1/2 DMP Rewanż: Motor Lublin - GKM Grudziądz (47:43), 05.09.2025
Re: 1/2 DMP Rewanż: Motor Lublin - GKM Grudziądz (47:43), 05.09.2025
Podziękuję jednak za takich belfrów. Miałem lepszych.
Autentycznie nie wierzę w to co czytam. To musi być jaki wyższy poziom trollingu, prawda?
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
sądząc po tym jak liczysz to chyba z Collegium Tumanum
Niższy poziom matematyki raczej. Ale żeby nie wiedzieć ile to jest dwa razy cztery...
naprawdę, nie brnij, bo się ośmieszasz coraz bardziej
Pozostawiam Cię z dobrym samopoczuciem. Ale zastanów sie nad sobą. Zliczyć do ośmiu to nie jest jakaś wielka sprawa.
Ostatnio zmieniony 5 września 2025, o 23:01 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak tam pogoda na finał się zapowiada?
Mogłaby temperatura spaść o jakieś 10.stopni i o wynik jestem w miarę spokojny. Mati, Domin, a i Lindgren czuję, że pojadą znacznie lepiej.
Mogłaby temperatura spaść o jakieś 10.stopni i o wynik jestem w miarę spokojny. Mati, Domin, a i Lindgren czuję, że pojadą znacznie lepiej.
Warto odnotować koniec kariery Jarka. Przyznaję - kiedy zagrażał Gollobowi nie przepadałem za nim, Piotrka Lisa namawiałem żeby go wykluczał za czołganie pro forma ;) Ale dla Motoru zrobił kawał dobrej roboty. Dzisiaj samą swoją obecnością zachował się rewelacyjnie i z klasą. Szacunek
Jarek jest najbardziej inteligentnym zuzlowcem z tej calej bandy. Taki myk, ktory zaobserwowalem przez dziesiatki lat: Jarek ma swoj sposob wypowiedzi do TV (nie mialem niestety okazji go poznac osobiscie) i zauwazylem, ze wiekszosc zawodnikow zaczyna nasladowac jego styl wypowiedzi, zeby nie powiedziec, ze kopiowali 1:1
Gelo pisze:Warto odnotować koniec kariery Jarka. Przyznaję - kiedy zagrażał Gollobowi nie przepadałem za nim, Piotrka Lisa namawiałem żeby go wykluczał za czołganie pro forma ;) Ale dla Motoru zrobił kawał dobrej roboty. Dzisiaj samą swoją obecnością zachował się rewelacyjnie i z klasą. Szacunek
Kiedy zagrazal Gollobowi, to skladalem rece zeby wygral z tym gburem i ignorantem.
W końcu Złotousty Jarek :) Miałem przyjemność z nimi rozmawiać osobiście więc tylko przypomnę, że pierwszym "normalnym" był Jacek Krzyżaniak. Na pytanie "dlaczego słabo pojechałeś" odpowiedź była - "bo jestem słaby". Dla gościa wychowanego na żużlu lat 80 to był szok kulturowy. Jarek zawsze szacun zs Motor.
Kiedy zagrazal Gollobowi, to skladalem rece zeby wygral z tym gburem i ignorantem.
Ok. Możemy spisać protokół niezgodności. Możemy Golloba nie lubić ale to dzięki niemu obecny polski żużel jest najlepszy na świecie. Nie dzięki Hampelowi.
Gelo pisze:Kiedy zagrazal Gollobowi, to skladalem rece zeby wygral z tym gburem i ignorantem.
Ok. Możemy spisać protokół niezgodności. Możemy Golloba nie lubić ale to dzięki niemu obecny polski żużel jest najlepszy na świecie. Nie dzięki Hampelowi.
Grzes, to jest pierdolenie, Gollob ktory wyszarpal 1 tytul na farcie? Mozemy spisywac protokoly, ale nie jestem biurokrata. Oczywiscie Tomasz ma swoj wklad w rozwoj atmosfery wokol zuzla, ale zeby byl jakims mentorem czy protoplasta? Nie sadze
No nie. W Lesznie zajęliśmy w 89 roku ostatnie miejsce w parach kiedy Jankes w lidze nie oddawał punktów. Polacy odpadali w eliminacjach z Ukraincami i Finami. W Poznaniu dostalismy od... Norwegów. To dopiero Gollob w Vojens pokazał, że można rozmawiać jak równy z równym. Tak wiem - to moje przekleństwo- pamiętam Plecha, Jaworka, Jarmułę, Waloszka i Rabę. Dlatego mogę sobie pozwolić na tezy, że obecny polski żużel to zasługa Tonasza Golloba.
Gelo pisze:No nie. W Lesznie zajęliśmy w 89 roku ostatnie miejsce w parach kiedy Jankes w lidze nie oddawał punktów. Polacy odpadali w eliminacjach z Ukraincami i Finami. W Poznaniu dostalismy od... Norwegów. To dopiero Gollob w Vojens pokazał, że można rozmawiać jak równy z równym. Tak wiem - to moje przekleństwo- pamiętam Plecha, Jaworka, Jarmułę, Waloszka i Rabę. Dlatego mogę sobie pozwolić na tezy, że obecny polski żużel to zasługa Tonasza Golloba.
To Jancarza tez pamietasz, ja pamietam. Wiesz... znasz dzisiejsza mlodziez. Dla nich to tylko legendy, gdyby nie bylo wizjii kasy z tego, to zaden by sie nie oderwal od telefonu, a Gollob? Dla mnie to zalosna historia (biorac pod uwage calosc ze szczegolami), ale nie zamierzam obrzydzac nikomu jego "pieknej" kariery
Przyznaję. Jancarza nie pamiętam. Nigdy nie widziałem go live. Motor to było wiecznie drugoligowe dziadostwo. A Gollob to dla mnie ikona, która odmieniła polski żużel. I chyba przyznasz, że jazda w parze to Zmarzlik nigdy nawet nie stał obok. Wpakowanie Bańbora w bandę to jest kryminał. Żeby nawet nie popatrzeć? Sorry - do Golloba to jeszcze lata świetlne
- tezetomaniak
- Trener
go! pisze: Gollob? Dla mnie to zalosna historia
Mocne słowa z ust... no właśnie, nikogo.
Warto odnotować, że Gelo połapał się, że jednak z matematyki dla klas 1-3 nie jest najostrzejszą kredką w piórniku i sprytnie zmienił temat na zakończenie kariery Jarka :)
Flagg pisze:Ty naprawdę chcesz w to brnąć?
50:40
13 bieg; skończył się 3-3, gdyby było 5:1 to Motor +2, GKM -2
15 bieg: skończył się 3-3, gdyby było 5:1 to Motor +2, GKM -2
2+2= 4
50+4= 54
40-4 = 36
54-36
Jakoś prościej Ci to rozpisać, czy ogarniesz?
Jednak zbyt trudneGelo pisze:Aha czyli minusowych punktów GKM nie ma ? Ty tak serio?
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Gelu ile to jest 2+2x2? Tylko nie szukaj podpowiedzi w internecie lub kalkulatorze :)
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Siedemnaście. Serio to żenujące. Chodzi o hierarchię priorytetów. Nawet gdy arytmetycznie przestrzeliłem z wynikiem to przecież nie chodziło o cyferki. Najważniejsze jest, że Motor zremisował dwa biegi, które na luzie powinien wygrać podwójnie. Nikt by wtedy nie gadał głupot, że Motor odpuścił, męczył się czy, że jest bez formy.
Dokładnie, to nie chodzi o cyferki tylko o rżnięcie głupa i zaczepki wobec innych użytkowników zamiast przyznana się do gafy. Istotnie, żenujące.
Upuściłeś gila. Wytrzyj się.
jesteś tak zacietrzewiony, że wszystkich wokół wyzywasz, wczoraj z pianą na ustach zrobiłeś z siebie debila. I bardzo dobrze, tak powinieneś być traktowany.
Ale rozumiem, że przyznania się do błędu na Sorbonie nie uczyli
Ale rozumiem, że przyznania się do błędu na Sorbonie nie uczyli
Bez nauki na Sorbonie nie mam z tym problemu. Natomiast doświadczenie życiowe nauczyło mnie olewać ciepłym moczem to co kundelki mają do powiedzenia na mój temat. Możesz mnie traktować jak debila. Jakoś sobie z tym poradzę emocjonalnie :)