szkółka dla dziewczyn
Erwin pisze:Gelu ta wypowiedź nie jest do końca trafna, no chyba że .. się znacie, w innym wypadku ryzykowałeś
Nie mialem na mysli Eweliny, ale generalnie dziewczyny. Być moze Ewelina jest bardzo urodziwa, wiec tym bardziej powinna się tym zainteresowac. Zwłaszcza na zawodników gości moze to podziałać deprymująco - gorszy refleks itd.
EWELINA pisze:za kilof serdecznie dziekuje jesli twoim celem bylo zniechecenie dziewczyn to ci sie to w 100% udalo. tylko pogratulowac! pozdro dla wszystkich fanow TZ!
dlaczego wypowiadasz sie w imieniu ogółu dziewczyn?mów za siebie bo ja nie lubię jak się gada za mnie,poza tym nie identyfikuję sie z twoja wypowiedzią
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
witam,
kluby prowadza szkolki,finansuja sprzet,zapewniaja trenera ale traktuja to raczej jako inwestycje w przyszlych jezdzcow....skoro w polsce nie moga startowac kobiety w meczach ligowych to z jakiej racji maja przyjmowac dziewczyny?inna sprawa jesli taka przyjdzie z wlasnym motocyklem,strojem i itp-pewnie wtedy nie byloby problemu z zezwoleniem na jazde treningowa
pozdr
kluby prowadza szkolki,finansuja sprzet,zapewniaja trenera ale traktuja to raczej jako inwestycje w przyszlych jezdzcow....skoro w polsce nie moga startowac kobiety w meczach ligowych to z jakiej racji maja przyjmowac dziewczyny?inna sprawa jesli taka przyjdzie z wlasnym motocyklem,strojem i itp-pewnie wtedy nie byloby problemu z zezwoleniem na jazde treningowa
pozdr
never ride faster than your angel can fly
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
EWELINA pisze:owszem bylam na piatkowym treningu, ale nie bylam jedna z tych w parku maszyn.poza tym ja nie jestem tematem glownym tego forum,mieliscie wypowiadac sie o szkole dla dziewczyn!!wiec moze zacznijcie to robic....Pozdro
Ok
Pozdr.