Skład na sezon 2006
Z tego co wiem, to Trumiński mieszka w Lublinie.
Samochód z napisami Sebek Racing czy jakos tak widuję czasem na naszych drogach, więc to nic nie oznacza.
Nawet gdyby miał podpisać u nas to byłaby to umowa warszawska, ale raczej do tego nie dojdzie, bo już by to zrobił razem z Ojcem i Franciszkiem.
Samochód z napisami Sebek Racing czy jakos tak widuję czasem na naszych drogach, więc to nic nie oznacza.
Nawet gdyby miał podpisać u nas to byłaby to umowa warszawska, ale raczej do tego nie dojdzie, bo już by to zrobił razem z Ojcem i Franciszkiem.
Troll pisze:Z tego co wiem, to Trumiński mieszka w Lublinie.
wojteko pisze:Troll pisze:Z tego co wiem, to Trumiński mieszka w Lublinie..
to co napisales... zgadza sie, ale niepodpisal w Lublinie
Chociaż akurat bus z napisami Sebek Racing niekoniecznie musi być Sebastiana
mikas pisze:Chociaż akurat bus z napisami Sebek Racing niekoniecznie musi być Sebastiana
mikas dawno nie gadales glupot
Kubbas pisze: Jak na moje to podpisal w Toruniu - za posrednictwem gdanska
no powiem ze to "twoje" to fakt ..... niestety nigdzie jeszcze w mediach chyba niema tej informacji ale taka jest prawda pzdr
Kolejny nasz były zawodnik nie podpisze dzisiaj umowy w Lublinie. Tak jak Tomek Piszcz postanowił kontrak podpisać w Rzeszowie.
http://www.czarnysport.pl/index.php?id= ... Ekstraliga
Czyje licencjeDrabol pisze:Jak to możliwe wystapić w finale IMEJ w wieku 15 lat?Licencje są od 16
![]()
Żeby to wszystko takie proste było
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
sledzio
Kalhorn pisze:Kolejny nasz były zawodnik nie podpisze dzisiaj umowy w Lublinie. Tak jak Tomek Piszcz postanowił kontrak podpisać w Rzeszowie.
hehe wszystkich do Rzeszowszczyzny ciÄ…gnie hehe
wojteko pisze:no powiem ze to "twoje" to fakt ..... niestety nigdzie jeszcze w mediach chyba niema tej informacji ale taka jest prawda pzdr
Info od Seby wiec mysle ze jaj sobie nie robi
Chcialem pisac na sf ale nie jestem pewny sytuacji "za posrednictwem Gdanska" wiec sie wstrzymuje
sledzio pisze:
hehe wszystkich do Rzeszowszczyzny ciÄ…gnie hehe
Moze spodobalo mu sie po tym jak spedzil tam troche czasu po ostatnim ligowym wystepie?
Ostatnio zmieniony 1 lutego 2006, o 01:41 przez Kubbas, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Troll pisze:Samochód z napisami Sebek Racing czy jakos tak widuję czasem na naszych drogach, więc to nic nie oznacza..
Ja tu nie chce żadnych plot puszczać i nic w tym stylu, ale właśnie wczoraj widziałem Seby busa u mnie na osiedlu, zresztą już nie pierwszy raz w tym samym miejscu parkuje

Speedway-Mati pisze:Troll pisze:Samochód z napisami Sebek Racing czy jakos tak widuję czasem na naszych drogach, więc to nic nie oznacza..
Ja tu nie chce żadnych plot puszczać i nic w tym stylu, ale właśnie wczoraj widziałem Seby busa u mnie na osiedlu, zresztą już nie pierwszy raz w tym samym miejscu parkujeNo nie wiem albo tu mieszka albo tylko do kogoś przyjeżdża.
To że tam stoi ten bus to nie świadczy o tym że akurat musiał Trumiński jeździć tym busem bo np. koło mojego bloku na parkingu stoi samochód Jeleniewski Racing a jakoś nigdy Jelenia w nim czy obok niego nie widziałem.
wojtas pisze:Gelo pisze:Cooper pisze:Nawet spotrzegawczy ludzie wiedza komu sprzedal...![]()
![]()
Niedoszłemu koledze z rzeszowskiej drużyny?
A nie popchnal przypadkiem swoich czesci legendzie lubelskiego speedway'a, przez niektorych kreowanemu na trenera naszej szkolki??
Legenda przynajmniej ma papiery uprawniajace do jazdy.