 stycznia 2006, o 15:46

Mamy czwartek i nadal cisza o Jeleniu. Znów się ktoś rozmyślił :?: :roll: Wie ktoś może coś :?:

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#4550 Postautor: Fork » 19 stycznia 2006, o 16:49

Zapewne mlotyfantz ma jakies informacje :wink:

Ale faktycznie w kalendarzu czwartek a .... dyro obiecywał że... Daniel w tych dniach parafuje umowe.
Czekajmy na dalszy rozwój wydarzeń...

pozdrawiam.
trening czyni mistrza.