Co z biletami?

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#51 Postautor: yamahaR1 » 18 maja 2005, o 09:21

Tak przy okazji wątku o prezentacji i przejścia zawodników dookola stadionu mam małe pytanko. Czy te serpentyny muszą lecieć prosto w zawodnikow? Bo czasami mam wrażenie, że co najmniej kilka osób robi zawody kto pierwszy trafi określonego zawodnika

go!
Trener

#52 Postautor: go! » 18 maja 2005, o 10:51

yamahaR1 pisze:Tak przy okazji wątku o prezentacji i przejścia zawodników dookola stadionu mam małe pytanko. Czy te serpentyny muszą lecieć prosto w zawodnikow? Bo czasami mam wrażenie, że co najmniej kilka osób robi zawody kto pierwszy trafi określonego zawodnika

No właśnie na meczu z Rybnikiem zorganizowaliśmy to w ten sposób, że serpentyny lecą na "trzy-cztery" kiedy zawodnicy są o jakieś 20-25 m przed linia "zrzutu" ;)
I wydawało mi sie że było OK, ale to zawsze sie ktoś znajdzie co musi rzucić wcześniej albo później, albo tak jak mówisz robi zawody kto trafi w zawodnika i żeby było ciekawiej to nasi nie mają tu wcale taryfy ulgowej co mnie przynajmniej mocno dziwi.

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#53 Postautor: yamahaR1 » 18 maja 2005, o 13:42

No właśnie na meczu z Rybnikiem nie mogłem być i nie widziałem tego. Właśnie o coś takiego mi chodziło żeby rzucać nie w momencie jak będą przechodzili pod samą trybuną. Jakieś pojedyncze serpentyny zawsze będą lecieć, ale jak już jest zorganizowane żeby rzucać wcześniej to ok, o to chodziło

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec