Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

Re: Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.

#4701 Postautor: RadeKas » 27 listopada 2025, o 10:04

Mi przez stronę bez problemu wchodzi karnet do koszyka. Nie ma wątpliwości, że zainteresowanie jest mniejsze.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

ezbeg
Trener

#4702 Postautor: ezbeg » 27 listopada 2025, o 10:46

Potwierdzam. Można spokojnie dodać karnet do koszyka.
Za dużo dyscyplin do wyboru :D Jak tzw. niedzielny kibic ma do wyboru iść na żużel 4 godziny przed meczem by ustawić się w kolejkę co by później walczyć o miejsce na sektorze, albo na piłkę nożną gdzie może przyjść 15 minut przed meczem a miejsce wskazane na bilecie będzie na niego czekało to wiadomo że pójdzie na te drugie rozgrywki.

Ja zakupiłem, ale walczyć o miejsca na sektorze nie zamierzam. Postoję na koronie. Zdrowiej.

Awatar użytkownika
Rusek
Kadrowicz

#4703 Postautor: Rusek » 27 listopada 2025, o 11:24

Mi to lotto najważniejsze że udało mi się zakupić. W tamtym roku nie dałem rady i byłem bardzo zły, ostatecznie udało mi się załatwić od znajomego.
W trakcie tego sezonu kibiców na meczach już było mniej niż w poprzednich latach. I dla mnie to nie tłumaczenie że mecze były jednostronne. Teraz drużyna potencjalnie może mieć mniejszą moc i karnety się nie sprzedały w jedynej chwili. To chyba naturalna kolej rzeczy. Było wielkie boom bo żużel w Lublinie dawno nie był na tak wysokim poziomie, lecz widać że ludziom się znudziło. Ja na stadionie w Lublinie kibicuje już od 25 lat więc zacząłem chodzić jak byliśmy na szarym końcu polskiej ligi, myślę że na palcach jednej ręki można policzyć ile opuściłem meczy ligowych, nie licząc sezonu 2020 kiedy były ograniczenia publiczności i karnetu nie miałem i szczęścia do kupienia biletów też brakowało. Zaliczyłem wtedy chyba ze 2 czy 3 mecze na stadionie na trybunie gości.
Ten sezon przez te dużo wcześniejsze wieści transferowe był jakiś cięższy dla mnie do kibicowania. Super gorące 'newsy' obecnych dziennikarzy sportowych mocno psują dyscyplinę takie jest moje zdanie, ale czy to ma wpływ na to że kibiców będzie mniej? Ci kibice co nie zdecydowali się na zakup karnetów to moim zdaniem w większości grupa osób która chodziła na żużel od niedawna. Choć można też wrzucić do tego osoby które już mają dość przychodzenia na stadion dużo wcześniej i szukania jakiegoś miejsca. Ja już nauczyłem się że oglądam na stojąco na koronie, bo przepraszam od południa nie będę koczował pod stadionem.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'

rumburaquee
Zawodowiec

#4704 Postautor: rumburaquee » 27 listopada 2025, o 12:03

A być może ja mam 4 szt kupione i dlatego więcej nie mogę.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#4705 Postautor: Cooper » 27 listopada 2025, o 13:30

To był idealny moment żeby zrobić numerowane miejsca dla karnetowiczów, no ale mimo spadku zainteresowania komfort nie ulegnie poprawie, bo nie.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Kshyhu
Zawodowiec

#4706 Postautor: Kshyhu » 27 listopada 2025, o 14:26

...bo kasa się musi zgadzać ;)

Generalnie myślę, że nadchodzące sezony to będzie dla zarządu pewnego rodzaju sprawdzian. Klub nie jest już takim samograjem, jak do tej pory, kibiców jest mniej, a ci, którzy są - robią się bardziej wymagający. Odpływ mniejszych sponsorów od klubu też da się we znaki, bo to właśnie z tych małych robi się naprawdę znacząca kwota.
Motor mocnyj!

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#4707 Postautor: RadeKas » 27 listopada 2025, o 14:31

Był odpływ małych sponsorów?
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

KrzyczącyK1b1c
Trener

#