troche fot z meczu
http://foto.zuzel.info/album108
30.05.04 TŻ Lublin --- Wybrzeże Gdańsk 49:41
Nie spodziwałem się takiego obrotu sprawy, a już z pewnością tego, że nasi przez cały mecz (oprócz 1 biegu) będą kontrolować wynik. Karlsson i Knapp bez komentarza, ale ja bym wyróżnił Piszcza, bo miał najtrudniejsze zadanie - 4 biegi jechał praktycznie sam.
Ludzi trochę mniej niż niektórzy myśleli - wynik z Gdańska zrobił swoje.
A na pana Piątka to nie radzę głosować. Nie wysyła się tak dobrego sponsora na parę lat za granicę.
Ludzi trochę mniej niż niektórzy myśleli - wynik z Gdańska zrobił swoje.
A na pana Piątka to nie radzę głosować. Nie wysyła się tak dobrego sponsora na parę lat za granicę.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Znakomite zawody pod każdym względem, począwszy od oprawy podczas prezentacji a skończywszy na emocjonujących wyścigach. Wygraliśmy dzięki doskonałej postawie wszystkich zawodników (no może z wyjątkiem juniorów), ale to co robili Karlsson, Knapp, Śledź i Piszcz to był kawał naprawdę dobrej roboty. Z dobrej strony zaprezentował się również Franków ale nie uniknął wpadek. Zwycięzców się nie sądzi, więc powiem jedynie, że wszystkim należą sie słowa wielkiego uznania za heroiczną momentami walkę na torze. Pokonaliśmy doskonałą drużynę, tym bardziej cieszą te 2 punkty.
Mówiąc krótko fantastyczne zawody na najwyższym poziomie.
Niestety zupełna kicha wyszła z maszyną startową, takich rzeczy nie powinno być.
Jeszcze raz wielkie słowa uznania dla naszych zawodników i gratulacje!!!
Oby tak dalej panowie a dzięki takiej jeździe rzeczywiście dojedziemy do... (nie powiem żeby nie zapeszyć
)
Brawa również dla gdańskich kibiców za oprawę jaką zgotowali swoim zawodnikom.
Pozdrawiam
Mówiąc krótko fantastyczne zawody na najwyższym poziomie.
Niestety zupełna kicha wyszła z maszyną startową, takich rzeczy nie powinno być.
Jeszcze raz wielkie słowa uznania dla naszych zawodników i gratulacje!!!
Oby tak dalej panowie a dzięki takiej jeździe rzeczywiście dojedziemy do... (nie powiem żeby nie zapeszyć
Brawa również dla gdańskich kibiców za oprawę jaką zgotowali swoim zawodnikom.
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Był to mój pierwszy mecz w tym sezonie. Z Ostrowca Św. wybraliśmy się w 5-tkę, z czego dwóch absolutnych debiutantów (pierwszy raz oglądali żużel na żywo). Wrażenia super. Szczerze mówiąc jechałem z obawami, że może być bardzo ciężko. Finał jednak znakomity i powrót do Ostrowca w wyśmienitych nastrojach. No i jeszcze dwóch nowych kibiców, którzy już zapowiadają, że na następny mecz również wybierają się ze mną
PZDR serdecznie
PZDR serdecznie
Gawrzyk pisze: a pomyslec ze mozna bylo pokonac Lotos jeszce pare punktow wiecej. nie ma co gdybac, ale z juniorami w skladzie, i z lepsza dyspozycja Sledzia i Franka gdanszczaki mieliby o wiele wieksze problemy.
Co ma wisieć - nie Antoni
Jeszcze jedno. Jakiś czas temu pisałem o gościu w białej bluzie z kretyńskim napisem "speed way fan hooligans". Oprócz tego, że podczas meczu rzucał k....mi do gdańskich fanów i zawodników to jeszcze mam świadka, że po jednym z biegów wrzucił butelkę na tor. Pozdrawienia dla służb porządkowych. Jak na następnym meczu trafi w jakiegoś zawodnika płacił będzie klub.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.